111

Анонимен

преди 4 години

Сега е моментът да изметем гробарите от властта...Глас народен,глас божий...

110

Далматинец 102

преди 4 години

То пък остана да харижем държавата на Корнела Злобюл!Без такива!

109

www

преди 4 години

АЗ САМО ДА ПИТАМ - КАКВО СТАНА С БЮЛЕТИНАТА - НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО.????

108

Анонимен

преди 4 години

Аз няма да гласувам за мафията ГРОБ...Нужна е промяна,за да се измъкнем от блатото,в което сме затънали до гуша заради кражбите на шайката...

107

Анонимен

преди 4 години

Абе гласувайте за когото си щете! Важно е да се гласува ако уважаваш себе си. Ако не гласуваш, нямаш право да се оплакваш.

106

Анонимен

преди 4 години

За ДПС и ГЕРБ не бих гласувал никога - все пак не съм чак толкова изпаднал.

105

Фалшиво проучване

преди 4 години

За ГЕРБ гласуват винаги над 1милион, за БСП никога повече от 700 хиляди, за ДПС 400-450 хиляди и процентите всеки може да си ги изчисли ........ но не за тези от проучването ............

104

Анонимен

преди 4 години

Ще гласувам за ГРОБ само,ако ми дадат апартамент с асансьор до хеликоптерната площадка на покрива...

103

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ, с преференция за АлЙорданов е отлична опция за всеки бивш седесар. Аз съм такъв! Много сме!!!

102

Мишо Вангелов

преди 4 години

Казвам се Михаил Георгиев Вангелов и не ме е срам да обявя, че гласувам за ГЕРБ.Да ги е срам комунистите и обратните. Аз съм свободен гражданин.

101

сега

преди 4 години

0.4 лииии ? Помнете какво пишат тук ! Да се види после кои медии манипулират общественто мнение ! Недоволството към Бойко е огромнооо - над 70% ! И аз мислех да не гласувам за БСП защото винаги се провалят , но все пак са социална партия. В ЕС в 9 държави изборите спечелиха социалисти. Затова в парламента на ЕС може да има мнозинство на социалистите , което означава промяна в разпределянето на средства на ЕС. За здраве, за работа, за образование т.е. социални разтежи а не къщи за гости ка досега

100

Ххл

преди 4 години

Ооооо БЕЗУМНИ ЮУРОДЕ ОЩЕ ЛИ НЕ МОЖА ДА РАЗБЕРЕШ ПРЕЗ ТЕЗИ ИЗМИНАЛИ 30 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА ГЛАСУВАШ ЗА КОЯТО И ДА Е ПАРТИЯ ?????

99

Анонимка

преди 4 години

99, и на мен ми се ще да вярвам на това с купените гласове и че българинът не се е превърнал в тотален ***, но хвърли едно око но анкетата на днес.бгТези са си съвсем реални.

98

Анонимен

преди 4 години

Ами то сега в пенсионерските клубове са хората които някога по митингите на СДС крещяха "Долу БКП" и "Комунистите в Сибир". Не вярвам тези хора да пуснат бюлетина за червените. Ще го духнат рубльовците!

97

/=|=\

преди 4 години

За БСП и ДПС не бих гласувал никога. Те са ни до болка познатив негативен план по ред причини. Патриотар-популистите нещо не могат да ми вдъхнат доверие, а останалите недоносчета вдясно няма въобще да ги коментирам. БСП отломките вляво също няма да коментирам. Да не гласувам не е вариант - ще загубя самоуважение.Остана ГЕРБ.

96

Анонимен

преди 4 години

Който гласува за ГЕРБ е или крад,ец, или гл,упак.

95

Анонимен

преди 4 години

До Анонимка 97Кой точно гласува?

94

Анонимен

преди 4 години

за БСП с преференция

93

Анонимка

преди 4 години

Точно тези две партии съсипват България вече толкова години. И продължаваме да гласуваме за тях. Това някакъв Стокхолмски синдром ли е, дебилизъм ли е, олигофрения ли е... май май си заслужаваме мизерната съдба.

92

Анонимен

преди 4 години

БСП, не е лошо да се саморазпуснете от срам.Имате срещу себе си една шайка както казва другарката Корнелия,апартамантгейт, пълен провал от страна на герб по всички наравления,и пак не можете да накарате хората да ви повярават. Защо съществувате тогава,за да *** кинти черевната аристокрация,и червената принцеса да е шеф на ПЕС ли? Саморазпуснете се,направете услуга на бг народ.