395

Анонимен

преди 4 години

Той не се родил премиер,но дано не предаде богу дух ,като стане ясно,че е загубил изборите ,въпреки подкрепата на подкупените роми и мутренския бизнес...

394

Анонимен

преди 4 години

Изчезни ве!Сикаджия!

393

Анонимен

преди 4 години

гЛАСУВАЙТЕ ЗА МАРИЯ ГАБРИЕЛ, ТЯ СЕ БОРИ ДА ИМА ЕВРОДИРЕКТИВА ЗА ЦЕНЗУРАТА В ИНТЕРНЕТ, УЖКИМ СЕ БОРИЛА С ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ. ДЕМЕК ГЕРБ ДА СИ ЛЪЖАТ НА ВОЛЯ, А МНЕНИЯТА НА ХОРАТА ДА БЪДАТ ЦЕНЗУРИРАНИЕТО ТОВА Е БОРБАТА ЗА МЕДИЙНА СВОБОДА НА 180 ТО МЯСТО.

392

ХАХАХХАХА

преди 4 години

ЛОШОТО Е, че и да се сдобият със следващ главен, давността за мега кражбите не е 7 години, колкото е мандата на прокурора а десет, петнайсет-двайсет. Така, че ДА НЕ ГИ АРЕСТУВАТ НЕКОИ ГЕРБАВИ ПРЕЗ 2029 ГОДИНА НАПРИМЕР ЗА ДАЛАВЕРИ ОТ 2019, КОГАТО СА ХАХА ПОЕМАЛИ ОТГОВОРНОСТ С ОСТАВКИ И ПРЕНАЗНАЧЕНИЯ НА ОЩЕ ПО-ВИСОКИ ПОСТОВЕ.

391

Анонимен

преди 4 години

Гласувайте за чудото Мария Габриел, която от фотошоп е неразпознаваема на гербавия плакат. Гласувайте трети мандат тази с нищо неизвестна жена да продължи да защитава немските интереси на мъжа си в Брюксел, и за европейското бъдеще на сина и ЖАН-ЕДУАР. Ето това е кощунство, кога ще се заБрани на тази партия да си присвоява съкращението на националния герб - това не е ли подигравка. Какво патриотично има в тая партия на турски поток, на турската АЕЦ, те са още по-турска партия от ДПС. ОСТАВКА-ЗАТ

390

Анонимен

преди 4 години

НАДЕЖДАТА НИ Е, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ ГО ПОСЕЧЕ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР. КРАЙ НА ДИКТАТУРАТА НА ТРИМАТА КАРИКАТУРНИ ШИШКОВЦИ. Сега и разгром да има на изборите оставка няма да даде, понеже е много честен и почтен и не го касае нищо друго освен послушен главен прокурор. Референдум и избор на главен прокурор от народа. Това е финансова смърт за олигархията.

389

К

преди 4 години

Скапан ***

388

Анонимен

преди 4 години

Пропагандно материалче от подмазващите се журналисти срещу обществени пари, за да убеждават де би ли да гласуват за изключително почтения, пречистен до Цветанов вчера на мегасъбитието от президборен характер, редом до идеолога на пакета Макрон енепеец... Щеше ли да има пакет Макрон, ако Борисов и компания от Източна Европа бяха казали че няма да го педкрепят за еврокомисар. Нямаше да има. БЕЗГРЪБНАЧНИТЕ СА В ГЕРБ, НАЧЕЛО С ЛИДЕРИТЕ ИМ - ДЕ БИ ЛИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕМСКИТЕ НЕВЕСТИ ОТ ГЕРБ БОКО И ГАБР

387

Eх,

преди 4 години

Бойко, ако питаш мен и моите приятели, ти си за затвора. Не знаем дали ще се случи, но там ти е мястото. Ти разгради държавността, а твоите некадърни калинки окрадоха България.

386

Много

преди 4 години

Противна твар.

385

Анонимен

преди 4 години

Пречисти се бе, Бойко, пречисти се...

384

дпс-герб

преди 4 години

изборите също, идва 26 !

383

Анонимен

преди 4 години

Простият народ гледа как гербаджиите забогатяват и им се възхищава. А че забогатяват незаконно - "ами то всички крадат".

382

А де

преди 4 години

Премиера - слънцеНякой, някъде беше споменал, че Борисов, ей така между другото, е подхвърлил: За честта на ГЕРБ и слънцето не може да изгрее без МОЕ разрешение.Нямало е такъв ръководител като него. Та той е върха. Той е 1 във всичко.В този ред на мисли предлагам, на това слънце в нашия живот да издигнем паметник. А защо не и МАВЗОЛЕЙ. ГОЛЯМ мавзолей. И в детската градина дечицата да ЗАПОЧНАТ ДА МУ БЛАГОДАРЯТ ЧЕ НИ СВЕТИ преди закуска.Така децата ще свикнат отрано да му удрят по един език. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

381

Анонимен

преди 4 години

Ако имаше Нобелова награда за простотия, тоя щеше да е милиардер по честен и законен начин.

380

Паисий Хилендарски

преди 4 години

О, неразумний юроде, Мария Габриел! Поради что се срамуваш да се наречеш българин.

379

Анонимен

преди 4 години

Едната глава подава оставка, а на нейно място поникват още две...

378

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с Референдума на Народа ? -гласувахме 3 МИЛИОНА Българи? Нищо ! -тишина и забвение !

377

ХОХОХОХОО

преди 4 години

В АВСТРИЯ ЗА ЕДНА ДАЛАВЕРКА ПОДАВАТ ОСТАВКА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ТУК НАШИО СМЕНИ ПОЛОВИНАТА СИ МИНИСТРИ ЗА ДАЛАВЕРИ И ПАК НЕ ПОДАВА ОСТАВКА--МОБИЛИЗИРАЛ Е ВСИЧКИ МАФИОТИ ОТНОВО ДА ГО ИЗБИРАТ ...НАХАЛНИК И ----НЯМАМ ДУМИ-ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА А МУТРЛАНДИЯ

376

Анонимен

преди 4 години

И кое му е голямото на ушко