28

Българин

преди 4 години

Каква пропаганда, морков?! Човекът е признал за всичко, чакаме оставка.

27

Анонимен

преди 4 години

Жалка пропагандна партенка точно преди изборите опитвайки се краварските соросидни отрепкии да плашат гаргите пак с Русия!

26

Da

преди 4 години

Да националистите за това ги ползват да осъояват някакви интереси тоест тазделяй владей.Иска им се на много държави и народи да видят европа слаба, Зависта е много голяма

25

Анонимен

преди 4 години

Тази новина вече има видео по Германските тв , тука само се копира от друг български сайт и нищо повече

24

Трудовакъ, до № 27

преди 4 години

Трябва да се ограничи влиянието на всички тези външни сили, които ни пречат да бъдем космическа държава, производител и износител на електроенергия от АЕЦ, т.е. да бъдем ядрена държава, да бъдем транзитьор на природен газ, електроенергия и други стратегически стоки, да произвеждаме високотехнологични продукти с голяма принадена стойност, които да продаваме в САЩ и ЕС, да се забранят всякакви земеделски субсидии, освен за розопроизводство, тютюнопроизводство и такива с преобладаващ ръчен труд.

23

Анонимен

преди 4 години

Може да я е изльгал коллото да дрьпне партията си на пред наизборите през 2017 гадина.

22

Трудовакъ

преди 4 години

От всичко написано в тази статия най - добре се открояват подривните и вредителски дейности, които са основно занимание на т.н. НПО. Там е пълно с агенти на чужди разузнавания, откровени предатели и изменници, продажници, готови за шепа грошове да продадат родината си и нейните интереси. НПО с външно (грантаджийско) финансиране - филиал на чужда разузнавателна служба. За съжаление, това не е констатация, а аксиома. И не само в Австрия или България, навсякъде това е безотказно работещ модел...

21

Факт!

преди 4 години

Хубавото в цялата ситуация е че руската раждаемост е катастрофална и немогат да контролират и използват територията си.Русиянняманникакво бъдеще демографски са аут.Последни напъни на една обречена ко.ина!

20

Анонимен

преди 4 години

Това е ударна спец акция,жалко,че в България няма такиваакции.Много сме зле,народа ни беден,а горе комунистите грабят ли грабят,40 000? за шампанско дават и да слушат шушана.На избори,да ги изметем рекетьорите!

19

Анонимен

преди 4 години

Защо руският премиер не иска пари от австрийци? Защото Австрия е бедна планинска държава, а Русия е богата равнинна държава.

18

Анонимен

преди 4 години

Рускините поне иммат пари и с тях ооправяят бюджета на много европейски-и не само- страни,защото купуват лукс.А нещастните укро-девойки мечтаят за поне някакви пари да изкарат от ЕС-- къде с п..р.о.сия, къде с черна работа,къде с прос..титуц...ия.Сравняват ги с българки..Чух в автобуса в Лондон един разговор по телефона на висок глас, как щастливата българка се хвалеше, колко са доволни били англизи от нейното чистене..Мила Родино....

17

Анонимен

преди 4 години

Борисов и компания не са само продажници , те са и дерибеи и крадци от най голям калибър, при тях се краде в милиарди, така че такива фалшиви новини не са интересни

16

Анонимен

преди 4 години

Фалшива новина от типа всички са маскари затова не ни гледайте нас.Цветанов пуска партенки за да отклонява вниманието преди изборите.

15

Анонимен

преди 4 години

Не само българите са продажници.Срамота от тази богата просперираща държава която уж е неподкупна. Иначе като ги слушаш....Къде е полицията им и защо не казват нищо по техните новини??

14

Kuncho

преди 4 години

За разлика от България,този политик в Австрия искал дарение за партията.ВБългария дарението щеше да е поискано персонално за конкретния политик. С част от парите политика, щеше да държи в зависимост партията си с дарения.

13

Анонимен

преди 4 години

Фалшиви новини от операции на ЦРУ.Уса не може да преживее ако някой не играе по свирката им.Ако някой се беше загрижил за големи кражби и подкупи да запише Борисов и Цветанов, за големи но не толкова министрите.А за планиране на кражбите Домусчиев и група масони. Тогава тази смешна статия няма да е интересна.Но защо ли никой не записва големите кражби?

12

Анонимен

преди 4 години

АВСТРИЯ МОЖЕ ДА Е МАЛКА,АМА СИ ИМА ВИЕНА НАЙ ДОБРИЯ ГРАД СТОЛИЦА ЗА ЖИВЕЕНЕ В СВЕТА!!!!ТОВА НЕ Е ПРОДАЖНА БЪЛГАРИЯ.ПУТИН ИЗКУПИ БЪЛГАРИЯ ПЕТ ПЪТИ И АКО НЕ СЕ ПРЕДПРИЕМАТ АДЕКВАТНИ МЕРКИ,СЛЕД ГОДИНА ДВЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИМ И НА РУСКИ ЕЗИК,ХА ЧЕСТИТИ ВИ,БОЙКО,КОРНЕЛИЯ,АХМЕД ДОГАН,ПЕЕВСКИ,ШКЕМБЕ ВОЙВОДА,БОЛЕН СИДЕРОВ,МАГАРЕШКИ.

11

Ф.С.В.

преди 4 години

На канцлерът баба му била българка .....

10

Анонимен

преди 4 години

ПОДАВАНЕ НА ОСТАВКА И СЕ СПИРА РЪКАТА НА ПУТИНЛОШОТО Е,ЧЕ БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА Е ПРЕВЗЕТА И КУПЕНА,ЛАКЕИТЕ СА В ПАРЛАМЕНТА И НЯМА МЪРДАНЕЗА ТОВА,АКО ИСКАТЕ ДЪРЖАВАТА ДА НИ ПРОСЪЩЕСТВУВА ГЛАСУВАЙТЕ С РАЗУМ ЗА ДСБ И ВСИЧКО ОГРАБЕНО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ И НАКАЗВА ЩЕ СЕ ВДИГНАТ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ,А ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ ЩЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПРАВИЛНО ДО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!!КЬОВЕШИ СТАВА ЕВРОПЕЙСКИ ПРОКУРОР,С КОЕТО ДОПЪЛНИТЕЛНО ЩЕ ДОПРИНЕСЕЗА СПРАВЯНЕ С КОРУПЦИЯ И СЪДЕБНА СИСТЕМА.СЪБУЖДАЙТЕ СЕ!!!!!!!

9

Анонимен

преди 4 години

И тук НПО-та замесени. Сигурни - за да се дадат пари на управляващите.