56

чарли

преди 5 години

Въпросът ще се реши много бързо,нужно е само да се запише че е брикет.Половин европа ще скочи да я защитава.

55

Анонимен

преди 5 години

Тезата "без документи" е лъжа - има арменски документи. В случая държавата няма ама никаква вина.

54

Анонимен

преди 5 години

Направих си труда да изслушам материала - има арменски паспорт, неизвестно защо обаче в продължение на всички тези години реално семейството е нелегално пребиваващо. Никой не си прави труда да отговори на най-важния въпрос - защо никога през това време не са направили постъпки да си уредят статута по пребиваването в България. Всеки си носи отговорността за личната си немарливост. Ако се налага, ще си се прибере в Армения и оттам ще поиска българско гражданство. Хайде стига ненужни драми!

53

Анонимен

преди 5 години

Родителите на Изабела с какви паспорти са, как и като какви са "дошли" да живеят в България.Легално,нелегално.Защо 24 години не уреждат статута си? Защо тя е с арменски паспорт след като е родена в България.Нямам нищо против нея,но защо се премълчават тези неща.Не може да обвинява България след вината за нейното положение са единствено родителите и.

52

Анонимен

преди 5 години

До: номер 1Абе мyшмyл! Ислямист си ти!Арменската апостолическа църква вече е съществувала по времето когато хан Аспарух е развявал конската опашка и е правил жертвоприношения на бог Тангра!!!

51

Анонимен

преди 5 години

В България, страната на абсурдите, ако си обикновен примерен, честен и почтен човек автоматично те правят престъпник, нелегален, нарушител и прочие.Ако си обаче мафиот, наркотрафикант, убиец, данъчен измамник с офшорни сметки пълни с милиони и придобити по Господ знае какъв начин - тогава си уважаван, дори известен, обаятелен, харизматичен, популярен и всички са длъжни да ти бъдат фенове и да те познават! И обикновено си я депутат, я министър, я директор на някоя дирекция...

50

нищо ново

преди 5 години

Такива като това момиче 1000-ди в Германия , разликата е че са нелегални но живеят съмсем нормално и не се оплакват като тая , нелегален без Документи е модерно в наши дни , да иде в Германия е Бежански лагер там ще и дадът нови Документи за самоличност , е немските сайтове офицялно варира една цифра от 180 000 до 520 000 нелегални без Документи

49

50 до 48

преди 5 години

До 48

48

До 49

преди 5 години

Тя е на 23 а не на три, юнако явно невръстен. Тогава ВМРО ги нямаше никъде ! Явно за теб живота почва преди 5 години.

47

Анонимен

преди 5 години

Това е ,,нейната родина",а какво мислят и казват мама и тате ? Те тук ли са ,или са я зарязали като бебе? Има нещо мътно! Какво пребиваване,тя е родена тук и..........????

46

Не е платила на ВМРО

преди 5 години

Не е платила на ВМРО, ето защо няма паспорт за нея!!! Нали ВМРО отговрят за събирането на подкупи при издаване на български паспорти.

45

Анонимен

преди 5 години

да кажат, че са македонци и ще им оправят документите веднага. Амренци от македонски произход.

44

казаХ

преди 5 години

Нещо не се казва цялата истина.Ако е родена в България в болнично заведение няма как да няма българско ЕГН,следователно и пречка за български паспорт.Значи не е родена в болница.С какво ЕГН си е извадила арменски паспорт? И щом се е постарала да получи такъв значи е мислела за отиване в Армения.Репортерите да не показват нещата едностранчиво и да обвиняват България за щяло и нещяло.

43

Анонимен

преди 5 години

На нито един човек по света не му носят документи на крака. Какъвто и документ да искаш да си извадиш, се налага да направиш поне минималното усилие да го заявиш. Какъв е проблемът, не разбирам. Отказ ли има? Какво толкова драматично се е случило? Иска безплатно някой да й попълни заявления и да й ги подаде от нейно име ли?

42

Анонимен

преди 5 години

Отново фалшиви новини и опит за сензация от посредствена медия. Между редовете става ясно, че си имат арменски документи. Сега обаче й се е приискало да има документи на държава от ЕС и свобода на придвижване и хоп - слъзлива драма по телевизията, хайде да помогнем на момичето. Ако пък няма арменски документи - защо? Родителите са нелегални и се укриват от властите и в Армения, и в България ли?

41

Има си закон!

преди 5 години

Тук нещо не е в ред Тя в гората ли се е родила?.Като се е родила у нас ,как са я записали ?Всеки с постаоянно живеещи родители новороден, получава ЕГН по законСлед 5 години законно пребиваване в РБ получаваш българско поданство,по закон чл.25 ал vi от конституцията. Какви са тия родители и какво са правили за да не може детето им да има ЕГН.

40

Анонимен

преди 5 години

Нещо лъже тая как така 25 години родителите и не могат да и извадят лична карта ? Хайде сега то вярно че живеем в безумна абсурдна *** ама чак пък толкова.

39

ПОРЕДНАТА СОРОСКА

преди 5 години

пропагандна ЛЪЖА !!!!в конституцията пише че всеки роден в България е Българин !!!тая история е я е съченил някой дето дори не е ступлав в България !!!

38

Д-р. Гигълс

преди 5 години

В страната на неограничените възможности абсурдите също са неограничени . Пълна перверзия

37

някой

преди 5 години

Тук нещо не е така, както го пише. По Конституция български гражданин е всеки, който се роди в България. Осве това момичето как въобще се е записало да учи без документи, как е изкарала 12 клас, досега не са ли и искали документ за самоличност?