21

Анонимен

преди 4 години

Докато хората се опитват да избират между една от двете партии, избор няма и ще затъваме надолу. Всички сегашни партии в Народното събрание са в сговор. Единствено Демократична България би била реална опозиция, затова всички кафяви медии на сегашната власт пишат против тях, а не против БСП, ВМРО и т.н. опорки на властта.

20

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Наказателния вот се...пече.Не ме интересува Корнелия с...колко ще спечели,интересува ме изражението на Боко Банкянски,след като загуби.След това ще се...оправдае с Цв.Цв.но това пък...хич не ме интересува.

19

Анонимен

преди 4 години

Ще се гласува наказателно! Нямой трябва да даде урок на самозабравилите се политици!

18

Анонимен

преди 4 години

Излезе нова схема на онзи Манолев от герб! Ще се потресете от поредната гавра на дилян пеевски

17

Анонимен

преди 4 години

До 11"БКП/бсп е русофилска Мафия !"АЕЦ Козлодуй, Нефтохим-Бургас, ЯЕЦ Белене, Топлофикация София, доставката на газ от руския Гулаг - всичко това е в ръцете на русофилската Мафия.Те не не си играят с "тераси" и "евтини апартамети", те направо даряват държавата на руския Гулаг за копейки !

16

Не мога да ги дишам

преди 4 години

И от мен ще има един глас за демократична БългарияБСП и ГЕРБ не мога да ги дишам

15

Спокойствие

преди 4 години

Най-добре си беше по Бай Тошово време- метро нямаше, тока го спираха на всеки два часа а през останалото време висяхме по опаши за набавяне на дефицитни стоки от първа необходимост ! Ех ще ни липсва тази сигурност и спокойствие !

14

ТАКА ЛИ?

преди 4 години

До АнонименКоалицията на ГЕРБ е признак за шуробаджанащина, рушветчийство и далавери. --------------------------А шайката на БСП е всичко това НА КУБ.

13

съвет

преди 4 години

""Коалицията, в която влезе ГЕРБ означава, че те са малко уплашени за предстоящите избори."че, си пий редовно хапчетата, че нещо даваш фира!

12

Анонимен

преди 4 години

Добре са го научили Кънчо и Андрей!Ама който иска къщи за гости и голф-комплекси,трябва да знае каква песен да пее...

11

Анонимен

преди 4 години

До 11БКП/бсп е русофилска Мафия !

10

Анонимен

преди 4 години

Коалицията на ГЕРБ е признак за шуробаджанащина, рушветчийство и далавери.

9

Анонимен

преди 4 години

И аз ще гласувам за Демократична България, освен ако до изборите не се появи партия, която да обещава, че ще беси публично гербави след мъчения!

8

БСП милионерите

преди 4 години

С корупция се свързват основно милионерите от БСП и затова вече 10 години чакат на опашка !

7

БСП пак ще загуби

преди 4 години

щом отново извадиха на амбразурата щатния аналитик на БСП Първан Симеонов !

6

Анонимен

преди 4 години

Герб се свързват само и единствено с думата корупция!

5

Анонимен

преди 4 години

Уплашени са и са отчаяни, защото ги разобличиха. Щом Борисов си изпуска нервите и тъпотията да нарича хората "гадове"....

4

Колчо

преди 4 години

Тия избори са ясни , ГЕРБ ще ги загубят , това го знаят и самите те , по лошия вариант за тях , обаче е , ако ги спечелят , защото след това следват всенародни вълнения , които ще са началото на края на ГЕРБ...Нали Цветанов..?!

3

герб си заминава.

преди 4 години

социолози и политолози дори не могат да усетят една десета от отвращението ,което хората вече имат към герб.на евро изборите герб ще смучат макарите. И не БСП няма да спечели от това.Аз лично ще гласувам за Демократична България - не са ок ,ама по-добро за сега няма.

2

Ф.С.В.

преди 4 години

Според него почивните дни около вота ще се отразят на резултатите на ГЕРБ, тъй като по-десните избиратели предпочитат да отидат някъде на почивка, със семействата и приятелите си, вместо да стоят пред урните-ИЛИ ДА ВИ ПРЕВЕДА ПО ПРОСТО- Избирателите на ГЕРБ понеже са по заможни - на държавни хранилки ,обществени поръчки и все лапане на парички- ще хоцкат през почивните дни -къде в чужбина къде в къщи за гости или тераса с скара- а бедните ще дремят у дома -И ЩЕ НАКАЖАТ БОГОПОМАЗАНИТЕ ! ХМ! ХАХ