26

Тролъ

преди 4 години

Горанов Що си се разписал да ги вземат тези пари?

25

Анонимен

преди 4 години

А защо в сметката са включени и тези които са задраскали НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО бе Гората. На улави ли ни правите. Всички сте за затвора и то за доста дълго време но не да лежите а да копате и вадите камъни.

24

Анонимен

преди 4 години

Връщайте заграбеното от народа, бе нахалници!

23

Анонимен

преди 4 години

Нека не гласуваме! Да видим тогава какво ще измислят - дали ще прибавят към субсидията си и броя на негласувалите! Наглеци!

22

Анонимен

преди 4 години

Ако не Ви беше казал ,някой друг ,докога щеше да продължи несъвършенството ?!!Позор и абсолютна наглост !Никакъв шанс да гласувам ,за когото й да е било !С гласуване -не става !Явно !

21

Анонимен

преди 4 години

Тея като взимат не смятат ,добре ,че Слави им го сметна !Сметката ви иска Народа ! - Връщайте всичко накрадено - пари,къщи,хотели ,земя !

20

Анонимен

преди 4 години

Защо един път поне не се излъгахте да надпишете заплати и пенсии?

19

Анонимен

преди 4 години

Така е в саваната, лъвовете изяждат всичко и чак тогава хиените, чакалите и лешоядите.

18

Victimized

преди 4 години

"Премахване на субсидийте! Нека видим дали олигархсите ще си хвърлят парите за такива некадърници! Няма по-блага от държавната софра"Естествено, че наливат пари, та всяко депутатско място струва по няколко десетки хиляди лева. Нали там се коват такива закончета като това дето облагодетелства Артекс. В парламента отдавна няма народни представители, има само бизнес представители и за жалост не е само в нашия парламент, просто нашите са особено нагли.

17

Victimized

преди 4 години

И пак въпреки всичко, опозиция-управляващи всички си трайкат и си лапат субсидийките. А народа да се спасява.

16

Аз Живков

преди 4 години

Аз щях да ви оправя всичките 240...ама ме няма..доста прасета щях да нахраня и доста стаж в кариерите щяхте да направите...върнете ме за 24 часа и ще ви покажа кон боб яде ли .......в джамия ........!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Премахване на субсидийте! Нека видим дали олигархсите ще си хвърлят парите за такива некадърници! Няма по-блага от държавната софра!

14

Анонимен

преди 4 години

Тарикатчето-кумец пак сух излезе от водата. Класово понятие било честност, много е чел Маркс, бодрата смяна.

13

ай сиктир

преди 4 години

Ей не се наядоха само заради това изказване трябва да бъдат изметени и не само гербавите, а цялата паsмина от дупетатника.

12

избирател

преди 4 години

Поначало АЗ/НАРОДА/, не разбирам защо по дяволите трябва да ви плащам предварително за да ви пратя там,където ще ме крадете?!А вие станахте толкова нагли,че ме крадете мен/НАРОДА/,още на старта ....Всъщност знам защо.Защото АЗ/НАРОДА/ съм боязлив и не идвам да ви натроша кокалите,по примера,на Румъния, Унгария, Чехословакия, Полша и т.н.

11

Кара Ибрахим

преди 4 години

Извинявайте господа политици..радвайте се че управлявате тази к.о.ч.и.н.а..защото ако бяхте в нормална държава първо нямаше да сте политици.такива сте късметлий че тези роби си мълчат и блеят....яжте пийте и си крадете,сега ви се е паднало...

10

Анонимен

преди 4 години

Тоз почва да наглее все повече и повече. Субсидия от 11 лева се дава на действителен глас за съответната партия.Какво неясно има в закона?ЦИК дава информация колко са действителните гласове, същите по 11.00 лева и точка.А те включват всички действителни гласове, даже и на хората, които са драснали, че не подкрепят никого. И после ходете гласувайте, за да храним едни търтеи.

9

odpo

преди 4 години

Наглост! Наглост и безочие. Потресен съм! СЪСИПАХТЕ Я ТАЗИ ДЪРЖАВА!

8

Анонимен

преди 4 години

Щото вашите закони,са като швейцарско сирене.Не влизам в тозифилм.Кой е виновен,или да изпълзим.

7

Анонимен

преди 4 години

Крайно време беше и страхуващият се от земетресения уреден папуняк, да се изкаже по въпроса.