35

Анонимен

преди 4 години

Жива постановка. Тоя чичко е толкова ***, че никак не е било трудно да го прекарат. Напили са го и като му се е развързал езика са записвали наволя. Това не е работа на Москва, там не са такива *** да си хабят играчите така. Това е доста *** постановка на германските служби под натиска на фрау Меркел и либерастията. Но за едно е истина, такива *** като тоя нямат работа в управлението не само на държава но и на квартален магазин.

34

Анонимен

преди 4 години

Москва държеше левите, а сега държи десните в Европа. Защото Русия е дясна и капиталистическа, а Европа е лява и комунистическа.

33

Анонимен

преди 4 години

В Гърция свалиха ДДС-то от 24 на 13 % на хранителните продукти. А на енергита ток парно и газ от 13 на 6 %, Превижда се възстановяването и 13-та пенсия. Внимавайте да не станете като Гърците. Нали така ви беше казал Бащицата Слънце.

32

Анонимен

преди 4 години

Кремълската фашистка клика подкрипя фашистките движения в Европа - възражда отново пакта Сталин-Хитлер !

31

Анонимен

преди 4 години

Другарки и другари, ... власт ще видите на куково лято.Дори Москва не може да ви помогне вече, макар да не спира с опитите

30

Анонимен

преди 4 години

всеки който с изащитава интереса е агент на москваа тия със свалените *** са най убавими така е като не одат на молитвени закуски у краваршингтон така ще е

29

Анонимен

преди 4 години

eевтина постановка на латвийска гражданка свързана с германските или щатските службипредсавя се за дъщеря на олигарх който няма децаама никой не го интересува - руснаците са виновниточно както със скрипал отровихо си човека дето им е слугувал за да натопят страната мугледав и нашата костунурка от бтв- и тя от същия хор

28

Анонимен

преди 4 години

Скрита камера? А дали е законно? И защо не са публикувани записите в Австрия, а в Германия? Защото може да ги спука от съдене! И защо в постановката латвийката се е представила за рускиня? Ако се беше представила за полякиня? Явна постановка, но от най-евтините...

27

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Тези партии, които уж са държани на каишка от Москва поне са националистически и защитават националните интереси.По-интересни са онези партии държани на каишка от Вашингтон, Брюксел и Тел Авив.Те обслужват чужди, сатанински интереси и са вредни и опасни за националната сигурност на всяка държава.

26

Анонимен до Зозо

преди 4 години

А кога ще осъдят цялата Герберска пасмина, за извършване на геноцид над Българския народ ?

25

бай ганю

преди 4 години

бравотази литовка представяща се за рускиня направи голяма услуга на австрийците а и на европейцитес по малко популисти се работи по перспективно за единна европакога ще започнат да се публикуват такива записи и у нас с онзи болен сайдер и останалите излишни?

24

Зозо

преди 4 години

А кога ще съдят за путинофилство кремълските слуги - хАтака, Воля, Възраждане, БСП, АБВ ....

23

произход на видовете

преди 4 години

Гласувайте за Евелин Мейдън и Марая Гейбриъл, те са Истината и Пътят И Живота! Амин! Алелуя!!

22

марая гейбриъл

преди 4 години

Целият Брутен Вътрешен Продукт на Русия е по-малко от този на Ню Йорк, т.е. на 1 щат, но въпреки това Русия е толкова Могъща, че Инсталира Тръмп и Диктува какво се случва в Цяла Европа. Тия за малки деца ли ни мислят, истината е, че ЕС е Ръководена от най-големите джендери, с конкурс да ги бяха избирали, не може да намериш толкова нискоинтелигентни и некомпетентни бюрократи!

21

Анонимен

преди 4 години

До 20Тази "латвийка" можеше да е Йончева...която също работи за Кремъл, само че в България !

20

Анонимен

преди 4 години

Националистическите партии са във възход не заради Москва, а заради това, че все още има разумни хора в Европа, които виждат, че третополовата либерастия ще затрие ЕС.

19

Анонимен

преди 4 години

Каква Москва ви гони? Нали казаха, че са били от някои от демократизираните републики. Литва ако не се лъжа. Навремето врага беше Запада, а сега Русия. Наистина много *** пропаганда. Министерство на истината няма ли да сложите, че хората случайно да не се объркват от манипулациите ви.

18

Анонимен

преди 4 години

Бре, тая Москва направо всемогъща, бе! Назначава американски президенти, сега и в Европа се разпорежда!

17

Анонимен

преди 4 години

У нас тези партии на московска каишка са една дузина - БСП,Атака,ВМРО, АБВ, Воля са само челната петица, след тях има дълга върволица руски поцелуйковци и майцепродавци!

16

минувач

преди 4 години

много интересно защо 'медията' пропуска да каже че въпросната жена от видеото се оказало че е от Прибалтийските републики (Литва или Латвия, забравих коя точно) а не от Русия? Но на нас ни внушават че пак Русия е виновна, що ли?И ако в Австрия от един запис пада правителството - то у нас и след "ало Ваньо" и "ти си го избра" - нищо не последва???