64

Анонимен

преди 4 години

Абе няма проблем бе, Радев! Няма проблем да се образоваш по отношение на съдебната власт, когато не използваш това за да правиш предизборни внушения в полза на една определена политическа партия и в ущърб на друга. А до избора на Гл прокурор има цели 10 месеца. Дотогава ще забравиш какво точно си консултирал. Кака Корнела ще ти припомни кое е "правилното" решение.

63

Анонимен

преди 4 години

Radev e nai-obiknoven komunisticheski ortodoks terorist izstrebitel na darjavna bg pozicia. Takiva ima oste hiliadi v bg i po sveta.

62

До 67

преди 4 години

Че си дърт е ясно,че си п.р.ъ.ч също.Колко ти плащат за да плюеш президента?Добре ли заработваш?

61

ДртПрч

преди 4 години

Президентската институция е абсолютно ненужна, рудимент от времето на монархията. Не само е ненужна, но когато се възпали като тоя червен цирей, създава само проблеми и е нужно да бъде отстранена като гангренясал апендикс.

60

ДртПрч

преди 4 години

Абе Радев ако не беше раздухвал предизборно срещите си с магистратите, нямаше да има проблем.Това е като да отидеш по нужда в тоалетната - не е срамно, не е осъдително, но все пак е много по-добре да не е публично.

59

Наблюдател

преди 4 години

Нам Ви е проблема, г-н Радев! Канете на тайни вечери и консултации, не ги жалете!

58

Коста дел Сол

преди 4 години

Млад *** се опитва да е саркастичен: "Другари вчера се върнах от Барселона лично видях замъка на Борисов на 10 етажа е с позлатени статуи на входа .Басейна е огромен и в него плуват позлатени рибки."*** не бе, в Барса им къща за 2млн. жена и дете, с офшорни сметки, на които тенисклуб банкя превежда пари!?? А една бърза днк експертиза какво ще покаже?

57

Brei

преди 4 години

Харесва ви на вяс цацаратурата, затова избирате герб...

56

Анонимен

преди 4 години

Герберастите да не бързат да се радват. Всяко нещо има начало и край. Плач и вопли ще се чуват от вашите домове и сълзите ви ще бъдат кървави.

55

ПАРАДОКС

преди 4 години

В ГЕРБ има много повече комунисти отколкото в БСП. Начело с вожда КОМУНИСТ БОРИСОВ и неговите съучастници.

54

ГЬОНСУРАТ

преди 4 години

Помним как прокурорът Кокинов беше отишъл на тайна вечеря в къщата на Борисов в Банкя и после записът на разговора беше публикуван. Така Кокинов се опозори и вместо да стане главен прокурор, както искаше, трябваше да си тръгне от прокуратурата въобще.Помним и телефонния разговор, когато Борисов възлагаше поръчки на магистрат "ДА ОПРАСКА" някого.

53

мнение

преди 4 години

57,Става дума за разликата межди думите поканен и привикан,нали?ПРЕЗИДЕНТЪТ ГО Е ПОКАНИЛ,БОРИСОВ ГО Е ПРИВИКАЛ ????Май нещо като ....????

52

-

преди 4 години

Мачкай Радев! Унижавай ***! Бъркай му там където слънце не огрява.

51

Vuzmezdie

преди 4 години

От изказването на Другаря Радев лъха опит за манипулация на Народа, което е тъпо за негово оправдание. По Конституция на Р България, който и да е Президент, та даже и льотчик-а, няма контролни функции по принципите, които той подчертава, спрямо Главния Прокурор и Председателите на Съдилищата. Това което прави Радев, е внушение ала тип "Аз съм Началото" - е да де, ама не си!!! Единственото му право - е да подпише или не Указа за Новия Прокурор, нищо друго!!

50

Един от Северозапада

преди 4 години

До Изнервен валерианчето, да не забравиш. Може и профилактично.А ако имаш някой ден време, и желание, ела на екскурзия по нашия край? Ще видиш, как под мъдрото ръководство на Герб, тук са магистраба до магистрала, завод до завод, а народа се чуди къде да похарчи парите си , вече. И всички, до един, се канят да гласуват за Герб, за Баце, спасителя, учения, полиглота, ерудита, който избави България от комунистите, като ги прибра в Герб, прибра децата и внуците им, направи и м апартаменти, къщи за

49

Турист

преди 4 години

Другари вчера се върнах от Барселона лично видях замъка на Борисов на 10 етажа е с позлатени статуи на входа .Басейна е огромен и в него плуват позлатени рибки.Веднага дайте сигнала ми на Йончева !

48

ХОЛИВУД

преди 4 години

В Холивуд започват филм за УЛТРА БОГАТАТА РОДА НА БОКО В ЛОС АНДЖЕЛИС. ПАК ТАМ ЖИВЕЕ И ВЕНЕТА - ДЪЩЕРЯ МУ.ХАРЧА Е МНОГО ГОЛЯМ.ЗАМЕСЕНИ СА И ПАРИ ОТ ОРЪЖИЯ. БОКО Е ПРОДАВАЛ ОРЪЖИЯ НА МЮСЮЛМАНИТЕ ОТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ДА УБИВАТ ХРИСТИЯНИ.ТОЗИ БОКО Е АНТИХРИСТ!!!БЪЛГАРИНЪТ МАЗОХИСТ!!!

47

офшорки

преди 4 години

Радев, питай Боко защо Венета в Лос Анджелис харчи пари с банкова карта от същата банка, в която Бойко е на безлихвен кредит от близо 10 години.НА ВСИЧКИ НИ СТАНА ЯСНО ЩО ЗА ЧОВЕК Е ТИКВАТА - ПРЕСТЪПНИК!!!

46

Анонимен

преди 4 години

До един от северозапада. Ставаш за журналист във вестник "Дума". Виж, може и да имат свободно място.

45

Един от Северозапада

преди 4 години

И нещо друго забелязвам, бяха скрили напоследък Баце от публични изяви, за да не дразни публиката.Но напоследък е като отвързан-на всякъде, в нета, в медиите....И ръси глупост след глупост, неизпълнимо обещание, след неизпълнимо обещание, перчене, изтъкване....Агитация с държавни пари, държавна охрана, държавен транспорт, а плюеше точно за това, по Радев...Буквално е на всякъде. Даже ме е страх, да си отворя хладилника, че и оттам ще изскочи, да обясни за завода за шасита...