15

ikar

преди 4 години

До Стар софиянецЛуи Леже е от двете страни на двора на 6-то училище - откъм Сатиричния театър е няколко метра и малко повече откъм ул. Граф Игнатиев.

14

Анонимен

преди 4 години

Оферта си е, само за 15 милиона евро. И идва и подпис и печат на фъстъкова.

13

Фандъкова

преди 4 години

До 12 така е но ние трябва да усвояваме пари, за хубаво е, след ремонта ще има скоро друг ремонт!

12

Анонимен

преди 4 години

Всичко, което евентуално трябва да се ремонтира по тази улица, е заради предишния ремонт. Ако не я бяха ремонтирали, улица Малко Търново щеше да ни надживее без да има нужда от ремонт.

11

До 10

преди 4 години

След ремонта, който й спретнаха на улица Малко Търново след 1989 година, стъпалата на стълбите започнаха да се трошат, а преди това имаше само леко изтъркване от десетки години употреба. Сега пак има строшено стъпало, но като ремонтират улицата, стъпалата ще се трошат още повече.

10

Анонимен

преди 4 години

Какво има да и се ремонтира на тази уличка. Павета са здрави стълбите са перфектни. Ако я пипнат пишман майсторетата Зимата ще има счупени глави, ръце, крака, и тем подобни израстъци. НЕ ПИПАЙТЕ УЛИЧКАТА ТЯ Е В ПЕРФЕКТНО СЪСТОЯНИЕ.

9

Анонимен

преди 4 години

Най-после някой да се сети за стълбището между най-ниската част на "Дондуков" и баира на "Московска" и да го възвеличи като "улица"; това е най-удобният начин да се стигне от вечно сенчестата дупка до светлото на широкия център; хубаво е, че Общината се сети и за нещо, което е под носа и на пРезидентина, и на Министерския съвет - нищо че те си "стъпват" не на ходилата, а само на гумите.

8

sss

преди 4 години

Да отворят килиите на ДС за посетители - смятам, че е нещо интересно да бъде видяно.

7

Лили

преди 4 години

Не ремонтират, а усвояват средства! Още една улица ще стане по-зле, отколкото е била.

6

Стар софиянец

преди 4 години

Най-късата улица в София е ул. Леже - 32 метра. Намира се между Раковски и 6-ти септември, започва от ул. Стефан Караджа и свършва до 6-то основно училище. Улица Малко Търново е около 70 метра. Има и други улици по-къси от Малко Търново.

5

До 3

преди 4 години

Не става въпрос за ул. Велико Търново, а за ул. Малко Търново :) ул. Велико Търново е до Докторски паметник. Перпендикулярна на Сан Стефано и успоредна на ул. Шипка

4

Анонимен

преди 4 години

Улица Рачо Димчев в центъра на София е с няколко метра по-къса.

3

--

преди 4 години

Добра новина! Но има и по-малки улици от "Велико Търново" по кварталите :)ул. "Знаме", ул. "Порто Лагос", ул. "Обеля" ...

2

Фандъкова

преди 4 години

Ще струва минимум 10 милиона ремонта, но е за хубаво!

1

Анонимен

преди 4 години

И тази знакова за София улица ли ще съсипят?Колкото до колите, те не преминават само там, където са стълбите, иначе си влизат откъм Дондуков разни бусове, препречават я за пешеходците, а от горната и част също влизат коли донякъде, даже има гараж с вход малко преди стълбите.