352

Анонимен

преди 4 години

Щом се срамува нека си дава заплатата на някой дом за деца сираци или за социални каузи защото тя едва ли е единственият й доход. Нали е боркиня за социална справедливост? Не , това беше един лицемерен имидж, който тя смяташе, че ще й помогне за нещо. Не стана. Нека се маха колкото се може по - бързо, БСП -то само ще спечели от това.

351

не не мога...смях!

преди 4 години

"Всички документи казват, че няма такова нещо, което твърди Антон Тодоров, но след като вече всичко се провери и се сдобих с тези документи, си заведох дела. Няма придобито имущество на ниска цена и след това продадено по-скъпо. Вече имам и съдебно решение, че никога не съм била нищо в СДС и не съм излъгала за всички неща, които съм говорила."-----------------------МАлиииииииии, голям смях падна Ама, тая за какви ни взима? Все още за овцете тъпкани 40 години от червените "другарчета"?

350

zfb

преди 4 години

Тая грозна сви.ня се "срамува", че българите били бедни, а не изпитва срам, че самата тя открадна от българите над 30 млн. лв и "приватизира" Техноимпекс?!?!

349

Az

преди 4 години

Другите ги инвистира ли ?

348

Анонимен

преди 4 години

Пуснах сълза за дрОгарката Нинова. :) Изпуснала е една нула в доходите си според мен.

347

Кьовеши

преди 4 години

Абе Нинова подкрепя Кьовеши, ама нейните не присъствали на заседанието. Не били гласували "против", видиш ли. ГолЕма подкрепа, няма що!

346

емигрант-чистач

преди 4 години

Ай стига де....2500лв. на месец........Стефан Данаилов.......Добър артист, но.....слаб политик....Нейна си работа, като лъже и маже.....Защо ли старците и бабите в България и вярват?....Наивници в държавата ни с лопата да ги ринеш...Че спрете се най-после от това недоносче БКП-БСП.Та аз изкарвам повече от нея на месец....., но не се занимавам с далавери и червени простототии.

345

Демокрацията

преди 4 години

А демокрацията й отне толкова много...

344

Глас

преди 4 години

Аааа, ето откъде бил гадният тютюнджийски глас!

343

Silas

преди 4 години

Горката,че то моето семейство изкарва повече от нея.Предлагам да и направим дарителска сметкаDMS Ninova социално слаба.То бива наглост но нейната безкрайна.

342

Чочо

преди 4 години

мини поема " Жажда за власт "Пролет пукна низ горатакавал нейде свирии отново нашо Корне...главата навири.Тя усети ,че я нещовътре гъделичка ,че сърби я ,прималяваиска власт горкичка.Свря се Корне...зад върбитевъв една коприваи зави със пълна силаБСП го бивааааааааааКорне... Корне...наши Бойковидя ти добротои за сетен път ще лапнеши гризнеш дървото.

341

Ха-ха-ха

преди 4 години

С 2 500 лева плащаобучението на сина си в Щатите. Какво направи с парите от Техноимпекс?

340

Чочо

преди 4 години

Червените тролчета се омърлушиха ,спихнаха се яко след последните социологически проучвания и хич ги няма из форумите.Нищо де, за куц 120 годишен кон и второто място е много,а след време трето,четвърто ,докато накрая дай господи ги забравим съвсем. А след 2 дена под строй марш към урните !

339

Аз

преди 4 години

Ще ме разплаче другарката Нинова.

338

социалист

преди 4 години

ох горката жива да я оплачеш ка к се живеес 2500 лв предлагам да събираме по 1 левче на месец за да вържеженицата двата края от всички социалисти

337

Митев

преди 4 години

И какво произвежда, какво допринася в обществото? Горката женица. С 2500 на месец!!! ( Дали е така е друг въпрос !) Електоратът и с колко преживява? Да и съберем малко парички да не умре от глад горката женица. Виновен е Станишев защото я изгони за съмнение в корупция!Сега с Ленчето му го връщат: Едната защото е изгонена от леглото му, другата - от хранилката. Да кажеш, че живееш СКРОМНО с 2500 си е наглост пред гласуващите за БСП. И го изтъква сякаш е последния просяк.Ами хвани се да работиш !

336

Анонимен

преди 4 години

Ами да събираме помощи.Как може.Тези пари не и стигат само за цигарите на месец.

335

степан

преди 4 години

Как да не ги избереш за евродепотат чак ги съжалявам ще има и доста българи които ще съжаляват ,че са останали.

334

Анонимен

преди 4 години

интересно от къде е взела парите за импекса....

333

Анонимен

преди 4 години

всички са големи моралисти, когато съдят другия, а крадат един и същ народ...