35

Сатира

преди 4 години

Колко им бяха задълженията на Гърците ? 80-90 милиарда ли ?? А 13% ДДС и 13 пенсия и работна заплата. Супер държава която беше пред фалит преди 2-3 години, продължава да има по добра социална политика от нас, и хич не им пука.

34

Анонимен

преди 4 години

И като намалим ДДС ставка, от къде пари в бюджета? Трябва да се вдигнат другите данъци. Т.е. пак работещите на бяло ще финансират работрщите на черно

33

Анонимен

преди 4 години

ДДС е единствения данък, който можеш да вземеш от едни тъмни групи, от които други данъци и осигуровки обшеството няма да види. Затова който натиска за диференцирани ставки на ддс, работи за пълната данъчна аванта на любимия електорат.

32

Анонимен

преди 4 години

Чакайте да видим ефекта. Всички "специалисти"се разграчиха. А да Ви светна, че откраднатите пари за къщи за тъщи и пътища са на европейските данъкоплатци. Там данъците са над 40% от доходите на хората. И ДДС-то е по-високо от българското. Истерията с европейската мин.работна заплата. Ако се приложи това което обещава кандидата на ПЕС Тимерман, в България трябва да върнат МРЗ на 460лв. без удържани данъци и осигуровки. Чувате нещо и се юрвате. Краде се както при Живков. Нищо ново.

31

Анонимен

преди 4 години

Дреме му на Борисов за българите... Той нали си има! Да видим мижитурката Цацаров какво ще каже за документите, който му предаде вчера Йончева. Имоти тук и там, братовчеди, с които уж не си говорел... Няма по-голям лъжец от Борисов!

30

Анонимен

преди 4 години

Снощи с Шоуто на Слави гледахте ли как нашенските политици и партии яко са грабили чрез така наречената партийна субсидия Всички парламентарни групи яко са пълнили джобовете.Единствената партия получила държавна субсидия която после е дарила за благотворителност е партия Възраждане,затова сега същите нямат медийно време и скъпа кампания.

29

batmario

преди 4 години

ЗАЙКОВ-ЛОШБАЙКОВ-НЕ...

28

Анонимен

преди 4 години

А продажната на цион наша мутра ни плашеше .че ако не стягаме коланите щели сме да станем като Гърция....

27

Анонимен

преди 4 години

И Румъния преди десетина дни намали ДДС-то за земеделските продукти, вече е 5%. Имаше и статия в този сайт по въпроса. А в Унгария още в началото на годината казаха, че имат бюджетен излишък и ще повишат пенсии и заплати. Нали и нашият Банкянски толуп се хвали с бюджетен излишък? Къде отиват тия пари?!

26

глас от Крит

преди 4 години

Тихо да не събудим Българите!

25

В България

преди 4 години

Ние пък тук очакваме с нетърпение поскъпването на тока с 50 до 108 процента, защото Бойко казва, че сме много дръпнали икономически и трябва да похарчим пари от най високите си заплати в Европа.

24

Анонимен

преди 4 години

А боце "строи ли строи" - магистрали, централи, хъбове, и все разказва колко са велики и как ще върнат емигрантите от чужбина.И да - ако не знаете, и у нас има диференцирана ставка на ДДС - туроператорите плащат 9% за организирани туристически групи, а народът - 20% за всичко останало - храни, лекарства, учебници.А като го питат защо заплатите във "фалирала" Гърция са в пъти по-високи от българските пак се почва - магистрали, централи, газови хъбове....

23

Анонимен

преди 4 години

Европа върви към социализъм ,а в бедна оръфана БГ пожарникар Боко управлява!хаха

22

Анонимен

преди 4 години

Гърците са Народ , Е,това е патриотизъм ! 400 милиарда взеха ,ама раздават и на Народаа нашите прибират всичко в частни сметки ,та и от народа си грабят Разпродават Бг земята,болници,хотли,фабрики ,летищаЗащо гърците не си продадат летището на турци ?

21

Анонимен

преди 4 години

"Високи доходи, стабилност и просперитет" за мафията ГЕРБ, а народът мизерства и умира.

20

Дракон

преди 4 години

Гърците политици са хитреци, но се грижат за народа си. И все гледат някой друг да им плаща сметката...Преди ние ги издържахме с репарации, сега искат 200 милиарда репарации от германците. Ами ако не мине номера и фалират? Какво ще ядат тогава?

19

Анонимен

преди 4 години

Борисов, Горанов, какво ще кажете по този въпрос?????

18

кралство Есватини

преди 4 години

Големите намаляват данъци,малките си строят тераси и къщи за гости като в Африка!

17

работещ

преди 4 години

Браво! А ние се гърчим и даваме парите си основно за храна и ток,животът ни минава междувременно по един скотски начин....

16

ДО 18

преди 4 години

НИКОЙ НЕ ХВАЛИ НАСРАНАТА ФАЩ, ТЕ В МАЛЯКИТЕ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО ЛАПАТ ДОКАТО ИМА,Я ПОСЛЕ КАТО ДОЙДЕ РЕД ЗА ВРЪЩАНЕ ЗАПОЧВАТ СЕ БУНТОВЕ СТАЧКИ А ОТ ФАЩ ТЕРОРИЗЪМ, СМЪРТ НА ФАЩ СМЪРТ НА МАЛЯКИТЕЕЕЕ