31

България

преди 4 години

Ще гласувам за Йончева да ги съсипе от трибуната на Европейския парламент да се чуе за ГРОБ корупцията в България 100 $ пенсия асфалт къщи за гости сожуци фирми за дървесина пари пари тераси асансьори далавери огради на границата ЦЦ и ББ и Симеонов далавери

30

Анонимен

преди 4 години

Боросов продължаеа да излага България пред целия Свят , не знае чужди езици освен руски

29

ЦЦ

преди 4 години

Има ли апартаменти да идвам. Гласувай за ГРОБ купи апартамент на ЦЦ

28

Анонимен

преди 4 години

До АнонименTея според мен са любовници .... Въпросът ми е : кой го играе мъж и кой жената???---Гле'й с'я: първо, Ципарас е по-млад; второ, Боко изкара школа при ония със сабите и камилите (а, те не прощават:)); трето, в международен план, ние винаги сме били откъм булчинската страна. :)Така, че поуката е ясна ...

27

Плевенски

преди 4 години

За съжаление това просто е отклонение на гръцки магистрален тръбопровод по който в случайна нужда ще получаваме с най малко 30% по скъп втечнен газ.Не знам на какво се радват?

26

Идеалист

преди 4 години

Бойко Борисов, има диплома за пожарникар и докторат в тази област. Питам се дали е учил термодинамика, та да отговори как един газ, които е компресиран, от къде се взема енергията за тази дейност и кой я плаща? Може да по евтин, само докато е субсидиран докато клиентите се вържат на доставките, както всекидневно виждаме какво се по обикновените магазини. Може би ГЕРБ са намерили начин да черпят енергия от Черните дупки?

25

Анонимен

преди 4 години

ЧЕ ТЕЗИ ГАЗОВИ ВРЪЗКИ СА ОТ 1974 ГОДИНА . ТЕ СА СИ ТАМ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ .

24

мак

преди 4 години

Неуморен. Като го слушам имам чувството, че досега, преди "ерата на бб" в България нищо не е построено и че той я е построил из основи.

23

Айде, русфилче тата.

преди 4 години

Почвайте да дъвчете суджука на Боко и дебелото Паризаки на Ципурата, щото до изборите НЕМАТЕ друга тема за разговори!Хапвайте, със здраве!!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Ей, Тиквата попиля Тойотата от предизборни обиколки - то не бяха откривания на магистрали, заводи, космодруми, станции за газ на Юпитер, хвалби, потупвания...

21

реалист

преди 4 години

Всяка магистрала, газова връзка, детска площадка или кошче за *** означава, че ГЕРБ ще "усвояват", банковите им сметки ще стават все по - тлъсти, а народа все така беден и изчезващ. Оставка на Шайката, съд, конфискация и затвор !!!

20

гдз

преди 4 години

Премиерите на двете най-бедни държави в ЕС - двамата най-големи крадци и некадърници, се срещнали. Тоя пък чак с хеликоптер дошъл, га че е толкоз далече :-) Баровци и двамата, костюмчета, часовници, ланци, хеликоптери, охрана...а народа в държавите им рови по кофите и се чуди как да си плати парното

19

реалист

преди 4 години

"Ципрас към Борисов: Защо умишлено правите българите по -бедни. Не ви ли пука за собствения ви народ."Това заглавия казва всичко.

18

stoedin

преди 4 години

Хубава новина. Браво!

17

CAMBODIA POWER

преди 4 години

ДО 3:КУКУ В ХАСКОВО НЯМА АФРИКАНСКИ ЕТИОПЦИ(ГЪРЦИ) БЕ.........

16

Опит за геополитиче

преди 4 години

ски анализ в едно изречение:Си Джин Пин тури на бай Дончо 25% върху вноса на втечнен газ в Китай и Хегемонът тегли един шут в дътата на слугите и васалите на слугите да правят терминали и интерконектори, че трябва да продава на някого бoклyчaвия си шистов газ.

15

Анонимен

преди 4 години

баце напраеи от южен -> турски поток, сега обукаля да се моли за газ!

14

Анонимен

преди 4 години

Тея според мен са любовници .... Въпросът ми е : кой го играе мъж и кой жената???

13

Анонимен

преди 4 години

Като е толкова важна, защо едва сега правите първа копка, а говорите за този интерконектор от най-малко 20 години?

12

ПОРЕДНО БАЛАМОСВАНЕ

преди 4 години

ПОРЕДНАТА ПРЕДИЗБОРНА ХВАТКА НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ ГЕРБ. И КАТО НАПРАВЯТ ВРЪЗКАТА, ОТКЪДЕ ЩЕ Е ГАЗТА, КОЯТО ЩЕ Я ЗАХРАНВА???? ЦИПРАС И БОКО ТИКВЕТО СИ ПРАВЯТ ВЗАИМНИ УСЛУГИ ДА БАЛАМОСВАТ ЛЕКОВЕРНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЛЕКТОРАТ, А ЦИПРАС ДА СИ УРЕЖДА НЕГОВИТЕ ДАЛАВЕРИ. КОЙ ЗНАЕ ЗАЩО ОБАЧЕ, ВСИЧКО Е В Г.ЗА НА БЪЛГАРСКИТЕ ***, КОИТО ВЯРВАТ НА МУТРАТА. А КАКВО Е КАЗАЛ ЦИПРАС - АМИ НИЩО, ЗАЩОТО ЗНАЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е ПУНТА МАРА.