17

Анонимен

преди 4 години

САЩ имат навика да обвиняват в кражби всеки, който се развива. Ако си спомняте Епъл обвини Самсунг и им взе 1 милярд глоби, а когато Самсунг доказа кражбите на интелекруална собственост от Епъл и спечели делото за 1 милярд изискуеми от Епъл, Обама спря изпълнението на глобата със специален указ. И никой не говори много за случая... Това трябва да ви говори много за търговските практики на САЩ.

16

Анонимен

преди 4 години

Всеки, който може, краде информация от потребителите. Особено създателите на операционни системи и на софтуер. Американците лицемерничат и всичко е за пари.

15

бай х

преди 4 години

ейпъл не можа да пробие на китайския пазар и ... край на свободната конкуренция така се прави бизнес по американски

14

Анонимен

преди 4 години

Ако смяташ БВП на Китай по себестойност е по - нисък от американския. Ако го смяташ по продукти вероятно го надвишава 2 - 3 ПЪТИ. Зависи кой какво и как смята.

13

Анонимен

преди 4 години

Доказано е, че във всяка единица мрежово оборудване, независимо от производителя, има пропуски в сигурността, които могат да се използват. Шпионажа е претекст на американците за да изнудват китайците за дял. Защото нямат такава технология. А точно за кражби на интелектуална собственост да не ми говорят точно американските фирми.

12

Souzou knight

преди 4 години

Хуауей са ми симпатични. Купих си преди година Р9 и съм предоволен. Обаче е първият ми смартфон чиято функция за местоположение се рестартира сама след време, колкото и да я спирам. Е тогава, как да не повярвам, че машинките им не са създадени да шпионират? Абе, няма дим без огън...

11

Факт

преди 4 години

Китай е промишлен производител Номер 1 в Света вече втора година и продължава да расте!БВП е 60% от американския,като съотношението производство/услуги е 70/30,в САЩ-точно обратното.На практика Китай не може вече да бъде спрян с икономически лостове.Политиката на Тръмп би била съвсем адекватна,ама да беше започнала преди 10 и повече години,сега е късно.

10

Факт

преди 4 години

Времето доказа,че капитализмът е по-ефективен от комунизма и в крайна сметка го победи на икономическата арена.Обаче после се оказа,че китайският комунизъм* е по-ефективен от капитализма и е на път да го победи икономически.Естествено,САЩ ще опитат да попречат,но освен по военен път,няма как иначе да постигнат успех.К'во пък-нека видим какво ще стане.Обаче за участие във война-и дума да не става!Щото винаги сме на грешната страна и обираме калая.*китайският комунизъм не е баш комунизъм,ама нейс

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5ММм не ... не го лепват. Незаконно е, според техните закони. На пвоечето си пише баш "made in China".Аз съм против тази политика, защото прецаква работата за всички, но поне съм довеолен, че Тръмп си следва предизборните обещания, а не се извива, като натъпано черчиойче! Кога и ние ще имаме подобни политици?

8

Анонимен

преди 4 години

До Коце кметаПрасвали имейлите? Въъъ, ми стига са ги праскали ба, ша ги счупат!

7

Анонимен

преди 4 години

крайно време беше, даже се чудя защо толко ги чакаха, а и не само тях трябва да ударят

6

Коце кмета

преди 4 години

Западно краварско лицемерие! А Гугъл парсва имейлите на потребителите и извлича от тях лична информация, която после предава на ЦРУ и НСА при поискване. Насреща получава доларчета. Фексбук на еврейчето е същата, ама там шпионирането е по-малко и не толкова нагло. И точно те на морал ни учат?!

5

Анонимен

преди 4 години

Дреме ми!То половината "американско" производство на електроника си се произвежда в Китайски гаражи само дето американеца му лепва грандиозния етикет Made in USA!Само вдигат безсмислена врява!

4

Анонимен

преди 4 години

сега остава и от тесла да ги обвинят за кражба на софтуер и идеята за електрическия автомобил и цирка ще е пълен!

3

Анонимен

преди 4 години

и сега света ще трябва да избира кой да го шпионира! всъщност проблема не е в шпионажа, а в печалбите! сащ губят пазара, а китай ги надмина и сега тръмп се опитва да наложи монополизъм! въпроса е кой ще покрие загубите на американските фирми изнасящи продукти в китай! ако китай започне собствено производство, пазара за сащ ще се затвори!

2

хакера

преди 4 години

А гугъл не предоставя ли информация за потребителите?

1

Гледна точка

преди 4 години

Ай стига с тия кражби кражби!САЩ никога през съществуването си не е "изсмуквла" мозъците на света?? Това си е чиста кражба на бъдещи технологии и ноу-хоу.Сега мурзилажа разбра ли що за лидер е Тръмп? - кланя се само на жужанка - хахахах.