8

Анонимен

преди 1 месец

До Активно агресивна

Подкрепям!

Много "познато"!

Не сме виновни, че злобата и завистта ви завладяват, като ни видите - в училище, в универа, на работа, на улицата ...

Лекувайте се!

7

До До 5

преди 1 месец

Ще разбереш написаното от №5, само ако си претърпял(а) същото.
Влизаш за първи път в класната стая на 15-и септември,в девети клас, и виждаш, че на две крачки от теб стои друго, абсолютно непознато момиче, което вече е позеленяло от злоба.И то те вижда за първи път, но ще ти прави мръсотии чак до абитуриентския бал, даже и след това,ако се удаде удобен случай.
Същия тип ситуации се получават и в университета, и когато започнеш работа, и на други места. Когато нямаш никаква лична вина е проблемът

6

До 5

преди 1 месец

Като спреш на средата на улицата и си правиш нещо на телефона, и някой те набие, че му пречиш да мине. Това имат предвид психолозите. Не се прави на ударена :)

5

Активно агресивна

преди 1 месец

Когато някои се изяждат от злоба заради това, че в компанията (в паралелката, в университета или в службата) някое от момичетата се отличава с красота или има по-хубави дрешки, това означава ли, че въпросното момиче е пасивно-агресивно?
Когато не целим да обидим някого, но той се озлобява, не е редно нас да обвинява в пасивна агресивност! Нашата "вина" се състои в това, че физически сме такива, каквито сме. Също така, някои от изброените в статията типове поведение са обикновена защитна реакция.

4

точно :)

преди 1 месец

До Анонимен 2

Като прочетох това нЯщУ,и се сетих за "дървено желязо"!

3

Psycho

преди 1 месец

Тези статии по популярна психология откъде ги преписвате???

2

Анонимен

преди 1 месец

Агресивни пасивно

1

Анонимен

преди 1 месец

Пасивна агресивност, дървено желязо, квадратно колело, умна глупост и др.