11

Анонимен

преди 4 години

"АЗ КАТО ДОБРОСЪВЕСТЕН ГРАЖДАНИН НА МИН. ЗАПЛАТА ОТ 560лв. издържащ двама души в семейството още не съм си платил данък МПС и смет, защото сметнете сами колко се пада на човек , като платя сметки равняващи се на 200-250лв, 100лв.вноска към заем."Хм... с 560лв с 3-членно семейство никой няма да ти даде заем. Отделно никъде по света хората на минимална заплата не могат да си позволят да имат кола... Включително и в България...Но един *** няма как да знае, че бедните хора нямат коли...

10

Анонимен

преди 4 години

"138 : 365 = 37,8%"ВТФ?

9

Анонимен

преди 4 години

"трябва да се вдигнат данъците на програмистите защото взимат прекалено много повече пари над останалите. А доходите трябва да се изравнят."Ела да видиш, какво взимат по висшите етажи на министерства, корпорации, финансови институции и разни такива - даже не се водят заплати. Ще ти се стречи дъвката, като разбереш, че има места, къдеот имат бонуси по 40 000 лева, за хорта с под година опит във фирмата.

8

Анонимен

преди 4 години

Институтът на ОО трябва да разнообрази еднаквите си прессъобщения. Да обяви чак накрая на годината, през август данъчното робство. Последните 5 месеца хората ще работят само за бюджетния излишък.

7

Анонимен

преди 4 години

При БСП 360 лева мин, заплата , при ГЕРБ - 560 Затова хората ще гласуват пак за ГЕРБ , а Нинова ще оправдава поредната загуба на пресконференцията с нивото на Дунав ...

6

селянин

преди 4 години

АЗ КАТО ДОБРОСЪВЕСТЕН ГРАЖДАНИН НА МИН. ЗАПЛАТА ОТ 560лв. издържащ двама души в семейството още не съм си платил данък МПС и смет, защото сметнете сами колко се пада на човек , като платя сметки равняващи се на 200-250лв, 100лв.вноска към заем. Но въпреки мизерията и глада всички дължими данъци са ми платени без настоящата година. Да попитам управляващите Вярват ли на гладните?

5

А така

преди 4 години

138 : 365 = 37,8% е реалната данъчна тежест върху гърба на българския данъкоплатец, добре че са статии като тази, да се осведомим!

4

Анонимен

преди 4 години

Стабилност в мизерията

3

Анонимен

преди 4 години

5 месеца почти работиш за държавата и накрая едва ти стига да си платиш сметките, чуден живот.Сега с новите тол такси и новото поскъпване на стоки и услуги, съответното увеличение и хоп накрая на година преизпълнение на бюджета и раздаване на порции допълнително.Така се повишава БВП-то в България с данъци и такси на малкото останали платци

2

Анонимен

преди 4 години

Това не е от ГРОБ нито ГЕРБ. Това тръгна от измишльотина на правителството на Орешарски БСП. Искаха да се покажат като в ЕС. Там е независима МЕСТНАТА ВЛАСТ И СВОБОДНИЯ ПАЗАР. Тук е друго. Но едно е да имаш данъчна работеща система . Съвсем друго е реалността.

1

Анонимен

преди 4 години

Ъ-хъ - гробарската *** краде/дере рекордно!