11

Анонимен

преди 4 години

Втори път ,същата тема с друг зиг заг.

10

Анонимен

преди 4 години

Колко по-близо до Еевропа, толко по-далече от Русия !Нали така русофили ?Надайте вой, за да докажете, че е така !

9

ПЕНКО

преди 4 години

" И ДНЕС ЙОЩ БАЛКАНЪТ... ЩОМ ЦРУ ГО ПОДХВАЩА... СПОМНЯ ГЪЗОПРОВОДА ДИВЕН ... ЩО ГАЗ ЩЕ ПРЕПРАЩА ... ВТЕЧНЕН ИСТОРИЧЕСКИ ... ОТ ЦИПРАС КЪМ БОЙКО ...И ОТ ТАМ ТА НАСАМ ...И ОТ ТАМ ...ТА НАТАМ "!!!!!!!!!!!!!!

8

Анонимен

преди 4 години

ББ с ГЕРБ и ОП са национални предатели. Живков беше съгласен да е приятел с гърците но ако първо ни върнат Дедеагач и Кавала.

7

Дедо поп

преди 4 години

Май нищо не разбирам от сметки. Ми че годишното ни потребление е 3млрд кубика, и капацитетът на тръбата е толкова! И к'во остана за Еуропата - май само дудуци!Па гледам на Euroenergy - американският LPG не е с 10% по-еФтин, както ни лъже Буда - а с 26% по-скъп (към днешна дата).Отделно, че този "американски" газ всъщност е ... руски, от терминала в Ярмала (Русия), и товарен на...норвежки танкери!

6

БАХУРЛАНДЕЦ

преди 4 години

Въпреки, че на раменете на нашия пръв държавен ръководител, лежат толкова много от световните проблеми и ангажименти, той намира време да обърне внимание и на такива балкански политичета като Ципрас и косвено да помогне на изпадналата в тежка криза Гърция. Някои от ''гадовете'' /както той ги нарича/ биха си казали ''да им имаме ний кризата на гърците'', но не вярвайте на такава вражеска пропаганда.

5

Анонимен

преди 4 години

Ако строят гербаджийски фирми, ще стане като с мостове, магистрали, булеварди и т.н.

4

Анонимен

преди 4 години

Като е ключова за Европа, Гърция можеше да върне бг територията заграбена от Европа по парижкия договор в 1919 г. и подарена на Гърция, а сега България ще плаща газ на Гърция, защото е ключова.

3

Вилхелм Фон Канарис

преди 4 години

Ципрас видя в Кирково че само гърци живеят там..От Маказас до Хасково (Аскьой на старогръцки език) само Гърци Муселмани живеят .

2

Анонимен

преди 4 години

Ципрас му казал - Дай малко и на народа , че ти измрат българите ,кой ,че доиш после?Боко вика - Нема па !

1

Анонимен

преди 4 години

Ти кажи за имотите си и парите си, както и тези на всички около теб! Потресаващи доказателства излизат тези дни!Не се опитвай да баламосваш хората с прескъпата газ на тройна цена!