49

Анонимен

преди 4 години

Плюеш, обвиняваш, злословничиш, не уважаваш ... както се казва - "пази боже сляпо да прогледа".С интереса ми към сестрите беше до тук! С този начин на мислене далече няма да стигнат, колкото и пари да им хвърлят в Франция.

48

Анонимен

преди 4 години

Със 100к лева не можеш да живееш добре във Франция. Под Френски флаг определено ще направят пачка. Не ми хареса, че плюят други хора.бон апети, оревоар

47

Анонимен

преди 4 години

Абе, а къде е Дришу?!?!?!За един приятел питам.

46

ЮнкерИшиаса

преди 4 години

а да бе, сега ми светна. прекарайте един уикенд с бай ***, родете му по една кръгла тиквичка и после и къщи ще ви купи у франция, и частния си самолет авиоотряд 1 че ви разкарва по турнирчета. освен това сте сестри, допълнителен бонус че има. най много да покани сфъкнята да ви лашкат двамата заедно.

45

Анонимен

преди 4 години

като станете световни шампионки по бадмингтон нито средностатистическите българи дето са ви дали стотици хиляди левове ще им стане по добре, нито децата които можеха да бъдат спасени с тези пари ще оживеят. вземете и с гришку с вас. ПС: казахстанчева я разбирам шото ония дебелак тиквата като ти хърли око явно бегане нема освен през девет планини в десета. в швейцария професионалните спортисти почти не се финансират. който е добър печели от реклами, който не е бачка в чистотата за да си плаща за "професията" хоби.

44

иванов

преди 4 години

Бабинтона каза чичо Митко ,не е като футбола.

43

Гешо

преди 4 години

Браво момичета . Търсете си някакъв клуб в Европа .Талантите в България не се поущравят , но после се бием по гърдите Те са с българки произход .

42

дон

преди 4 години

До Анонимен Е,сега е ясно ти кой си.Да казвам ли?

41

Анонимен

преди 4 години

Много жалко. Вече 30 години и нищо не се е променило...Въобще не ви съдим, момичета, продължавайте напред, дори и под флага на друга държава! България винаги ще бъде в сърцето ви.

40

Анонимен

преди 4 години

Много правилно решение взеха, евала.

39

Анонимен

преди 4 години

Кралев дава,а Златев ги торпилира.Те се предават.България остава техен дом.Кралев ,каква функция изпълнява вминистерството и въобще как работитази институция.Сигурно са ощетени,но прибързват.За друга страна ще енеобходимо задължително само победи.Става въпрос за пари.

38

Анонимен

преди 4 години

Имат право, защото те са тези, които с постиженията си осигуряват бюджет на федерацията, но вместо подкрепа от нея, от там им отнемат и малкото, което получават от държавата. Каква пародия, бюджета им за цялата година е около 35хил, а за грозни ремонти и доставка на *** и негодни материали се пръскат десетки милиони. Дори и 35хил и от тях крадът нещастните мизерници. Володя е м.азен т.ъртей и с.ланините му вече не се побират в костюма. Където и да отидат ще ги позлатят и ще получават 35х/мес

37

Анонимен

преди 4 години

Фредерико Делбонис................ХА-ХА-ХААсковския и първи кръг на АТП-250 не може да прескочи.Леле-мале, а щял?!?! да печели Уимбълдън.Що му трябваше да се прави на мъж като е женски полов орган............П.П. Тези сестр иса само още едно от милионите дказателства какви кражби вървят В Бокова България но електората е толкова *** че и да му бръкнеш отзад той все ще е дУволИн.провинциалисти прости!!!

36

Анонимен

преди 4 години

тъкмо навреме, сега следва разпореждане за проверка, махане на ръководство, щастливи сестри, пози за пред медиите и към урните в неделя

35

Анонимен

преди 4 години

кадърните - навънка. Това е съдбата

34

Victimized

преди 4 години

Жалко, че не сте от Бистришките тигри, или на Домуса някой отбор. Там държавата дава с лопатата. Ама в България ако не си дете на някой братовчед или кръстник си за бунището.

33

Бойко Разбойко

преди 4 години

Важното е за суджук и апартаменти да има. Ние от ГРОБ, не се интересуваме от българите, важното е плана на Сорос да върви, нали той ни даде пари за партия ГРОБ.

32

Анонимен

преди 4 години

Едно голямо браво, да не се отказват и да ги съдят до дупка. Държавата никога не се е грижела и гледала хората си, дайте една причина хората да го правят. С обещания не се живее ...

31

Анонимен

преди 4 години

Браво на момичетата! Чалгария заслужава само Азис, Сузанита и прочее. Всичко по-стойностно отдавна се омете от тука. Пожелавам им само успехи и спокойствие занапред! В никакъв случай да не съжаляват за решението си!!!

30

Анонимен

преди 4 години

Bravo, aide s po - goliam uspeh da se sastezavat i za napred!