19

до 15

преди 5 години

Лъжеш. За сведение заплатата в Букурещ е по-ниска от средната работна заплата в София. А румънците имат късмет да имат нефт, и пак са по-назад от нас. Отиди с влак до Крайова(има влак София -Крайова) да видиш значението на думата бедност в румънския югозапад. Българския Северозапад е доста по-добре(въпреки,че е западащ регион) в сравнение с района Кълараш-Крайова.

18

Анонимен

преди 5 години

В Хърватия ги плашат с ще станем като България територията на Боко ефенди.

17

до 13

преди 5 години

България не е бедна държава. Средната работна заплата в София вече е 1600 лв-това са 1000 долара. Само от началото на година ръстът на БВП е 4 процента, а не сме минали и средата на годината. И за сведение ЛЪЖЕШ ,че фондовете спират от 2020г. Тогава почва нов програмен период с нови фондове. България върви уверено напред, имахме старт от задна позиция през 1989г заради комунизмът, напомням,че по времетото на Тито Югославяните пътуваха свободно. Хърватките ходеха за пари до Австрия, и преди 1989

16

Анонимен

преди 5 години

Kide sa trugnali v Mizeristana da mi sravnyavat krasotata cyala chistota i hubost Hirvatiya s kochinata bg

15

Анонимен

преди 5 години

Румъния и Хърватия са на светлинни години пред нас. И дума не може да става да се сравняваме с тях....

14

Victimized

преди 5 години

Да не се притесняват, ние вървим в обратната посока

13

Анонимен

преди 5 години

Прави са защото ! - правим нов път с нов асфалт а канавката крива , бордюра и той като развълнувано море , тротоара с нови АМА разлепени плочки и като завали дъжд те е страх да стъпиш щото ще се опръскаш с кал.Ние или не можем да правим нищо като хората или не искаме ? - да се чуди човек .

12

Кръстьо Перушки

преди 5 години

бyлгaриcтан е копанарска "държава"!

11

преди 5 години

Външен дълг на Хърватско-108 процента от БВП.Да не коментираме, че нямат право да са в ЕС защото имат тежък граничен спор със Словения, а в ЕС не се приемат държави с неуредени граници.Хърватско е държава с огромни проблеми, незараснали рани от войната, и да не коментират България-България е на светлинни години пред Хърватско(държава ,без какъвто и да е авторитет).

10

Анонимен

преди 5 години

Хърватска е перлата на Адриатика бе, католическо кралство, което не е падало под робство, Дубровник е популярен колкото Ница или Монако, намира се на две крачки от Виена. Къде изобщо сте тръгнали да се сравнявате!

9

източник

преди 5 години

За всички балканци е характерно да се присмиват на съседа, но обикновено важи поговорката "Присмял се хърбел на щърбел"

8

Анонимен

преди 5 години

Борисов да чете какво мисля за управляваната от него страна не да обикаля магистралите.

7

Анонимен

преди 5 години

В абсолютно всички европейски и американски медии, при всяко едно споменаване на България независимо по какъв повод, задължително фигурира етикета "най-бедната стана в ЕС".

6

Православен

преди 5 години

Не само Хърватия, цяла Европа ни се присмива и на премиера карикатура!

5

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Много моллаа,първо...анадолските *** да се научат да пишат...смислено и граматически...правилно,за да може по...разбрано да изразяват омразата си към България и народа.

4

Анонимен

преди 5 години

Не знам кога е било това, но в едни отминали времена България е била символ на съюзник в борбата със сръбските зверства и в двете страни.

3

zeus

преди 5 години

Хърватия има БВП на калпак 15 000 долара, ние 9 000 долара. Минимална заплата в Хърватия 506 евро, при нас 286 евро. Средна заплата в Хърватия 1019 евро, при нас 518 евро. С една дума хърватите и назад да тръгнат трудно ще ги стигнем...

2

Анонимен

преди 5 години

ами б.лгаристан е това жалък народ с жалки крадливи 240 представители

1

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Направо се...смразих и засрамих от мнението на хърватите,че сме...плашило.Моля правителството на Тиквуний Банкянски да ни...поразкраси,че и ние кат хората да...изглеждаме;еее,поне кат...хърватите.