233

Анонимен

преди 5 години

ОДОБРЯВА ЛИ СЕ РАБОТАТА НА ПАРЛАМЕНТА СЛЕД ПАДАНЕТО НА ИВАН КОСТОВОТО УПРАВЛЕНИЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЦАРЯ .КАК ОЦЕНЯВА НАРОДА УПРАВЛЕНИЕТО НА БСП,ДПС И ГЕРБ ЗА ТЕЗИ ГОДИНИ?

232

бай ганю

преди 5 години

бойко е наясно че някой друг е този който решава дали да остане на власт но поне е излязъл пред родна публика да почеше его и обере аплодисменти щото като отиде по европата и там никой не го забелязва ходи в брюксел наперен наежен стойкаджийската но само у нас му се обръща внимание не бих писал на герб 2-ка в никакъв случай но само заради липсата на реформа в съдебната система не бих им писал и повече от 3-ка

231

Чочо

преди 5 години

Като чета коментарите ме е срам ,че има толкова неграмотни българи из форумите.Научете български език и поне близката история и тогава пишете, иначе ще си заслужите червения ураган ,който ще ви помете веднъж завинаги !!!!

230

Анонимен

преди 5 години

Много провдими коментари тук се личат за да е угодно на ГЕРБ.

229

Анонимен

преди 5 години

АЗ съм *** и вии сте прости ! Силни сте ...

228

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Боко,не си подавай...оставката,дори и да загубиш,с Мери Гаргамел на...чело.Всъщност можеше и някоя по...убава да сложите отпред,ама все тая.Не си подавай оставката и не се ...свирай в Банкя,ти си...национално богатство.Ако дойде Корнела на власт,ще ни върже по една...кордела,може и на теб да върже;не се...дърпай.(платено предизборно...съобщение)

227

ЧЕРВЕН ГЕРБЕР

преди 5 години

Ние, другарите Червеногербави , си изпърняваме п непасквилите ! Една лъжа казана 50 пъти ,,става истина !Цецо Седемте апартамента ,Мента -цар Кирова,къща Барцелона , са лъжи .Нашият герой ,юнака от Хаскьой ,с диплома известна , Патица Пекинска от Ханой ,са лъжи ! Нали ? Шайка безподобна ,събрана от кол и въже ,пием ,пеем ,пушим ,и народа нии не душим . А на брата Едоган , темане от нам . Винаги ГЕРБ ,винаги БКП НИЕ ПАК СМЕ ТУК . ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ= БКП!

226

Данчо от Елин Пелин

преди 5 години

Тая с небългарското име Габриел върти четки и баданарки във всички посоки...и само слабоумни могат да и се връзват на пенизите...

225

адвокат Тенев

преди 5 години

Аз съм против всякакви партий(само борби за власт,търтеи и безгранична корупция) Безпартийна система и БГ ръководена от един вид Сенат или ако искате го наречете Народно събрание....Така че и да гласувате и да не гласувате тия дето са на"Власт" сами ще си се изберат или ще стане само подмяна на постове но не и на системата!!!

224

Анонимен

преди 5 години

Brexit.....i adios eu....mnogo se habite za edno goliamo nisto....siv, eu...gule gule....bez afrika i asia ste za nikade....

223

Тома Биков

преди 5 години

Цецо какво иска да каже, че всички сме крадци като нето и затова ни атакуват, sorry пич, ама недей да ни приписваш твоята вина. Ти кво искаш да кажеш, ти краде с черпака, ние топнахме човките, и сега да си делим вината?

222

Чочо

преди 5 години

мини поема " Жажда за власт"Пролет пукна низ гората,кавал нейде свирии отново нашо Корне...главата навири.Тя усети ,че я нещовътре гъделичка ,че сърби я ,прималява иска власт горкичка.свря се Корне...зад върбитевъв една коприваи зави със пълна силаБСП го биваааааааааа PS. Бива бива да ви го наби-а

221

ПОЗИТАНО ...

преди 5 години

Дерзайте ДРУГАРИ. Форума е анонимен. Да го задръстим с коментари и пасквили срещу Борисов. Малко сме , ама ще имитираме калабалък. Нека покажем на какво са ни научили в областта на омаскаряването и плюенето. Слава на БКП и лично на другаря Кутев, другаря Радев и другарката Нинoва !!! И нали си знете - само който изпълни плана за 50 пасквила на ден ще си вземе договореното от черната ни каса в Позaсрано.

220

Шева

преди 5 години

А в Етрополе баш гербаджия е внука на дядо Нею,предателя на Бенковски. Името му е Николай Николов. Занимава се и с приватизация т.е.крадене на заводи.

219

Пътник е

преди 5 години

Не знам дали Борисов ще загуби или спечели, но знам, че наближава времето да гостува на бай Ставри в централния затвор.

218

червена тиня

преди 5 години

Докато ги има все още БеСеПеалите , които вече над 100 години заблуждават хората с празни приказки и илюзорно бъдещe, а самите те трупат пачки на техен гръб - как да се оправим ??? Даже на руснаците още през 1993 г. им писна от наглите и крадливи комунисти , биха им шута като със закон забраниха тяхната КПСС и рахатясаха.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2019/05/19/borisov-chakal-noviia-glaven-prokuror-iskal-da-e-beznakazan.410756#comment-newest

217

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Е Австрия не е България.

216

Анонимен

преди 5 години

Другаря Бойко Борисов дали ще гледа като отровен, като бай Тошо,когато загуби изборите?

215

Анонимен

преди 5 години

В Австрия си подават оставките за един запис,а тук записи,тефчерчета,бюлетини,апартаменти,тераси,асансьори,,салами суджуци...не знам какво още трябва да се случи,за да се разкара тая гнусна пасмина!

214

Анонимен

преди 5 години

Силни сме, защото сме заедно, защото заедно крадем и лъжем повече и по добре.