9

Ниманд

преди 4 години

те в България и храните ни са пластмасови а и жените забравих :)

8

Анонимен

преди 4 години

Докато има лобита тъй ще е...Защо рижавата прическа не наложи данък на кока кола и всички компании които бълват ненужна пластмаса...използваш пластмаса за щяло и нещяло данък 5% върху печалбата....не рециклираш *** данък...забрана на ненужни пластмаси като чинии вилици чаши торбички...има само 2-3 държави които рециклират *** си 90-95% Финландия Дания и май Швеция

7

ля ля

преди 4 години

а тук какво се прави с пластмасата ?

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Вярно е в началото на 90-те всичко почти беше стъклено олиото беше в едни стъклени зелени бутилки газираните напитки също само помня, че верото си беше в тънка пластмаса и и имаше прясно мляко в едни бели найлонови торби и трябваше да се преварява.

5

Анонимен

преди 4 години

Едно време през "лошия" комунизъм пластмасата не се използваше за еднократна употреба!То изобщо почти нямаше неща за еднократна употреба. Хората ползваха само стъклени чаши и шишета, и метални прибори. Всички остаряло или повредено се рециклираше на 100% без да се изквърля нищо. Найлонови торбички нямаше. Ползваха се само платняни.Тоест ние сега се опитваме да постигнем това което комунистите го бяха постигнали още преди 60 години.

4

Анонимен

преди 4 години

Ами биоразградимите алтернативи на пластмасата са измислени още през миналия век.Ама нали трябва петролната индустрия да печели милиарди....затова алтернативите са забранени.

3

pepe

преди 4 години

Обзалагам се, че поне още 1млн души умират от препиване с вода

2

Анонимен

преди 4 години

Учен.Как,с пластмасова агитация илиимате нещо друго в предвид.

1

Учен

преди 4 години

Индия ще премаже Катай ще ги попилее много скоро.