37

ДА И ПРЕДИЗБОРНО

преди 4 години

БОРИСОВ ПРОДЪЛЖАВА ДА ОБЪРКВА И СЪСИПВА ДЪРЖАВАТА! С НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ СИ НАМЕСИ, СИГУРНО Е СЪСИПАЛ И МАЛКОТО, КОЕТО ЕВРОПА МУ Е ПОРЪЧАЛА И ПЛАТИЛА ДА ПОСТРОИ!!! ОБЩЕСТВЕНО ОПАСЕН И ВРЕДЕН Е УДАРНИЯТ МУ ПРЕДИЗБОРЕН НАПЪН, ДА ПОКАЖЕ, ЧЕ ВЪРШИ НЕЩО!!! ЯВНО МОЖЕ ДА СЕ ИЗТРЪГНЕ ЧОВЕК ОТ УДАРНИЯ КОМУНИЗЪМ, НО УДАРНИЯ КОМУНИЗЪМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗТРЪГНЕ ОТ БОРИСОВ!!!

36

Анонимен

преди 4 години

Нивото на герберския електорат се познава по агитацията им. В кола с включена камера! Бат Бойко, има и Кам4, пусни си и там камерата, поне бленуващите бабишкери ще се подмокрят и може да гласуват за недоразумение като теб!

35

Анонимен

преди 4 години

Къщата отдавна е разкрита заедно с гащите и детето. Рогоносецът тук се прави на мъж какъвто не е.

34

Анонимен

преди 4 години

Да поживеят родителите ми още някоя година и след това да се махам от тази скапана мутренска държава! Няма как да има прогрес с такива паразитиращи същества в управлвенивто!

33

Анонимен

преди 4 години

Мутрата каза, че ако се открие къщата в Барселона ще я подари, но както винаги, пинокио няма да си изпълни обещанието! То кое ли е обещал и изпълнил. Тоя умира за власт и кражби! Долу мутри!

32

Анонимен

преди 4 години

Борисов, днес пак рецивисти са прекарвали мигранти и то във вътрешността на страната!!!! Ти пак режеш ленти по Пазарджик, обикаляш Пловдив и Асеновград, Зайков никакъв го няма...... Нещо да кажеш??!!??????

31

Анонимен

преди 4 години

На днешна дата Гърция уби герб! С техните нови ниски данъчни ставки целият ни народ ще си зададе въпроса защо там множе, а в европейска БГ не! Герб беше до тук! А медиите услужливо покриха новината предизборно... долни медии! Позорно е да сте такива клакьорки!

30

Анонимен

преди 4 години

Ало, шефе? България се разпада под твоето управление! 1 186 000 умрели, от които 15 000 самоубили се!!!! Спри се малко, че хората да отдъхнат и поемат въздух.

29

Стратег

преди 4 години

"Ако не е Борисов, да ни направи деца, за никъде не сме", което донякъде е верно, че стерилността при младите двойки днес е голяма. Не съм вярвал, че в Асановград живеят толкова прости гербери. За никъде били. Абе дедовците и бащите ви как живяха досега и па са ви отгледали. Те закъде са били?;)))

28

Анонимен

преди 4 години

Toва явно само в България го има - премиер да ходи да открива строителството на пътища. Утре пак ще му събират капачки за нещо "пропуснато" от милиардите излишъци и бъдещето благоденствие....

27

Анонимен

преди 4 години

Резача на ренти нещо се оля в обясненията за къщата в Барселона. Уж била на братовчеда, *** той не го бил виждал 30г. Само дето му е прехвърлил фирмата си Ипон, като стана политик , а и доста имоти по времето, когато беше кмет на София...Давай, лъжи да видив кво ще стане още..

26

Анонимен

преди 4 години

Браво Борисов, асфалтирай и пътя към оста на "дружбата" за да емигрират русофилите за руския Гулаг !

25

Анонимен

преди 4 години

А мавзолей кога ще си построи

24

Анонимен

преди 4 години

Няма такова нещо "ГЕРБ строи" или "ГЕРБ ремонтира", както пишат някои. Парите ги даваме ние - данъкоплатците, строителството го вършат строителни фирми, на които се плаща с нашите пари. ГЕРБ само използват случая да си направят предизборна реклама.

23

Анонимен

преди 4 години

НЕ ПИПАЙТЕ ПЪТЯ ЧЕ ЩЕ ГО ОСКАТИТЕ КАКТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. Онзи ден пътувах от Асеновград до Кържали пътя е като слънце правен е по бай Тошово врем-------------Не е правен по Тошово време, а това по което си пътувал тъкмо ГЕРБ го ремонтираха преди 6 години, сега ще ремонтират по същия начин останалата част до Пловдив.

22

Анонимен

преди 4 години

Това, дето пътищата трябвало да ги плащат тировете е поредната опашата лъжа на Борисов. Транспортните фирми ще си прехвърлят разходите на клиентите, клиентите - на потребителите и... като ви поскъпнат всички стоки заради транспорта, най-накрая от вашия джоб ще излезе плащането на тол-таксите, дори и да не се движите по бойкострадите.

21

Анонимен

преди 4 години

За водоснабдяването от Въча има редица проекти от 60-те години на миналия век, а и Плевнелиев като президент искал да му закачат някой ВЕЦ. Симулира се дейност, а резултат никакъв. Така работи областната управа

20

А

преди 4 години

Цвъко е обещал пред граб жени, граб младежи и граб пеленачета, че ако не спечелят изборите няма да си купи апартамент, а само асансьор. Ония с терасите и барбекютата е потвърдил това пред контакта.

19

Анонимен

преди 4 години

Добре, че е ББ да харчи европейските пари, че иначе друг щеше да ги харчи и друг да реже ленти и да казва "АЗ направих това, АЗ направих онова и ЩЕ направя едиси какво"Ето, протежето му Здравко Димитров, който на предишните избори го гласяка за обиране на протестния вот срещу ББ, успешно вкара общински съветници и веднага се дистанцира от тях, а те веднага влезнаха в управляващото мнозинство. Вече 10 години са им приоритетни Модър-Царевец, Околовръстното, вода от Въча и насреща нищо. НУЛА

18

Анонимен

преди 4 години

Отчаяният некадърник плещи каквото му дойде на езика. Преди два дни каза, че поради калинките толът се отлага за неясното бъдеще, ся се сети, че е автогол и реши дс го пусне през август. Не, че некой му верва де, а гепирастията със снимките му треа да има с що да се ранат.