141

Анонимен

преди 4 години

Хроничната безнаказаност води до изродяване на методите за предпазване от престъпността. Когато един е бил бит, стриган, съден, арестуван многократно, редовен посетител в РПУ и т.н. и това стане хронично без по някакъв начин да свърши... методите и нагласите на потърпевшите се израждат и ситуацията става още по-грозна от преди. Нека престъпниците (като тази) бъдат наказвани подобаващо, защото това е в полза и на виновните и на самите тези престъпници, както се вижда от този случай.

140

Бобчо

преди 4 години

Не ги оправдавам тия, но...деянието им е следствие от липсата на справедливо наказание за многократните набези на извършителите. А когато има липса на правосъдие от страна на държавата, извършителя получава улично такова.

139

шматка

преди 4 години

Ами на хората им писва.Тези я убили за кражбИ кипъреца ги гази с колата си за кражбИ.....Фирмите отделят все по голям ресурс за охрана която в нормалните държави е излишна.Нещата ще загрубяват все повече

138

Не одобрявам, НО ...

преди 4 години

...това е ЕДИНСТВЕНИЯ начин да се спре да те краде . При всеки опит да краде от теб. Без пропуск. Нещо като бъркане в контакт с 220 волта . Бъркаш- удря те ток... бъркаш- удря те ток. Създава се условен рефлекс и повече там не пипаш. При тях цивилизованите начини за спиране на кражбите им не действат.А тия мутроохранители сериозно са се престарали .Или щото са *** парчета или сериозно им е писнало от кражбите.

137

Анонимен

преди 4 години

Низши ченгета и обслужващия персонал на ДС... Що е то... ГЕРБ

136

Фф

преди 4 години

Слаба държава, липса на нормално правосъдие, спяща полиция, корумпирани политици...и те тва е резултата

135

Анонимен

преди 4 години

ОСЪДЕН ЗА ДИЛЪРСТВО В ЧУЖБИНА- КОГА МВР НА ГЕРБ ЩЕ ХВАНЕ НАРКОДИЛЪР ТУК ИЛИ ТРЯБВАТ ЗА КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ...ХОРА НЕ СИ ПРОДАВАЙТЕ ГЛАСОВЕТЕ И ДА СВАЛИМ МУТРООЛИГАРХОДИКТАТУРАТАЕТО МУТРИТЕ НА КАКВО СА СПОСОБНИ ДА УБИЯТ ВЪРЗАНА ЖЕНА

134

179

преди 4 години

В България , черни и бели все са бандити. Малко са вече нормалните хора в тая държава. Натиска ни мозъка към лудост и агресия . Причини хиляди

133

СЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ

преди 4 години

И тримата да подадат оставки веднага!!!

132

Анонимен

преди 4 години

Ето такъв охранител садист ви управлява вече десет години.

131

Анонимен

преди 4 години

"не са служители на охранителната фирма, но ... са били на работа въпросната вечер" ЪЪЪЪ, я пак?

130

Анонимен

преди 4 години

В България, по един или друг начин, всичко живо краде, я от хората, я от фирмите, я от държавата (не плащат данъци, крият данъци, лъжат с болнични, това онова) . Дай да убием всеки който е крал. То в държавата няма да остане човек който е по възрастен от 30..

129

Анонимен

преди 4 години

Виновни са политиците , а не тези нещастни хора- роми или не - все едно. Но както се казваше в една песен- "За милиони- няма закони, за кокошка - няма прошка."

128

Анонимен

преди 4 години

Точно така всичките тези *** се активизират при липса на нормален съд и прокуратура както и ония другите от селото дето грабили гърка как така хора рецидивисти с присъди обикалят необезпокоявано по улицата и продължават да крадат ?!?!??

127

Анонимен

преди 4 години

Също така ми е интересно дали тези "умници" щяха да се жертват по някакъв начин ако тази жена беше въоръжена с калашников например??

126

Анонимен

преди 4 години

До Ами 136Това не е оправдание да я изтезават 2 часа, докато я убият.Защо не си толкова категоричен да спукат от бой или да вкарат в затвора за големите кражби на милиони евро? Пред тези деяния на големите стоиш с наведена глава и няма "Ами", няма "Еми".

125

Анонимен

преди 4 години

"Умниците" сега ще лежат през нах-хубавите си години зад решетките. И какво спечелиха? Какво спечели народа? Заради някакви стотинки , малоумие и на никому неясен патриотизъм да изтезаваш човек. Удари и два шамара, напсувай я, крещи и, но да убиваш, заради стотинки.. просто....мъгла.. Тая жена, колкото и да краде, никога не може да открадне онова което тия горе крадат всяка една минута от всички нас.

124

Клатя любопитни

преди 4 години

До... Любопитно, какво ще е оправданието на тезиОправданието е, че няма държава. Ако я бяха прибрали в затвора за тези кражби, щеше още да си е жива, нали???Викат полицията - пускат я.Ступат я леко и я остригат - не разбира от намеци.Ами накрая си е получила това, което си е търсила, това е!

123

Ами

преди 4 години

До... Патриотарите хубаво насъскаха хората. Това е резултат от тяхното управление и техните искания за промени в НК.Хората не искат да ги крадат, много е пpocто - не кради, не влизай в чужда собственост и всичко ще е наред!Тая колко пъти е влизала да краде там?Ако я бяха прибрали в затвора, щеше да е жива. Като няма кой да прибира крадците, така ще бъде - бухалка, кол и въже!

122

Скандал хей ЕС ЕС

преди 4 години

Полицаи ходят по домовете и заплашват наблюдатели на БСП да внимават какво правят на изборите!