121

Трол

преди 4 години

Аве тия тежкари като толкова ненавиждат крадци, защо не започнат от Цветанчо, Боко и компания, а убиеат по най-най-долен начин беззащитна жена която и с един шамар ще падне...

120

Анонимен

преди 4 години

Патриотарите хубаво насъскаха хората. Това е резултат от тяхното управление и техните искания за промени в НК. Нищо хубаво няма да последва от промените им. И изобщо нищо хубаво не последва от всичките промени, които инициираха патриотарите през мандата си досега. Така разбират патриотизма.

119

Анонимен

преди 4 години

ОХРАНИТЕЛИ РАБОТЯТ ВСЯКАКВИ, ХВАНАТИ ОТ УЛИЦАТА. КОЛКОТО ПО- АГРЕСИВНИ, ТОЛКОВА ПО- ТАЧЕНИ ОТ ШЕФОВЕТЕ.Коя е охранителната фирма? Ще вземат ли мерки, че във фирмата работят хора без сключен договор? Най- много препоръка да отстранят нередностите. Охранителните фирми са в тясна връзка с МВР.

118

Анонимен

преди 4 години

Добра новина! Добре се започва! един застрелян, докато краде (от доктора); един прегазен, докато краде, с готовност да убие с коса (от кипъреца); една пребита, докато краде (орландовци)Да разберат, че няма да са вечно безнаказани и привилегирован етнос!Щом властта не ни пази, хората минават на "самоиздръжка"!

117

Анонимен

преди 4 години

Аз съм против такива ... предпочитам смъртни присъди за кражби :)Представете си ... колко по-хубаво и спокойно щеше да е всико ... Еххххх :)

116

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 123Така е ... ако беше МЪЖ, щеше да е ок, нали ;)

115

Анонимен

преди 4 години

Любопитно, какво ще е оправданието на тези изверги??????Вързали ЖЕНА и я били 2 часа с бейзболни бухалки!!!Абе, какво става в тази държава, в какво ни превърнаха????

114

Ко?

преди 4 години

Чета коментарите... Ако ми кажете вие, гадна ***, че заслужавате по-добър живот от този, които имате, *** злобни селяни. Живота е свещен, без значение дали е наркоман, пияница, светец!

113

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕш па ас ти сакам за съдиите! Тес дека са на власт, ша са маанат скоро и ша си дойдат баш предназначените! Последния план на бекапету е към прикллючваниту си. Ся, гат всички са отвратени от "управленията", ша са вазцари партията и соц!!!

112

Анонимен

преди 4 години

До Милиционер"И сега кво прайм? Утрепали жената, ще ги съдят това няма да се размине. Вместо"Е чи ша полижат 1-2 години, то кат имаш вразки и пари по толкос са лежи вечи. Па гат излазат, ша знаят, да правят така, че полицията да не разбира, ама УЛИЦИТЕ да разберат :)Gangata 4 Life 15!!!!

111

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 114Ко речи?

110

ако незнаете

преди 4 години

Не са гардове,а са част от въоръжените милиции както в Ирак,Либия и Сирия,в България гардове няма има милиции!

109

Анонимен

преди 4 години

Преходите от една политическа система в друга направиха някои от децата на България бездомни, безимотни, безработни и зависими от различни опияти, а дега садидти утоляват глада си за сръв. Няма съжаление, няма разбиране! Срамно е общественото равнодушие.

108

Милиционер

преди 4 години

Ух, юнаци! Имат мозък колкото на врабче. И сега кво прайм? Утрепали жената, ще ги съдят това няма да се размине. Вместо и ударят няколко шамара тия са се престарали. Е сега ще ги разкарват, като панаирски мечки по съдилищата. Охранители хахахаха! Уж работели за фирмата, която охранявали месокомбината пък нямали договор с нея.

107

Анонимен

преди 4 години

109,Я попрочети биографиите на хората, дето са на власт в моменнта и ще разбереш за какво ти говоря :)

106

Анонимен

преди 4 години

За вас трагедия, за мен 4 по-малко от лошите на улицата!

105

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 103Ма знай .. ко знай! баща му партиен секретар, той 85 година карал западни мотори в София, на 30 години станал съдия и пдокарал мерцедес дет стува 3 къщи ... ай не на мене тея

104

Кандидат за депутат

преди 4 години

Аз гледах цялата случка от високо, удобно разположен на незаконната си тераса.

103

Пародия на държава

преди 4 години

Браво на Героите. Това се казва добре свършена работа. Като липсват полиция, съд и прокуратура добрите хора вземат правосъдието в ръцете си. Дай боже скоро и навсякъде е Булгаристана хората така да се вземат в ръце.

102

реалист

преди 4 години

По аналогичен начин Боко Тиквата уби Чакъра край Хасково ,защото оня...не отишъл да си лежи присъдата.Уби го с гранатомет ,скрит зад бронята на БТР.Защото Тиквата хем е страхлив ,хем му се иска да изглежда много смел.И вместо да лежи за убийството, като онези от Благоевград ,сега Тиквата обикаля страната и реже ленти.