213

Анонимен

преди 5 години

Кои бяха тия ГЕРБ?

212

Анонимен

преди 5 години

Заедно с Европа, далеч от Русия !

211

Хронист

преди 5 години

По това време (2001 г.) сред българите се издигнал един мъж от милиционерски род, хитър и способен да извърши преврат, на име Тиквата. Той събрал около себе си много прости и престъпни хора и започнал да живее като м.у.т.р.а. Така той в късо време натрупал голямо богатство и в същото време събрал шайка, наречена ГЕРБ. С лъжи и измами Тиквата успял да заграби властта и против всяко очакване не само станал премиер, но взел и втори, и трети мапдат. И така е до днес

210

офшорното Ленче

преди 5 години

И *** се е запътила след офшорното Ленче към сливенския затвор. Така Голямата лъжа (***) и Малката лъжа(Ел.Йончева) ще бъдат пак заедно и двете ще делят една килия в Сливенския!

209

Анонимен

преди 5 години

Винаги с Европа, никога с Русия !

208

Анонимен

преди 5 години

След падането на ГЕРБмоля новото правителство да пренасочи паритеза строителство на затвориза тези краддци и мошшеницисамо така ще сме доволнина бай Ставри ще се отвори много работаА сега пред нас стои въпроса да ги свалим чрез избори

207

Нинова не е БСП

преди 5 години

Не трябва да се слага знак за равенство между Нинова и БСП, защото по-голямата част от привържениците на БСП не мислят като Нинова.

206

Анонимен

преди 5 години

Същата истерия и скандирания като преди 89-та. Напред с водещата роля на партията. И помпане от Брюксел както преди ни помпаше СССР. Не го ли преживяхме тоя период отдавна?

205

Голям страх...

преди 5 години

Голям страх тресе червените редици, крахът на столетницата на изборите наближава. А това ще бъде и персонален крах на ***(Голямата лъжа) и нейното отстраняване от лидерската позиция..

204

Анонимен

преди 5 години

Антон Тодоров го каза с една дума само: ШАЙКА

203

Анонимен

преди 5 години

Всичките тия на снимките са членове на "Tенис клуб Банкя" ЕООД

202

Анонимен

преди 5 години

Просто не ми се мисли какво ще стане ако ГЕРБ спечели при сегашната й арогантност, алчност и крадене. Тогава ще тябва да я свалим с общонационална стачка и масово грлажданско неподчинение,, но това не е добре за България като цяло и дори може да доведе до жертви. Назначените масово и навсякъде калинки в администрацията вероятно ще окажат съпротива за всякакви промени.

201

спасяват Ел.Йончева

преди 5 години

Бсп предлагат офшорната Ел.Йончева за евродепутат за да я спасят от затвор, защото тя е обвинена за пране на огромна сума от КТБ чрез нейна офшорна фирма. Същата Ел.Йончева твърди, че се бори с корупцията...Смях...

200

Нинова-какво става ?

преди 5 години

След поредица от последователни партийни хватки всъщност Нинова разцепи БСП успешно на две почти равни части. Дали е изпълнявала предварително замислена задача за разцепване на БСП или е от глупост и недалновидност вече няма никакво значение, защото резултатът е трагичен. Ако БСП не вземе спешни мерки да се раздели с Нинова следва неизбежна маргинализация на БСП.

199

оцелял българин

преди 5 години

Аз ще гласувам за Сашо Нереза,ама друг път.

198

seira

преди 5 години

КАЗАНО НА "МАЙЧИН ЕЗИК":ТАШАКЛАРЪ !

197

антиджендар

преди 5 години

До 202 АнонименА нещо за сороскигендар да кажеш ?ѝ. Гендир

196

Анонимен

преди 5 години

Девизът трябва да е: силни сме защото заедно усвояваме (крадеме)

195

КРАЙ

преди 5 години

Доста трябва да си объркан за да отидеш на тия избори ида осигуриш с гласа си тлъста брюкселска заплата на някакакъв партиен послушко който нито те знае нито иска да те знае. Без значение дали е Габриел, Йончева или друг излишен човек.

194

Анонимен

преди 5 години

За да си русофил-предател трява да си продал мамйчиното си мляко на Лукавия !