171

Коце кмета

преди 4 години

Тия хубаво са описали методи и стохастични грешки, ама не са описали кебапчета и 50 лв на калпак! На всички избори комунисти и комунисти са наравно, ама накрая Цвъцвъ като отиде в маалътъ, и по-червените комунисти-суджуци взимат 5% отгоре.

170

Анонимен

преди 4 години

Glasuvaite za besepe i depese kuchkite i kiopecite....eu e pokrito s cameri,.... ama camerite ne mogat da djafkat i da farliat biass...a i bez drugo hem i da inegrirame besepetu i depesetu kam eu cennostite... :-)

169

Анонимен

преди 4 години

Мислещи гласува анти доган.. Пеевски.. Тоест демократична българия

168

Анонимен

преди 4 години

Все бкп...

167

Смешник

преди 4 години

Просто тия който гласуват за герб бсп дпс разединени патрионти ми е чудно как им протичат мозачните импулси изключвам тия дето са в далаверата .ама 30г те крадът и ти за тях да гласуваш си е малоумие

166

Анонимен

преди 4 години

Беднотия е голяма,но ББ е най-успешният премиер от 89г.през прехода.Сега България е най-стабилна от 30 г.насам.Критика търпи социалната политика и разбира се алчните ментета от партията му.Надявам се да ги изчисти и да вървим все по-осезаемо към впо-висок стандарт.

165

Анонимен

преди 4 години

Нека всеки гласува по съвест,но нека преди да го направи, да изключи "късата памет" и си спомни какво беше България само преди 10,15 години.Говорите за апартаменти и суджуци,но не си спомняте за хиперинфлацията,неизплащането на заплати,над 40% безработица,фалита на държавата,липсата на улично осветление,режим на ток и вода,300лв заплата,а една пералня струваше 600лв.Какво ли не изчезваше от магазините-хляб,олио,цигари...И ако тея си купиха апартаменти ,ония изнесоха зърното и разориха България

164

трагедия

преди 4 години

Станишев може да го разкарат с преференции, но герберите какви преференции да дават, като листата им е само от поддръжници на Истанбулската конвенция. Начело с немските невести - разгромената от деспута с Йончева Габриел-Конската чутура

163

Анонимен

преди 4 години

СОЦИОЛОЗИТЕ ОТКАКТО НАПРИМЕР ИМА АТАКА, НИКОГА НЕ СА ПРОГНОЗИРАЛИ ЧЕ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА. А те са си винаги там.хораааа, като не гласувате печели мафията на ГЕРБ, защото тя ки има готов запас от роми и турци избиратели, а и по случайност олигархията фрашкана с пари е за ГЕРБ... Така че изледте и гласувайте, не СИК пак да спечели служебна победа. После не се оплаквайте че не ви стигат парите. Който го мързи да гласува после да не мърмори.

162

Българин

преди 4 години

Не одобрявам Истанбулската конвенция.Това няма нищо общо С Турция.Нечовешко е някой да отнеме детенцето от майката и бащата.

161

Арести за Борисов

преди 4 години

ЛИчно Архангели са натоварени да блокират ликвидацията на БЪлгарите в БЪлгария.БОЙТЕ СЕ Не се накрадоха на десетки милиарди ограбвани от бедния народ тези терористи начело сБойко БОрисов и други широко рекламирани по телевизии и радио престъпници.

160

АМАН от терористи

преди 4 години

Има пълна забрана на ДОКАЗАНО Престъпни нарочно създадени групировки маскирани като партии вкл БСП ГЕРБ и ДПС да участват в избори и власта.Да се докладва какви пси активни нарко спец добавки вкл подавани с кисело мляко,хляб,безалкохолни бира и други ползваха и ползват тези нагло престъпни групировки за печелене ня избори/вкл пси активяни клипове по тв.

159

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Българите останали в България са така.

158

Движат?

преди 4 години

БСП и ГЕРБ движат наравно!Явно БСП и ГЕРБ дотам са изпаднали,че искат да са наравно.

157

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Еми ако не бяхте избрали БСП преди врвме аз още щях да съм в България, което е шанс за вас.

156

Мъка ми е

преди 4 години

Докога ще ни управляват физкултурник и пожарникар?Те и двамата едно изречение не могат да кажат.Единият фъфли,а другият говори безмислици вече 10 години.Най-бедни сме и изчезваме като нация.Майките и бащите ни измряха,децата Ви къде са?

155

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Да не гоним уядените мухи от раните си, че ще дойдат по-гладни.Мъдрост на средновековен ранен боец.

154

До 175

преди 4 години

"Герб,или БСП?Няма никаква разлика.Социалната им политика отсъства.Бяха уж комунисти.Станаха капиталисти,а народът продължава да обеднява."Има огромна разлика. Въпреки, че и двете са маскари.Герб = САЩ.БСП = РСФСР.Корнелка избра за сина си ГЕРБ!

153

Анонимен

преди 4 години

Трябва да разкараме гербавите бандити от властта! После да ги осъдим, после да ги вкараме в затвора. Чак тогава можем да мислим за възстановяване.

152

Анонимен

преди 4 години

Станишев е ЗА Истанбулската конвенция.Срам за БСП.