355

Анонимен

преди 4 години

До БЕЗ КОМЕНТАРПростак - пожарникар! - *** с генералски пагони и депутат!

354

Анонимен

преди 4 години

В наше село всичките 900 жители ще гласуваме за Иванчева. Така сме си решили. Тя единствена се изправи срещу строителната мафия на ГЕРБ.

353

Анонимен

преди 4 години

" Оставките са пречистване" ??? !!! Как така пречистване бе ? Народа иска Наказание и Връщане на Накраденото !

352

Анонимен

преди 4 години

Борисов в ЕС не говорят и не разбират български , а ти на какъв език ще говориш с тях???

351

Страндажата

преди 4 години

Цецо,вдигни малко надниците,защото ако не го направиш ще спрем да тролим за ГЕРБ...Ако не го направиш спираме да тролим за ГЕРБ и ще си намерим по-почтена работа,където да не сме слуги на крадци ,измамници и аферисти...

350

Анонимен

преди 4 години

ЗА ДА ГЛАСУВА НЯКОЙ ЗА ГЕРБ Е ИЛИ КРА,ДЕЦ, ИЛИ И,ДИОТ!

349

БЕЗ КОМЕНТАР

преди 4 години

Верно но Министър Председател в 2019 година без английски и немски с Сертификат С1 си е срам и позор за цялата Държава , като не става и не може редно да си подаде оставката като всички други

348

Анонимен

преди 4 години

По долна и извратена партия от БСП няма, чрез машинации, пропаганда и платени *** влияят на хората за да спечелят изборите. Целта им е властта и поредният многомилиарден грабеж. Хора на 26ти отидете и се спасете от БСп.

347

Kit Chelin

преди 4 години

Гербери толкова сте дрогирани, че сте глухи и слепи. Кой нормален човек, а и политик нарича опонентите си гадове? Кой нормален човек в парламента и пред всички говори, че е бил поръчан от Доган, БСП и защо не и от извънземни. Кой политик обижда учените като ги нарича синодални старци, пенсионерите, студентите и целия български народ. Този нарцис, който дори се е бил с братовчедите си за една помпа. Може ли такъв човек да е премиер., въобще може ли да е в политиката. От нас зависи да е вече исто

346

мелез

преди 4 години

между БорисIII или самия Бойко Г.Димитров-осиновен от Тарбата!

345

Анонимен

преди 4 години

Само едно не мога да разбера...какво са им виновни социалистите на ГРОБ,че се скъсаха да крадат 10 г. като невидяли.Явно те така разбират властта-не в служба на народа,а в служба на личните интереси.Всички гласувахме за ГЕРБ преди години,а то се оказа,че те са ни мамили.Тъй че каквото са си надробили това ще сърбат герберастите...надяваме се в затвора.Гласувайте с 18 за Елена Йончева,само тя ще излови крадците от ГРОБ и ще вкара където им е мястото.Нужна ни е справедливост ,а не безнаказаност..

344

бай хой

преди 4 години

честно казано смях се от сърце сутринта като гледах би ти ви-жираф и тиква обясниха как се лапат милиарди от балъци

343

1

преди 4 години

До БСП са гад.ини,ти герберско гадино,не знаеш ли ,че твоята любима тиква е червена гадина и е роден на позитано 20,иначе,как ще стане най-млад комунист.

342

до 356

преди 4 години

До от матрялаЩом включиш ютията и чуваш премиера значи спешно си за лекар.Много луди в БГ и всички от БСП.

341

трайчо

преди 4 години

Борисов: трябва да подготвим новите крадци и ликвидатори на България, но това изисква време, а и трябва ментална подготовка да им направим, че то не останаха много люде тук и е трудно. Хубавото е, че за 10 год. успяхме до толкова да се наместим навсякъде с ДПС нашия скрит партньор управляващ на 100% прокуратура и 95% съда, а мен държат за топките, че трудно даже и да загубим избори ще позволим някой да промени вече работещите наши политики -И така нататък и т.н. ..., а да и да пребъде България!

340

Анонимен

преди 4 години

Все ми се струва ,че Бойко не е толкова *** и на 26 май ще подаде оставка...

339

Анонимен

преди 4 години

До ГЕРБ отновоСрамота е колега! Всичко друго видяхме от вас,ама не съм очаквал,че сте геронтофили-ако знаеш,значението на думата де! Щото в ГЕР ви куца малко образованието,от ПУЦ и РАБ ФАК,тук-таме някое помощно училище,друго не сте изкарали!

338

Анонимен

преди 4 години

Баце е честен. Нито спи с Цецка Бориславова, нито си пие уискито с Вальо Златев.....

337

от матряла

преди 4 години

Аман бе, и ютията да включа, и тя почва за Бойко Борисов да ми говори

336

Анонимен

преди 4 години

Суджук, сигурно и с Цецка Винетката не си говорите, а?!