21

1+1

преди 4 години

До работникНе само........, за съжаление!Прочети малко повече, преди да даваш мнение.

20

работник

преди 4 години

Където има социализъм има и насилие над личността.Поради това че ресурса е съсредоточен в ръцете на малцина партийни вождове, стремежът да се получи дори справедлив дял от общото се манипялира в сервилничене, и различни услуги. Включително и полови. Те затова и социалистите побесняват само какъв грабеж ги чака и млади булки и въобще . . .

19

то и в България

преди 4 години

Потърсете вестници в килера от времето 1994-1996 когато Жан Виденов се опитваше да разработи този пазар.През 2005-2008 Сергей даже построи хотели като с които да открие червените фенери по българските земи.

18

галоши

преди 4 години

в азия нямало булки , голям дефицит било хоря не останаха ...

17

Баровец

преди 4 години

На българките не им трябват посредници. Сами си се продават. Като видят кинти, са навити и за робини и за всичко.

16

бай Кире

преди 4 години

а на кого да вярваме бе, мульо, на твоите червени руски приятели ли, или на българските червени, дето дума не обелиха за Чернобил а ни оставиха да ходим на манифестация на първи май под дъжда, много честни комунисти, пардон социалисти

15

Анонимен

преди 4 години

Виждам че комунистическата *** не пише нищо по същество относно комунистическото робство, а повтаря само че това не е вярно, защото Маркс е писал че това общество е най-справедливото.

14

Анонимен

преди 4 години

Кактези организации са взели такава информация след като Северна Корея е затворена държава и никой незнае какво е там ! И , сороската евроатлантическа пропаганда се напъва ли напъва да бълва измислици и лъжи. Има ли някой още да вярва на евроатлантическите медик освен сороскитегендари ?

13

Кики

преди 4 години

Това са повърхностни и некомпетентни писания-няма нищо вярно!В Северна Корея няма адвокати, защото всичко е държавно,хората нямат нищо на свое име.Престъпност няма, измами няма, затова и адвокати няма.Някое момиче е избягало в Китай и насила е станала ***,но това не означава,че има канал за момичета!

12

ЕСССР

преди 4 години

АфРопа е най-доброто място за Живеене, разбира се сравнено единствено и само с Африка. да живее ЕНП и създаването на Еврокомисар за Африка!

11

африка

преди 4 години

да не ходят на бритгада в чужбинА , после туризъм 'и шопинг терапия .....

10

До1

преди 4 години

"Защо нещо ми се струва..." Защото явно не си нясано в какъв свят живееш! Огледай, ползвай компютъра примерно, научи език ако трябва... Западните жени се радват на неимоверно по-добро отношение от българките, от азиатките да не говорим. Проблемът с корейския секс трафик е толкова голям че тази статия само драска по повърхността! Много японци също са обсебени от корейки по някакви причини. А в Китай има остър недостиг на жени, защото по време на политиката "Едно дете" масово си убиваха момичетата, в полза а момчето.

9

истината боли

преди 4 години

най-големият успех, който Българска жена може да постигне е да продаде тялото си на Китайски жених, душата й отдавна е продадена на Лусифер! п.с. дано Китайците харесват клинично затлъстели и раплути от ГМО храни.

8

жената днес

преди 4 години

Българки Отпровайте се Към Китай!

7

Анонимен

преди 4 години

То па маса българки не се омъжиха по сметка на запад. Бабите им цял живот са пили Кока-Кола.

6

мнение

преди 4 години

Внимание! Внимание! Настоящата новина се съобщава от радио "Фейк нюз". И понеже Габриел няма да се задейства при такава явна лъжа, то затова в неделя вечер ще гледа тъжно и жално. Тази лъжлива новина съвпада по време с обтягане на отношенията между САЩ и Китай. Ха, сега, сещате ли ли се откъде идва настоящата новина:)

5

Анонимен

преди 4 години

До нищо не знаеш за Китай , китайки, северно корейки. Както и не етака за западните жени. И от къде ще знаеш!!!

4

batmario

преди 4 години

Тази статия показва че всъщност е доста лесно да избягаш от Северна Корея...Хубава статия...Истинска...

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Не е така в Европа,САЩ,Астралия,Русия и Канада жените са издигнати на пиадестал в сравнение с третия свят близкия изток,Азия и Африка.

2

Анонимен

преди 4 години

***, мисля да го преместя ... толкова много ме интересува за Северна Корея или а Чайна майна