16

Кака мара

преди 5 години

Младен Младенов наНССЗ кога ще го издуха?

15

Мимо

преди 5 години

Тази нищо не разбира от земеделие

14

дедо Гошо от село

преди 5 години

га ги роди, га си отгледа децата *** жено, та министерка че ставаш

13

Анонимен

преди 5 години

Явно с селския туризъм за разнообразие къщите за гости са си ограбили фонда щот фонда е фонд как финансова организация на институция и по структура прикрепен към тяхната на министерство щот такъв фонд само финансира,инвестира в дадения отрасъл за който са пряко отговорни щом тъй са ги структурирали как министерство,че обеденили дейностите с други отрасли от стопанската дейност-храните от хранителната промишленост,горите от горската и земеделието с животновъдството под въпрос общо за всички тях.

12

Стратег

преди 5 години

До възмутенTaka e.Оставката на Борисов е спасението и решението;))) Инак, нема фючър

11

Стратег

преди 5 години

До Един въпросДоколкото се вижда на повърхността, въпросната точно за това я слагат, защото после, има за какво да я сменят;)))) Старите прегрешения са за това, личността да е уязвима на поста, който ще заеме и когато вече не е нужна - дуфффф, айде. Ясно се вижда, че първата й задача е да почисти този сектор, от управлението на определен кръг от хора, вероятно на Делян и ДПС. Но, дали ДПС няма да отговори реципрочно, ще видим;000

10

Анонимен

преди 5 години

С тая снимка направо избихте всичката риба, треса се от смях!

9

Анонимен

преди 5 години

Тази мома е от 10 години на ръководна длъжност в земеделието.Няма никаква логика да махат единият наакал се до ушите и да слагат на негово място човек с който заедно са бъркали в кацата с меда и то с черпака.

8

Разбира се, че ще се

преди 5 години

Раздели. Нали Танева трябва да си сложи свой човек.

7

Анонимен

преди 5 години

Танева обещала никога повече да не прави като Бойко Методиев, т. е. да не си подава оставката повече от три пъти !

6

БОКОООО

преди 5 години

твоя ред иде. Няма как всички около теб до шията в мръсотия, пък ТИ целия в бяло. Не чул, не видял , не разбрал...

5

randi

преди 5 години

Старата песен на нов глас. Отвратително управление!

4

ЛЮБОВНИЦАТА

преди 5 години

няма как да не се е облажила и тя с нещо. Още повече, че е била МИНИСТЪР на замеделието. Тая далавера и още колко да не са започнали вчера

3

бай Тъпчо

преди 5 години

Мойта жена вика-А бе мъжо, на мен ша ми отива ли и аз министерка да бъда бе? Пък аз и викам-Ами, то Бойко както ги е подкарал, скоро и до тебе ша стигне.

2

Анонимен

преди 5 години

клептокрацията е завладяла страната, мафията също. Шишо ще става евродепутат с 1 работен ден за 2 години. Как и защо е все още депутат, след като не ходи на работа?!? Това само у нас е възможно. Пълна подигравка с народа.

1

Един въпрос

преди 5 години

Същата тази не беше ли замесена в скандал през 2015 за обществена поръчка за джипове на цена 200 бона бройката, за горски стопанства? И на всичкото отгоре поръчката беше спечелена съвсем случайно от нейн бивш съученик. Ама то какво ли се чудя. Стратегията на гроб е да сменят едната крадлива калинка с друга такава.