53

До анонимния

преди 4 години

Ти луд ли си ве кви 20/30 процента *** изпразниха хазната 2005/2009 за увеличение на заплати и бяхме почти банкрут Боко тогава свари огромен дефицит след тях и тъкмо тръгна да стабилизира нещата и го свалиха с конспирации от власт Това е истината

52

Анонимен

преди 4 години

Абе какво ме интересуват мен европейските избори? С нищо не ме топлят. Какво толкова сте се вживели не мога да разбера.

51

Анонимен

преди 4 години

Добре, че руски граждани не могат да се издигат за евродепутати иначе Решетников щеше да е начело на листата вмест крадливото Ленче. Генерала само ще задаьот задачи па телефону.

50

Наш Георги

преди 4 години

Нинова,стига си плещила глупости и не губи време,ами вади поредния компромат - тряб ват ти поне няколко кмпромата,за да "сразиш " ГЕРБ - нали си те бива по измишльотините действай!Колкото до свободата на избора - не си спомням някой да я е ограничавал освен комунистите - така,че ще си глсуваме спокойно и безстрашно - стига си всявала безпокой ство у избирателите!

49

Анонимен

преди 4 години

Скачаха с 30 % при БСП защото бяхте предизвикали хиперинфлация.

48

Анонимен

преди 4 години

Честни избори може и да има някога, когато ги няма ГЕРБ.

47

Анонимен

преди 4 години

При ГЕРБ заплатите, които не са около минималната заплата се увеличават с 1-2% на година, а преди ГЕРБ скачаха с по 20-30% на година през 2005-2009 години.

46

Дядо Пенс

преди 4 години

Ще гласуваме ако вдигнеш пенсиите !!! При Орешарски имахте възможност ,не ги вдигнахте и загубихте !!! Не може само да се краде, Нинович,трябва и на народеца да давате !!!

45

Анонимен

преди 4 години

За съжаление честни избори няма да има. Не за пръв път ГЕРБ провежда избори и ги печели, с какъвто резултат реши.

44

Червени смукачки

преди 4 години

Парите, които Йончева засмука от КТБ, после ние ги плащахме от данъците. Крадците винаги са били на почит в тази Партия от 9-ти Септември 1944г. та досега. Забележителна последователност, като в ромцки джебчийски клан. Крадла-приватизатор и лидер Партията, постави крадла начело на листата за ?-дупе-дади. Тези червените където седнат с ГЗ засмукват.

43

Партиен член

преди 4 години

Изобщо не се страхуваме да гласуваме за ... теб :))) Никога !!! Припкай да лъжеш наив ници ! Иска ни се да имаме ЧЕСТНИ И ДОСТОЙНИ избори,ама докато БСП участва в шаш мите изборни това не може да се случи! Познаваме БСП и кохортата Нинова много добре и затова няма да гласуваме за вас-бъди рахат!

42

Анонимен

преди 4 години

Glasuvaite za nezakonnata proizvoditelka na bg deca s bg pasport elena ioncheva...posle ste uzakonim ulichnite kuchenca i ste gi napravim ortodoks rassovi...

41

Анонимен

преди 4 години

споко Корни, ще гласуваме. Предния път, като не гласувах, дойдохте на власт. Няма да повторя тази грешка втори път.

40

Бай Танас

преди 4 години

"Не се страхувайте, гласувайте". Що за тъпня? Че кой се страхува да гласува ***? Тая много започна да си измисля!

39

Анонимен

преди 4 години

Това че средната заплата се е увеличила е вярно.

38

Оксиморон

преди 4 години

БСП и честни избори. Една мнОого невъзможна комбинация.

37

Анонимен

преди 4 години

Никой нищо не може да направи в България дори и да има огромно желание да бъде честен и съвестен.Системата е такава че ако не си корумпиран или намират начин да те махнат или така те изолират че сам си подаваш оставката.Всичко трябва да почне отначало с нова конституция с нови политици и строги закони без вратички за измъкване,всичко друго е един безкраен фарс.

36

Анонимен

преди 4 години

А Манол Генов присъствал ли е на срещата за честни избори?

35

Изнервен

преди 4 години

До 20. Стига сте говорили от името на народа бе, червени бок.луци. Стар комунистически похват отпреди 1989. Кой колко и кого мрази или харесва ще се види на изборите, но не си приписвай подкрепа, която червената хунта няма да получи.

34

Анонимен

преди 4 години

Кандидадът на ГЕРБ за евродепутат каза в телевизионен дебат по БНТ, че средната заплата в България се е удвоила за последните 3 години и че в тези последни три години бягащите от България са по-малко от връщащите се. Ако искате ли да гласувате за лъжци, гласувайте за ГЕРБ.