38

Анонимен

преди 4 години

Всички НПО-та трябва да се забранят, това са опасни за обществото групи за натиск, нагли рекетьори, предатели прокарващи интересите на платежоспособни антибългари и социопати и\или деградантски секти. Трябва да се намери нова формула която да дава трибуна на обществото! Не може хора които не са пряко избирани, да прокарват тихомълком законови промени и даже цели закони.

37

да

преди 4 години

Има нема стратегия, добре е да си знаете, че ще си гледаме децата както нас са отгледали нашите родители. Който не му изнася- да заминава в Норвегия. Аман от умници дето не са отгледали котка, да ни обясняват как да си гледаме децата. Аман от джендери и самотни баби които да канят чужди хора в нашия дом за наша сметка, аман от мъже с розови панталонки които да обявяват война на Русия и да обясняват на жените ни как се ражда. Айсиктир вече!

36

Шат на пaтката

преди 4 години

Джендъризмът ще изяде на Борисов главата, а не корупцията. Хората може и да свикнаха за толкова мандати на ГЕРБ с корупцията, но няма да си дадат децата на норвежките педoфили.

35

Анонимен

преди 4 години

"Колко от Вас прочетоха тази стратегия,или каквото и да е ?????"Прочетохме я естествено (отвратителен километричен текст мерси). Има пресконференции, където хората разглеждат текстовете.Влез в групите, отвори страниците и се запознай.И вече тази стратегия влезе в сила с подписа на лъжеца Бойко Борисов:"Постановление 104 ДВ бр.37/07.05.2019 стр.22-28"

34

Български талибани

преди 4 години

*** си сака турското робство и ниската комунистическа заплата,*** не иска да разбере ,че света върви към промяна,*** са го радикализирали в училище ,че е брат на Русия и мре за нея макар ,бос,беден и гладен до сущкато талибан

33

чичо Пей

преди 4 години

Народът е този,който сам си избираше напълно случайни хора,които да определят неговите съдбини.Избираше ги на принципа кой най-много плямпа,кой най-много обещава и кой има най-хубава прическа.Но такава е историческата съдба на хората от народа още от времето ,когато човекът е слязъл от дървото и се е организирал в общества.В историата съществеват два начина за излизане от положението "революционен" и "еволюционен.Кой път ще избере народът зависи от това,колко го мързи.

32

Анонимен

преди 4 години

Колко от Вас прочетоха тази стратегия,или каквото и да е ?????Щото тук може да Ви бият с пръчки и да мълчите,обаче ако Ви дигнат данъка на двадесет годишна трошка с 10лв. и започват протести.

31

еврожендерска Европа

преди 4 години

Радио Свободна Европа не случайно Възстанови Излъчването след спирането 1990 - Европа Отново е в ръцете на Комунистите и то Радикално Крило, По-Леви и от Прецедателя Мао!!

30

Анонимен

преди 4 години

"Някой да ме светне ?Борисов каза че това НЕ Е ВЯРНО и е ФАЛШИВА НОВИНА .Гледахте ли в НОВИНИТЕ ?"Борисов е долен ЛЪЖЕЦ и тази лъжа е за незабавна ОСТАВКА:"Стратегията за детето е преименувана на Постановление 104 ДВ бр.37/07.05.2019 стр.22-28и е подписана от Б.Борисов."Не може Премиера да подписва постановления, които излизат в ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК!!! И той през това време да говори, че това били фалшифи новини.ОСТАВКА на ЛЪЖЕЦА Борисов.

29

men

преди 4 години

шо бе. вместо да им биете шамари и да се чдуите как да ги храните с по 600 лева на месец, НПО-тата че ви ги зимат и че ги осиновяват у германия, белгия, холандия и богатите чичковци като жан клод ишиас и мартим шулц че им купуват захарен памук и куклички. идилия от секъде. освен това че отрастват сред мулти култита от африка и арапия, безполово многополови жендърчета и други предпочитани архетипи за хората на бъдещето. празнувай народе. тиквата ше я свърши като магарето на нивата един последен път преди да си замине у отелеца у барцилона при мис бюстие и малката тиквичка.

28

Анонимен

преди 4 години

Това са хенове на Атака и на другите патротични партии.

27

ВЪПРОС

преди 4 години

Някой да ме светне ?Борисов каза че това НЕ Е ВЯРНО и е ФАЛШИВА НОВИНА .Гледахте ли в НОВИНИТЕ ?

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Те сега се страхуват да не стане бялата и да имат деца.Раждаемостта е ниска понеже има кондоми и противозачатъчни.

25

За Бойкот

преди 4 години

Бойкотирайте Изборите за ЕС - покажете на цял Свят, че не разпознавате Фалшивият Демократичен Процес в Европа за Легитимен!!

24

до 26

преди 4 години

ти прочете ли какво написах - къде Елините са Описали НПО, няма Демокрация с НПО!! Юдейската Пропаганда Не Работи Повече - Хората са Будни и Ще се Надигат все повече!!!

23

АнтиНПО

преди 4 години

Що за животно е НПО-то? Юридическо лице, което срещу грантове прокарва чужди идеи. Ако някой иска да свърши нещо добро, не му трябва юридическо лице. Вижте дядо Добри. На него не му трябваше да си прави НПО.

22

Анонимен

преди 4 години

До ЧърчилТурците не са искали да унищожат бг семейството.

21

Анонимен

преди 4 години

До к0нсерваНПО означава неправатиелствена организацияПри едно демократично общество е полезно да има НПО-та

20

Анонимен

преди 4 години

Отново скучаещите излязоха на протест.

19

въпросче

преди 4 години

вече 30 години чакам да станем нормална държава, живота ми мина, до кога още да чакам?! освен това от ден на ден е по-зле... след като тук нищо не се случва единственото спасение е да бягат като политически дисидент в Държава Извън Контрола на Юдейските НПО-та!!