99

Анонимен

преди 4 години

Мечтая за нова федерация, в която да са България, Сърбия и Черна Гора и да се казваме Федеративна Република Стара Европа.

98

тя

преди 4 години

хърватите са прави , но не съвсем !

97

Сата НАТО

преди 4 години

Интересно, какъв смисъл влагат комунистическите про стачета в думата папищаци? Не може ли да схванете, че има и по-различни хора и религии и да уважавате чуждата култура? Ако трябва да мразим всички други нации, къде ще му излезе края? И тогава на първо място трябва да ненавиждаме руската ***.

96

sofeto

преди 4 години

За харвати и словенци "балканите" свършват в сръбско и от тях започва Европа(та)!

95

P.

преди 4 години

До Анонимен #93Този слух за Милева, че e била автор на някои научни трудове под името на А.А. съществува и в САЩ. Чувала съм го от сериозен човек: докато е гледала децата, Милева е работила по научни теми, които са били публикувани от името на А.А. И не е за учудване - представете си колко е била интелигентна за онова време, за да бъде единствената жена в групата от мъже студенти...

94

P.

преди 4 години

До Анонимен #73В един манстир в близост до родното село на баба ми по майчина линия са открити плочки с писмо, като тези плочки са датирани към 5-тото хилядолетие преди Христа. Wikipedia има страница относно тези плочки. Никога не съм проявявала голям интерес към тия теории за славянския и прабългарския проижод на българите.

93

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 90Умното на мама, вземи и съпостави първото и второто си изречения, да разбереш колко си тъъъъп!

92

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 83Пардон, ама Тито не беше ли хърватин? През Съпротивата работеше със сърбите, защото те се биеха с немците, а хърватите изпратиха корпус срещу СССР и там им останаха кокалите.Сега нещо забавно. Някои знаят за един композитор - Йозеф Хайдн. Цял свят го брои за австрийски, само хърватите го считат за хърватин.А Никола Тесла е прави србин и Милица, първата жена на Айнщайн, дето му е написала Теорията за относителността, исто je права српкиньа.

91

До Анонимен 90

преди 4 години

Срборез е синоним на србосек. Значи и те знаеш за този не особено огласяван по понятни причини факт. И го одобряваш! Значи си абсолютен негоdник, вероятно - фашизоид.На пръв поглед сърбите и хърватите са много близки народи. Не са, произходът им е различен, а и едните са специализирали при австрийците и са папищаци, а другите са били под турско и са християни, както викаше баба ми.Тя папищаците не признаваше за християни!Всички балканци имат грехове към съседите си.И ние също!Да заровим томаха

90

Божкеййй6767

преди 4 години

В Хърватия строят магистрали същите бг компании като в България?Защо и как ?

89

Анонимен

преди 4 години

Не сърборез, а србосйек (сърбосек). Доказано е, че сърбосекът е измислица на сръбската пропаганда.Колкото до убийствата на сърби - четете историята, заслужили са си го.

88

Анонимен

преди 4 години

Кефи ме усташкия поздрав:- За дом!- Спремни!Също хърватските националистически песни.Хит лер ги признава за най-лютите бойци.

87

Да живее България!

преди 4 години

До baibrusИ ти си с магистрално мислене, също ката Б.Б., който каза, че и папата му казал да строи магистрали.А аз Хрватска я свързвам с усташа, с жестокостите на хърватските фашисти срещу сърбите, състезанията по това кой колко вързани сърби ще заколи с ножа "срборез". Рекордът беше някъде 600+ за ден! Разбира се, имало е и много достойни хървати, но фактите са си факти!Побеснявам, когато разни жабари използват думата "българин" като негатив, а разни хървати ни класират под себе си!

86

baibrus

преди 4 години

Разликата между България и Хърватска? Караите по магистралата между Загреб и Риека и после ми кажете кога в България бихме направили нещо подобно и колко би струвало!

85

Приемен Цурбриген

преди 4 години

Знам че произвеждат известни строителни машини,от до.

84

дон педро

преди 4 години

не са далеч от истината!!!

83

Анонимен

преди 4 години

35 лева за кило свинско ми се видя много. Сигурно е от психологическата бариера.

82

Анонимен

преди 4 години

Хърватия се освободи през 1991 година от сърбите. Бяха австрийски и после сръбски мекерета. Държава на няколко години.

81

Sasho

преди 4 години

Не успях да намеря такава статия, но явно днес.бг са по напред

80

Божкейй6767

преди 4 години

1eu=7,34 Luna 17.05.2019