33

Анонимен

преди 5 години

Правилно Гечев направи заплатите по 10 000-12 000лв/3-4 долара/.

32

Луд

преди 5 години

Вярно е, в началото на 97-*** взимах 500, а в края 50 000. Това ако не е увеличение на заплатата, какво е?

31

Сократис

преди 5 години

Благодарение на Станишев, на пенсионерите им се увеличиха пенсиите почти двойно! Това забравихте ли го? Борисов се оплакваше, че Станишев вдигнал пенсиите и му сдал властта, та той да ги плаща...И ги замрази за три години, като ги остави без актуализация.Това е факт и никой не може да го отрече!Ако БСП не бяха го направили и се чакаше на Борисов, пенсионерите още щяха да чакат-който е доживял!

30

Възрастен

преди 5 години

Малките не помните но ние възрастните помним-първо ,как Луканов вдигна цените за една нощ със 100% ,и как седяхме преди това от 3 и половина през ноща за бурканче кисело мляко за децата. Помним и как тандема Гечев-Виденов ,,вдигна заплатите" до невиждани висоти 20-25 хиляди лева на месец- но сиренето 3-4000лева ,хляба 300-400лв,кило леща 850 лева.Колкото пъти е била на власт,толкова пъти България банкрутира./и вината винаги не е у тях/ Няма пристрастия,просто това е истината която преживяхме.

29

Анонимен

преди 5 години

БСП винаги е водила България към икономическа разруха, за какви доходи става въпрос г-н мармот?

28

антисемит

преди 5 години

Евреите ни прогониха навън без башибозук!

27

Анонимен

преди 5 години

Гласувайте за БСП вземете минимална заплата 3000лв или казано 3$ Все едно за кой друг просто ако гласувате за БСП все едно си колите децата/внуците!

26

Гледна точка

преди 5 години

Сега е моментът при преговорите за новия ПРОГРАМЕН ПЕРИОД да се направи анализ на ефективността на евросредстватаСАМО КАТО ЧУЯ "ПРоГРАМЕН ПЕРИОД" И ЗНАМ, ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ГОЛЯМА КРАЖБА- ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! БългаритеСеорабватПериодично!

25

до Mato

преди 5 години

Но Костов... наистина е най-черен. Факт!

24

ПЕНКО

преди 5 години

СТАНИШ БОНЕВИЯТ СПЕРМАТОЗОИД / ЖИВКОВ Т.Ш.К/ И РУСКО УКРАИНСКАТА ЯЙЦЕКЛЕТКА СА ПРОТЕКТИРАНИ ОТ КГБ-ФСБ В ПРОИЗВОДНАТА ИМ "СРЕБЪРНА ЛЪЖИЧКА" УСЪР -ПЕДЪР !!! КАКВО ЗАГУБИХМЕ ПРИ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ НА ГАЛОШКО ПЪРВАНОВ ??? ЕНЕРГОРАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НИ И ДОСТОЙНСТВОТО СИ НА НАРОД !!! КАКЪВ НИ Е ПЕТНИСТАТА КОБУРСКО-ГОТСКА ХИЕНА БЕ - ТЪПО ДУХАРИ!?!? НО ДНЕС ГАЛОШКО ИМА ЗАМЪК В ПОЛИТЕ НА ЛЮЛИН !!!!

23

НСИ

преди 5 години

Според официалната статистика на НСИ, средната работна заплата през 2008 година се е повишила с около 26%, т.е. при тройната коалиция и Станишев. После дойде ГЕРБ и средната заплата според НСИ се вдига с около 6% на година, предимно заради повишаването на минималната заплата.

22

Анонимен

преди 5 години

Хахаххах светло бъдеще другари. Да настигнем Венецуела ПО дълбочинно гмуркане

21

Анонимен

преди 5 години

Задължително ще Ви вдигнем доходите ! - ще ходите в магазина с един чувал пари.Да му мислят тези дето не могат да смятат, как ще си броят милионите.

20

Смешник

преди 5 години

Дааа, вдигат доходите, но на едни специални хора и то от тесен кръг! Защо ни прави на луди?

19

House M.D.

преди 5 години

Така е, другарю Гей Дмитриевич! Особено твоите доходи.

18

Анонимен

преди 5 години

Вдигат доходите на....руснаците.

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Не така! по-кротко!

16

Ами даа

преди 5 години

Много е прав Станишко. Аз дори знам на кои хора вдигат доходите. Но мисля, че тези хора ги знаете всички и няма нужда да пишем кои са.

15

Анонимен

преди 5 години

Този трябва да бъде съден за заменките на чукари за земи до морето . Ощетил е държавата с около 3 000 000 000 лв.

14

Mato

преди 5 години

Единственото правителство което вдигаше доходите при това на всеки шест месеца,беше правителството на Иван Костов-ФАКТ !!! Но пък той ви е най-черен нали?....така че българския народ заслужава всичко което понасе през годините на прехода!!!