48

Идеалист

преди 4 години

Работата много прилича на номера, който скроиха навремето на Батето - Иван Славков. Лошото е, че се е хванал на въдицата. Знаели са, че и друг път е ставало и са го подвели. Да не се хващал като шаран.

47

Анонимен

преди 4 години

Нищо извинявайте че е Латвийка !Вие продължавайте то няма значение, искате рускиня рускиня да е :)Гледам някой чак пяна са пуснали по устите да плюят по Русия, няма да ви чупя хатъра :)))

46

Анонимен

преди 4 години

Рускинята се оказа Латвийка :))))Горе доло медиите в бъ л ха рия са като рибарлъка !Хващаш цаца казваш кит!

45

Анонимен

преди 4 години

Ами от кого да иска пари австриецът -западните фирми са частни и си стискат парите, щото знаят как се изкарват при ко..му..ни..с..ти..че..ските държавици е лесно - бачкаш за партийния бос и той ти дава минимална заплата , щото се бори с капиталиЗЪМА -няма пари даже да избягаш в чужбина пак пращаш пари в ко..му..ната , защото тук са болните ти родители и ком..партиецът ги цу..ца с високи цени на парно , ток ,вода , калпави храни просто сме златна мина с тъпо..тията си да гласуваме за тези

44

Анонимен

преди 4 години

Едно време СССР финансираше комунистическите партии по целия свят. Сега Русия финансира крайно десните и националистите. В крайна сметка, резултатът е един и същ. Руските пари отиват на запад а мужика набива картошки и се трови с боряшник.

43

до 51

преди 4 години

До АнонименПо скоро само на Русия ,защото финансирането на мюрето марешки е изцяло от руски компании.Затова продава по-евтино гориво.Нали го питаха аткъде купува и за колко та продава на тези цени за да могат и другите да продават евтино ,но той мълчи като дупе,защото това са цени на работодателите му от КГБ

42

Анонимен

преди 4 години

В момента Марешки Льо Пен Вилдерс лъжат че са национализъм за да предизвикват разцепление в Европа.Не знам обаче защо на един истински патриот му пречи това държавата му да е световна сила пък и в съюз с други.Даже на хитлер не му пречеше за това създаде съюза познат като сили на оста.Ес трябва безспорно да се промени.Но те не то променят а се опитват да го разцепят на парчета както беше България преди турската инвазия.Пак и реалната цел е същата да помогнат на САЩ и Русия да командват Европа.

41

Анонимен

преди 4 години

Сега разбрахте ли защо съм против ОП Марешки и сие не не защото не съм а точно защото съм патриот а Марешки ОП Щрахе Льо Пен Вилдерс това са лъжци представящи се за националисти за да измамят истинските патриоти и повтарящи един през друг глупостите на господарите си Тръмп и Путин че вече и тези на Ердоган.Отбор национални предатели са.А интереса на България и Европа е да са обединени и силни не на парчета а че ЕС трябва много болезнено да се реформира така е.Но не и като станем група колонии.

40

Анонимен

преди 4 години

До 45 казах ти защо защото в политиката има само интереси.Много ясни че го правят предизборно, както и самият неонацист си търси от рано подкрепа от руснаците предизборно.Пък защо две години мълчали защото политика и да знае истината ще я каже когато му изнася в случая преди избори.В Австрия в момента се надига вълна на недоволство срещу крайно десните и Курц усеща че стават много проблемен партниор с нисък вот като нашето ОП и е време да се отърве от тях.Защото с тях няма да може да кабинет.

39

Анонимен

преди 4 години

Айде още един платен *** неонацист лъсна.Само едно не знам как не го е срам Путин да чества Отечествената война в която толкова руснаци бяха убити от нацистите и в същото време да е в съюз и с хора в партията изповядващи точно тази идеология но парите и политиката нямат нито родина нито идеология нали те имат само интерес.Не че умерено десните като Курц са по-хубави те управляват като Бойко в коалиция точно със нацистите добре че идват избори да поразберем нещо се чудят кой да е сатрап.

38

Анонимен

преди 4 години

А защо някой си е мълчал две години за това престъпление, а го изкарва седмица преди евроизборитеЗа да така да го удари, че никога повече да не се занимава с политика. Колкото по-отвисоко падне, толкова по-зле. Тоя е приключен вече, както и партията му.

37

А защо?

преди 4 години

А защо някой си е мълчал две години за това престъпление, а го изкарва седмица преди евроизборите? Питайте Евгени Михайлов и и за нищо негодните седесари - те знаят защо!

36

Анонимен

преди 4 години

Как става все така, всички националисти, че дори и крайните, се оказват с оцветени от рубли ръце :D

35

Анонимен

преди 4 години

Щрахе е един от новите партньори на Марешки, според самия Марешки...

34

Анонимен

преди 4 години

Пак като няма тераса на Виенската филхармония, простено му е...!!

33

Ха-ха

преди 4 години

Че то това е нормална гербаджийска практика от години.А при ДПС-от самото начало.

32

Жоро

преди 4 години

Дарението е било в рубли и е донесено в 5 куфара.

31

Анонимен

преди 4 години

Гласувайте за ДСБ за да се оттървем от руските нашественици.БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗАСЛУЖАВА ПОВЕЧЕ!

30

Анонимен

преди 4 години

Тук акцента е в политиците..Вижте, кой ни учи на чест и правила?А кой,колко и на кого-втори план.Корупцията има много лица.Америка знае много примери за това.

29

Гостенин

преди 4 години

И австрийските патриоти като нашите за шепа копейки продават и предават род и родина.