145

Първан Симеонов

преди 1 месец

ГЕРБ не трябва да отварят фронт с президента, защото президента може да загуби.

144

Анонимен

преди 1 месец

До 142, жалки безхаберници сте вие там в България, заслужавате си мизерията която сами създавате ! Ами какви са ГЕРБ бе мал'оумник, да не би да са некому'няги или демократи ? Б'аси тъ'пото овче стадо, хак да са ви мизерията и скотският живот ! Вече и срещу африканци да бягате не можете да ги стигнете по стандарт на живот, да не говорим пък за разум !

143

Ужас

преди 1 месец

Ех, абе как няма едни по нормални, че да гласувам! И стига сте ни внушавали, кое е по-малкото зло, щото вече наистина не се знае кое е по-голямото зло.

142

до 141

преди 1 месец

До Анонимен
Като не гласуваш вотът се поделя между тези които са гласували .Така партия с малка подкрепа в обществото може да получи голям дял от баницата.Негласуването е в полза на БКП и другите московски матрьошки като воля ,атака ,и вмро

141

Анонимен

преди 1 месец

Никакъв шанс няма българската овца да разбере, че ГЕРБ и БСП е едно и също ! Не гласувайте бе като не разбирате как ви мамят ! Какво освен мизерия и як комунизъм постигнахте за 30 г. демокрация като гласувате ? Спрете да гласувате и да се вслушвате в демагогиите на политиците за да разберете, че и това е начин на протест който води до успех / пример Белгия / ! Гласувате ли, гласувате за поредните мазни измамници които ви предлагат баш измамниците ! Сега ви кандардисват да гласувате - ЗАЩО ЛИ ?

140

Хиените се хапят

преди 1 месец

Сега става ясно зощо близкото обкръжение на Борисов е крало без страх и скруполи.Ами заради братовчед му,тоес вземали са пример от Боко и са си мислели,че са под чадър. Сега му го връщат,след като не ги защити на 100,а само на 50%.

139

Анонимен

преди 1 месец

Десен човек да гласува за БСП, означава, че най-накрая му е увряла главата, че БСП са най-дясната партия в парламента, както е било винаги от 1991 година досега.

138

Анонимен

преди 1 месец

Точно Радев е примерът какъв трябва да бъде българския политик, Борисов е примерът какъв не трябва да бъде...хората не са толкова прости както смятат герберастките тролове...естествено,че народа ще се ръководи от положителния пример,а не от отрицателния...много е елементарно и герберастките глави скоро ще го осъзнаят...само 5 дена до края на ГРОБ

137

Десен

преди 1 месец

Първан Симеонов преиграва.
Десен човек да гласува за БСП, това означава, че никога не е бил десен!
Още повече, че вече се опариха като гласуваха под строй за "независимия" Радев.
Стига сте героизирали шофьора на самолет, който никога не е участвал в действителна
военна операция, пък за морала му да не говорим - то апартаменти на смешни цени, то любовници, издържани с държавни средства.

136

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не можел да направи Радев освен да си взима заплататата и пенсията и да води селянката по екскурзии за държавна сметка.
Ми...прав си.
Толкова си може.

135

Анонимен

преди 1 месец

Цветанов що си хаби парите за невзрачните простотии,които бълват троловете му само и само да си заслужат мръсните пари...те хората даже престанаха да реагират...Както е казано ...убий *** с мълчание и с бюлетина №18 на 26 май...

134

Анонимен

преди 1 месец

най-големият русофил е не Радев,а приятелят на Борисов Болен Сидеров ,с когото са в едно правителство...драги ми герберастки тролове,които пишете все за Русия, Радев и БСП...огледайте първо вашите редици...И затова ,че приема такива ненормалници като онова русофилско скандалджийско човече с пурите за съюзник, ГРОБ ЩЕ ЗАГУБЯТ ИЗБОРИТЕ...

133

Анонимен

преди 1 месец

Все по-ясно става, че Радев участва пряко в предизборната кампания за евродепутати, в полза на бсп! Залага се на няколко неща: 1. неговата популярност сред избирателите; 2. равиване на различни популистки тезиси - за корупция (но само на управляващите), сега на прокурорска вълна, икономическо развитие; 3. Включване на персона от президентския кабинет в листата на бсп; до края на компанията може да се види и още нещо.
Очудващо е защо не се алармира за това поведение на "обединителя" на нацията!

132

Анонимен

преди 1 месец

Странни са коментарите от типа "Радев не прави нищо" и тям подобни. На малограмотните ще кажа, че България е парламентарна република, а не президентска. Радев и да иска, нищо не може да направи. Не го харесвам особено, но гробарското тролване почва да ме дразни. Запитайте се как може да поддържате гербаджиите при всичките им очевадни фалове, престъпления и безумна наглост. Много бързо се забравиха неща като ало Ваньо, опраскай го, "изчезналите" тефтерчета, Костинброд и пр. престъпни мутротии.

131

Радев губи?

преди 1 месец

Омбудсманът Maя(костинбродска) вече изпреварва президента по рейтинг. Ами сега кво ще прави зеления чорап ? Очевидно я готвят Мая за бъдещ президент.

130

Анонимен

преди 1 месец

Радев ще си изкара един безметежен президентски мандат само с популистки приказки без никаква отговорност. Ще се подсигури с президентска пенсийка. Ще поразходи безплатно по Света селската си женица и после едва ли някой ще чуе повече за него.

129

Анонимен

преди 1 месец

До Прав е
Държиш да те краде БСП и курнела ли?

128

Прав е

преди 1 месец

Втръснало ни е от ББ и ГЕРБ. Стига са ни лъгали и крали, хората не ги понасят.

127

Факт

преди 1 месец

Изборът на Радев е ни повече,ни по-малко еманация на виждането на повечето хора в БГ как да бъде управлявана страната и какви да бъдат политиците.Доколко Радев се вписва в желания образ е друго нещо,но заявката вече е дадена.И Борисов определено не отговаря на изискванията.Едва ли ще бъде избран още един път,само и само да не дойде БСП на власт,а не заради самия него.

126

Мими

преди 1 месец

Гълъп, знаем ви на кого слушате!