6

Анонимен

преди 4 години

Братушките аванта не дават. Ни Шаламанов, ни Паси, ни Крадливото Ленче могат да намалят цената. Това не ви е Варшавският договор и Съветският съюз, да плащаме с чушки и домати най-новата военна техника.

5

Анонимен

преди 4 години

Шаламанов Тагарев двамата продажници, Тези ф16 извънземни ще ги изкарат само да се отчетат на господарите си...Този и онзи са лично заинтересувани да има сделка. И двамата са щатски,а не натовски протежета...

4

Анонимен

преди 4 години

Жалък палячoи ти ли лобираш в полза на кражбата на годината!!?Аз съм против,парите ми от данъци да отиватза "закупуване на пълните параметри"за да може Цвинокиода си купи 8-ми апартамент!Това е скандалне може експертите да определятна конкурса един тип самолеткато най-подходяща после тиквите и шкембетатаот МС да взимат "политическо решение"с нашите пари!!!Оставка, съд, затвор!

3

V

преди 4 години

Тия самолети никаква мощ не ни дават .Няма смисъл от сделката .По добре 4 миг 35 и 4 батареи с 400 .Цената е същата и дори ще ни остане за някой друг бук ;) Иначе не решаваме никакъв въпрос на отбраната а си пилеем парите ;)

2

Анонимен

преди 4 години

Русия построи вече копие на Раптор ф-22. Да купуваме най-доброто и евтино.Нямаме пари за оригинала и американците не продават оригинала на никого.

1

Анонимен

преди 4 години

Жалки са с тоя самолет.Трябваше паралелно с него да купят и офертата на шведите-още 10 самолета.При евентуален конфликт по-добре да имаш 18 самолета вместо 8 на които още не са им построили заводът.Хахаа как могат да купят самолет на който е модифицирана версия на модел от 1969-та година.Ако бяха върнали още 10-15г назад напрво вземаха от ония с витлата дето пилотът управлява с кожен шлем и вълнена шапка да не му духa на главата,че кабината е кабрио :))Трябваше такива да купят.1 брой за милиард