95

Присмехулник

преди 4 години

доказахме ли, че цензурата на костов не струва 13.7% процента от това, което сама си е дигнала в устата на бабата си? въпреки намесата на москва?

94

Присмехулник

преди 4 години

но какво стана със случаите на педофилия?? света гузно мълчи! дано лилявата мъгла на костов разсее всички мнения, напомнящи това с общите усилия на турско-еврейската цензура в европа!!

93

Присмехулник

преди 4 години

защо пък салвини да е на каишка от москва? да не би да има юдейска холивудска програма за насаждане на пачи яйца на гоите, имали смелостта да възстанат, като Христа? нима изборите в италия да бяха манипулирани, както медиите на дойче юдовеле и цру? ех, ех, ех... платените с 30 сребърника от юдеите си мислят, че и за заплатите от москва има опашка! :-)))

92

Присмехулник

преди 4 години

социалистите, като уйхели ще разберат какво е катастрофа на изборите за ненужния за всички еп. въпреки щрахе!

91

Анонимен

преди 4 години

Най-голямата измама в света е представянето на националсоциалистите за десни!

90

Анонимен

преди 4 години

То е ясно какво се случва без да гледаш медии. Руснаците са направили крайносесни парти с цел да разрушат европа. Някакви клонинги на волвн сидеров. Нормално е такива хора да са корумпирани и без морал

89

Киро Х

преди 4 години

Човек ако ниска да разбере наистина какво се случва, трябва да си осигури алтернативни източници на и формация! Комплекса от Мейн Стрийм медии за фейк нюз пропаганда не може да достави обективна истина за абсолютно нищо, включително за случващото се в Австрия с Щрахе. Фейк нюз!

88

Анонимен

преди 4 години

91 Щатите имат същия проблем като Европа- мигранти и либерало- комунизъм! Идиотизма е, че десните и тук и в Сащ, имат измамното чувство, че т.нар. режими " твърда ръка" като путинския например, могат да им бъдат съюзник в борбата с болшевишката чума- междурасовото смешение и затриването на бяла Европа! Това е голяма ГРЕШКА, защото честния човек няма работа с бандити и престъпници най- малкото и още по- важното в случая е, евронационалистите трябва да имат вяра единствено на народите си

87

Анонимен

преди 4 години

А пионките, държани на каишка от САЩ кога?Тука под всяка керемидка в държавното управление дебне по един продажен изнудвач.

86

невероятно,но факт!

преди 4 години

Считам,че подобни заглавия само ще засилят антипатията към либерализма и демокрацията.Твърдението,че десните партии в Европа са на каишка от Москва,това си е fake news или чиста лъжа!Имаше твърдение,че Марин льо Пен е финансирана от Москва-оказа се чиста лъжа,но никой не опровергава!И скандалът с този Щрахе е пресилен-не става дума за корупция,а той просто е хвалипръцко и се е опитал да се прави на голям мъж!Но партньорските тайни служби не спят-както се вижда подслушват не само г-жа Меркел!

85

Защо Обичам Путин ?

преди 4 години

Обичам Путин, защото той ще загроби Русия.И тогава светът ще стане едно по-хубаво място за живеене !

84

Лъсна още един

преди 4 години

Ервогеец-рубладжияЗлото идваЩо от Север е заразно

83

Айде

преди 4 години

Московските клакьори пак запяха в хор !!!

82

Чан Каиши

преди 4 години

По добре на каишка,отколкото извратения ви капитализъм

81

Анонимен

преди 4 години

ЕНП с хората си като Мария Габриел говорят за популизъм. Европейската популистична партия да говори за популизъм. Какво и е народното. Нищо. Това е партията на едрия капитал и олигархията. олигарсите умират да се правят на загрижени за народа. А това е в разрез с действителната им загриженост за ограбване на народа за мизерни заплати и грамадни печалби. Ако бяха загрижени откъде пари за медийния конфорт... Народа ли им е дал парите за медийно влияние...

80

ХАНСЗАЙДЛГЕРБМЕНТЕ

преди 4 години

В Германия партията на Меркел не може да обещае спиране на обедняването на немския народ, защото там вече няколко години инфлацията е по-голяма от еднопроцентния растеж. И сега проправителствените медии използват """"успехите"""" на ГЕРБ в съсипването на България. Вижте немските медии - там предизборното послание е, че немците и да обедняват, да знаят че в България член на ЕС се живее с по 2 евро на час заплата. Ето защо те имат интерес да ОГРАНИЧАВАТ ЕСТЕСТВЕНОТО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ С ГЕРБА!!!

79

Фриц Килнгенберг

преди 4 години

В близък тактически план може и да има някакъв успех, но стратегически предчувствам след детайлите /лятото/ победа есента. Обратен ефект, това е типично класическо активно мероприятие на "добрите момчета от Лангли", организирано от германските предатели на европейските ценности. Последните на каишка на Сорос. Разбирай ЦРУ.

78

Анонимен

преди 4 години

Евр(оп)ейски комунисти...

77

Циник

преди 4 години

А всички неолиберали ... цицате от на Copoc цукалото!Предпочитам по-малкото зло - Путин.А най-добре - Европа да тегли по една майна и на двамата ... и да води политика за европейците!

76

Циник

преди 4 години

Направената "постановка" е начина по който Мурксул и лакеи се справят с конкуренцията.Всеки мислещ си задава въпроса - чия политическа поръчка стои зад клопката?Защо "записа" от 2017 вижда бял свят - сега в средата на 2019 .... точно преди изборите за европарламент.Кой ... или кои - се страхуват от промяна в статуквото? Защо "изтичането" е режисирано от немски медии?Ще перефразирам шефа на AfD "Пак се сблъскваме с методите на борба на старите партии с новите..."