17

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали крайните партии са популисти, но знам, че традиционните партии в ЕП са за ***. Противни мекотели, пълнещи Европа с тюрбани и третополови.

16

Край

преди 4 години

Политиците които са маши на олигархията наричат демократите в ЕС - популисти.

15

дааа

преди 4 години

До привет от ГерманияЧовече ти си с мания Русия,да не са те изнасилвали Руснаци,ти си болен ..

14

Анонимен

преди 4 години

Хората в Европа искат местни политики за обслужване на належащите им интереси, а не някакви грандиозни евросхеми с общи закони за целия ЕС, изковани от брюкселски чиновници с професионален опит като библиотекари.

13

Анонимен

преди 4 години

Начело на ЕС са нагли продажници, чиито медийни пипала са се разпростряли из целия съюз. Почти няма медия която да не те облъчва с едни и същи клонирани опорки и еднакви изразни средства. Свидетели сме на агресивна либерастка пропаганда в невиждани мащаби и хвърляне на кал по всички партии, които не са в гей/миграция отбора. Оня ден изкарали в Германия няколко хиляди мижитурки да рецитират по улиците "ЕС на солидарността, не на отечествата".

12

Анонимен

преди 4 години

Популистите не ви защитават от нищо. Те ви казват това, което искате да чуете, за да ги изберете, но мн добре знаят, че не могат да изпълнят ни едно от обещанията си. И Ципрас беше много ербап, но после го удари реалността и се кротна. Сега вече говори разумно, но гърците платиха за популизма му.

11

И АЗ

преди 4 години

До АЗ И аз съм популист по същите причини!!!!!

10

привет от Германия

преди 4 години

Който бързо забравя миналото си , обречен е в настоящето и бъдещето си !Особено източно европейците ядоха попарата на русия и едва ли някой от тях ще гласува за проруска партия ! Всеки е който е бил с русия е потъвал в мизерия ! От рубли богат не се става , от евро и долари се става ! А западно европейците много добре знаят какво се случи с източно европейците под руски ботуш и трябва да са луди за да гласуват за проруска партия !

9

АЗ

преди 4 години

Аз съм популист,не искам бежанци,не искам чужди воини бази,не искам марионетно правителство,не искам двойни стандарти и скорости тн. да АЗ съм популист.

8

Хм!

преди 4 години

80-процентовите сте голяма сила, нали, "другари"?

7

Shark

преди 4 години

Трусовете в ЕС ги предизвикват безродниците, които пуснаха бежанците и ислямският екстремизъм, те са виновни за всички атентати и на тяхната съвест лежат всички жертви. И стига сте наричали популисти хора, които отстояват националните си интереси. Защото така още повече ни карате да ги подкрепяме. Вие изобщо знаете ли какво означава думата "популист"? И защо и откога хората, казващи неудобната за сорсидите истина се наричат популисти. Ама добре, както щете ги наричайте, ние ги подкрепяме. Ясно

6

Анонимен

преди 4 години

Единствените, които предизвикват трусове са либералните *** командващи съюза и жалките им медийни слуги, заради които Европа заприлича на ивицата Газа.Великобритания заради тях напуска.

5

това е

преди 4 години

До привет от ГерманияТази тема за"лошата Русия"вече се изчерпа и не е интересна,хората виждат кой какво плави,и колкото повече плюете против Русия толкова повече обикновените хора в Европа и у нас я подкрепят и харесват,това е истината.

4

пълна лудница 2019

преди 4 години

Откога тези който защитават страните си,свободата си,начина си на живот са популисти ?това е лудост,спрете се вече!

3

привет от Германия

преди 4 години

Аз ви гарантирам ,че проевропейските партии ще спечелят ! Никой в Европа не иска да живее като руски дивак и мизерабъл ,затова всеки ще гласува за проевропейска партия , дори рубладжиите в Европа ще гласуват за проевропейска партия защото са рубладжии само на приказки ,а на дела са европейци понеже и на тях не им се живее като първобитни хора ! Англичание нали искаха да излязат от ЕС ?! Защо бавят излизането си ?! Защото ЕС е един голям кошер с мед !

2

www

преди 4 години

ЧЕ НАЛИ ЕВРОПА Е НАЙ ДЕМОКРАТИЧНА ЧЕ НАЛИ ВСИЧКИ СМЕ РАВНЕ ЧЕ НАЛИ ВСИЧКИ ИМАМЕ ЕДНАКВИ ПРАВА ?????????????????????????

1

ай сиктир

преди 4 години

Труса го предизвикаха либерастите от системните партии и някой трябва да почисти след тях, а това че за вас популизъм трябва да е *** дума си е ваш проблем