292

Анонимен

преди 4 години

Паметта на българина е къса. Преди 15 години и сегашните гербаджии и нинова бяха в една и съща партия и "приватизираха" на поразия.

291

Анонимен

преди 4 години

Знам колко са, и със сигурност не живее с 2500 на месец, но явно не й пречи да лъже като разпрана. Гербаджиите в момента грам не им до Нинова и толкова ниски игрички. Големите боркини за правда, един дол дренки са с апартаментгейт. Ядоха и те от баницата като бяха съпруги на разни високопоставени мъже, сега тръгнали да ровят в чуждите паници. Къде бях когато мъжете им крадяха?

290

Щирлиц

преди 4 години

Завалията...Просълзих се почти за тази...другарка.

289

Гардероб и прическа?

преди 4 години

До Анонимен 303: А според теб с колко поддържа гардероб, прическа и т.н.? Знаеш ли или пишеш по опорна точка? Това не са на Цецо апартаментите. Б България с 2500 на месец може да се живее не толкова зле. Ако от ГЕРБ имаха информация, че Корнелия Нинова укрива доходи, досега отдавна да са били тъпана. Но нямат, и затова оставят на троловете да им вършат мръсната работа.

288

Анонимен

преди 4 години

На тая изказът й е по-зле от на банкялийския огнеборец. Всяка провинциална учителка има 2 пъти по-богат речник и по-добра постройка на изреченията отклолкото другарката Нинова, пълна популистка, говори винаги дежурните заучени дребни нещица, фразички и си мисли, че е напипала мекото и ще й повярват всички.

287

Анонимен

преди 4 години

Да, точно с 2500, точно с толкова си поддържа гардероба, прическите, колите, ресторантите, почивките, издръжката на сина си и т.н. Лъже като...... *** нормално, нали и те са нейни избиратели.

286

Тролски опорни

преди 4 години

Едни и същи хора постват едно и също. Има-няма , вярно-невярно е без значение.

285

Решетников

преди 4 години

Нинавская: что было это? Ну,да! Гаа-гаа-гаа-гаа-га!

284

Запознат

преди 4 години

Тя има още два порока, но няма да ви занимавам нашироко. Единият е че обича да подкрадва, другия предпочитам да го премълча.

283

Джон Ленън

преди 4 години

"Представи си, че никой не гласува ... ". Тогава Европа ще попита нашите депутанци:Вие кого представяте? Никого? Айде сиктер! Така ще ги оставим безработни тези тунеядци.

282

дам

преди 4 години

Няма ли един журналист да я попита дали и Елена Йончева е бедна като нея, че живее под наем в къща в Драгалевци за 3400 лева месечен наем

281

Хан Крум

преди 4 години

Милата тя - жива да я ожалиш. Ами заплатата на мъжът и в Лук Ойл от 100 000 лв. месечно - тя къде отива? И защо ли руснаците плащат такава заплата за нищо работа която върши тъй? Да не би за някакви услуги които Корнелата върши на рашките?

280

Основен

преди 4 години

порок на госпожата е , че казва истината. Но този порок се появява при нея веднъж на много години. Затова лъже непрекъсната и й казват г-жа Лъжа.

279

Анонимен

преди 4 години

За мен Европа е възможност за по-висок стандарт и от нас зависи дали тази възможност ще стане реалност. Най-големият ми порок са цигаритеЗначи ти да си харчиш парите за махорка, а ние да плащаме данъци, за да ти вдигаме стандарта? Мрш, животно!

278

Анонимен

преди 4 години

Тази жена беше казала " асфалт не се яде",знаейки на 101%,че евросубсидиите имат точно и строго определена насоченост,която се контролира.Тоест знаейки,че парите са за магистрали,тя злоупотребява и манипулира пр()стия си електорат като им създава впечатление,че субсидиите си ги определят ГЕРБ.Това е висша форма на лицемерие и долен популизъм !Не й вярвайте ,тази ще зарови България ако докопа власт !

277

Абсурд

преди 4 години

Спрете да гласувате бе хайвани ,не разбрахте ли че всички лъжат

276

Анонимен

преди 4 години

Пак много е вдигнала летвата.И с 400лв на месец да беше казала,за тези,които й вярват ,съвсем не е проблем да повярват и на това.Толкова им е потенциала горките....Спомням си за феномена 15/15...Хахага,представете си за какъв неграмотен електорат става въпрос.Просто им е наредено числото 15,а те за по -сигурно го отбелязали два пъти...,и избраха нищо не подозиращ младеж Хахахахаха ...

275

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли че: Когато сурогатщината е на всякъде около вас, красавиците не са хубави, виното не е опияняващо,храните са блудкави, ... Всичко е уж, ама не е тамам. И, журналистите са неграмотни!Господин авторе, Бързаков, за къде бърза, та не научи къде се използва (й) "и кратко"?

274

Анонимен

преди 4 години

Първо-средната заплата за първото тримесечие е малко над 1200лвnsi.bg/bg/content/3928/%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%BD%D0%B8%D0%B2%D0%BEТук се изказва леко неподготвена,60%=720лвВторо-средната заплата е производна на минималната,не обратно.Като се вдигне минималната,ще се вдигне и средната.Няма как минималната да стане определен процент от средната

273

Анонимен

преди 4 години

Тази госпожа от дясно-центриска партия става лидер на лява . Само това й действие е достатъчно ,за да се заключи,че политическите й възгледи съвсем нямат шанс пред алчността й и борбата да докопа власт.Не знам дали в света има подобен полтически скок в две абсолютно опозиционни партии !Жална ни майка ако тази докопа власт !А Днес казват имало задръстване някъде из Сф и колите се движели със 100м/ч.Че от къде толкова коли в тази бедна държава.А шофьорите им защо не ползват градски транспорт ?