15

Гражданин

преди 4 години

Ето, това се прави в бедна Гърция. А, в съседна България всички се задъхваме от политически кражби и мераци, ограбващи народа ни. Такава реформа ни трябва, но няма кой да я направи от тези управници, заети с откриване на реновирани пътища със съмнително качество, детски градини, поредни цехчета на чужди собственици и прочие. Толкова си повярваха, че напълно се преобразиха в образа на *** Балкански, с леко назидателна нотка към всички друго мислиши.

14

Помним

преди 4 години

Тиквата каза да слушаме за да не станем като Гърция....Днес всеки от нас допълва....Де, късмет.

13

Анонимен

преди 4 години

до 16САЩ колко външен дълг имат?А Румъния като нямаше външен дълг през 1989 защо им събирахме помощи?По-добре дълг и хубав живот 40 годиники от колкото мизерия и никакъв дълг.Живота си отиде докато мизеруваме в непрекъснати кризи тук.

12

ДО 11

преди 4 години

ЗА КОЕ ДА ВЗЕМАТ ПРИМЕР,ПО ТРУПАНЕ НА ВЪНШЕН ДЪЛГ ЛИ ИМАТ ВЕЧЕ 350 МИЛИАРДА ВЪНШЕН ДЪЛГ А И С ТВА ДДС НАПРАВО ДА СЕ ЗАКРИВА ТАВ ДЪРЖАВА

11

Анонимен

преди 4 години

"Намаляват ДДС в Гърция: 13% за храните, 6% за енергиятаМерките включват и връщане на 13-ата пенсия"---Ха, а помните ли Боко Тъквуня как ни плашеше, че ако не го "слушкаме", у нас ще стане като в Гърция? И как оплакваше гръцките пенсионери колко са зле? :)

10

Miro

преди 4 години

Уникално. Товаа е Гьрцоя и грижата и за собствеия народ. Правят всичко за да са добре жителите и а не мутри и монополи. Още повече, ще се тълпим за гръцкото море. А между другото те са е ЕС много преди нас но отстояват родните си позиции.

9

Анонимен

преди 4 години

Глас от асансьора на Артекс: А при нас кога ще направят нещо за народа политиците?

8

Охобохо

преди 4 години

Всеки грък има къща в град,вила в близко село до морето и маслинова гора,а някои и декари с жито,домати,дини или там каквото гледат.Имат поне по 3 деца,но и държавата плаща за тях,а не само на шведите като в БГ.Минималната пенсия за 10 години трудов стаж като фризьор например е 600 евро.В БГ 40 години трудов стаж 300лв.пенсия.А ГЕРБ ни плашеше,че може да станем като Гърция?!Ами искаме да сме като фалиралите гърци,защо не?!Ама в БГ са влезли руснаци след втората световна война,затова е мизерия!!!

7

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯЯ

преди 4 години

НА ТАЯ ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВА СЕГА И ТОВА ЛИ ЩЕ И НАТРЕСАТТТТ , ПО ДОБРЕ ДА СЕ ЗАКРИВА ЩОТО СКОРО НЯМА ДА ИМА И КВО ДА ЯДАТТТТТ, СЕГА ЦИЦАТ ОТ СВЕТОВНАТА БАНКА НО СКОРО ЩЕ ПЛАЧАТ КАТО ИМ ВЗЕМАТ ТЕРИТОРИИ

6

Охобохо

преди 4 години

А в БГ като дава милиарди ЕС се строят апартаменти за колекционери с лични асансьори,къщи уж за гости но реално лични вили,но всичко е за властимащите не за народа.Не че в Гърция не си строят вили до морето,но първо дават на хората,за да могат да си крадат без да им завиждат.Когато народа е добре не го интересува властта колко краде.А ковчег джобове няма!Защо са толкова алчни нашите политици?

5

Анонимен

преди 4 години

Гърция намалява ДДС на 13% за храните и 6% за енергията, а в България ГЕРБавото правителство измисля и въвежда все нови и нови данъци и такси при постоянно пълзящо - перманентно поскъпване. Помните ли повода за протестите на "жълтите жилетки"? Не!Припомням:Планирано преди 28 седмици, предстоящо за онзи момент, поскъпване на горивата с няколко евроцента.

4

Ужс!

преди 4 години

На Ципрас му е писнало от опозицията да му дудне, затова е решен да върне Гърция в блатото, от което я измъкна преди 5 г. Никаква грижа за народа не е това, а жив популизъм.

3

.

преди 4 години

В тази държава има умни политици, които извиха ръцете на ЕС и получиха почти безвъзмездно милиарди евро. Все народ заслужава съдбата си.

2

Анонимен

преди 4 години

Така е във фалирала Гърция! А ние под вещото ръководство на Винету ще вдигнем ДДС - то, защото сме богати и цъфтим та чак връзваме :)

1

Анонимен

преди 4 години

На тия е крайно време да им се отнеме правото да имат тяхно правителство и да бъдат управлявани от ЕС докато не си изплатят всичко до стотинката. Няма по нагло плeме от тия.