9

bez nervi

преди 4 години

Не е за вярване какви завистливи твари има (като горния), които нищо не са постигнали през живота си но завиждат и злобеят. Естествено че им се полага нормален бюджет за подготовка!!!!!!!

8

Pilot

преди 4 години

На всякъде смърди на корупция и са прави момичетата ! Те хора умни не останаха тук , нито спортисти и тук като мафията във волейбола иначе няма обяснение най-добрите ни спортисти да бягат ! Не може посравени лица да източват средства, а тия с тумбаците да си правят къщи за милиони !

7

Анонимен

преди 4 години

Да, чест е да носиш името на България, само че спорта означава пари.Шампион не се прави с лъжи, а трябва труд и постоянство, а момичета искат това което им се полага. Та не ги кори. Това е им професията, а гладна мечка, хоро не играе.

6

Анонимен

преди 4 години

Много правилно решение !Няма какво да си губят времето и късат нервите с корумпирани и мързеливи БГ-та !

5

boby

преди 4 години

Е, изненада... То е ясно, че във всички, повтарям ВСИЧКИ, спортни федерации, ръководството работи единствено за собствената си облага и затова спортисти, пробили на световната сцена не им трябват, за да не се налага да им дават пари. Примери колкото щеш където и да погледнеш. Та затова и нямаме и няма и да имаме олимпийски медали вече...

4

Анонимен

преди 4 години

Това са професионални спортисти, които е редно да получават доход от професията си. Когато това се случва е разбираемо да сменят работодателя си. За чест и слава само на оилмпиадата ... уж.

3

Анонимен

преди 4 години

Тия пък кои са?

2

Анонимен

преди 4 години

Това не е истина. Имаме звезди а не им се обръща внимание.Това е за оставка. Срам и позор. Глупост и безхаберие, как може, такова отношение към труда на другите. Каде са тези пари?

1

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!