52

Анонимен

преди 4 години

Не ви щем стратегията ***! Вижте какво ви пробутва Норвегия срещу финансиране и тогава ни обяснявайте колко била нужна стратегията. Запознайте се с преживяното от Стелияна Станкова- майка на 4 деца в Норвегия!

51

Анонимен

преди 4 години

Като гледам с какви темпове се изнася нацията и особено младите хора, даже разните хибридки за Норвегия това, пък в Англия онова не могат да я спрат. Което е показателно.

50

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБорисов, като отнемеш децата от родителите им, ти ли ще ги възпитаваш и обучаваш? Пази Боже, ако следват примера ти...../Е,още не е станал гледачка,така,че надали той ще ги отнема,а когато има насилие над децата,да ги оставят при насилника ли,па бил то и родител?Или ако не се грижат добре за тях?

49

Анонимен

преди 4 години

Единствената стратегия на всички управляващи е да крадат милиарди и да загробват народа.

48

Анонимен

преди 4 години

"Имаме деца, които са жертва на сексуално насилие, на насилие в семейството. Има ли нормален човек, който смята, че при такава ситуация правилното решение е детето да се остави в семейството", попита риторично вицепремиерът Томислав Дончев."Плешо така си приказва колкото да мине стратегийката. После ще стане като в Норвегия- баща ти пие ли бира, дават ли ти бял хляб, тъй ли, айде с нас.

47

Анонимен

преди 4 години

65,Когато бях по-млад и ходех на протести, всички ми се подсмихваха :) "Този пък какво ще промени?"В тая държава всеки пита къде е този и онзи, а той самият не прави нищо и после само мрънка. Когато аз се борих, другите само гледаха - да не се оплакват сега.

46

Анонимен

преди 4 години

Комунистите от БСП ГЕРБ и ДПС съсипаха България!

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 63Кэде са младите мъже на БГ,за да се борят както в Гърция и Франция?

44

Анонимен

преди 4 години

БГ се управляваот вън,вътре иаме едни марионетки и нпо-та,които лапат кинти,и убиха всичко в БГ.

43

Анонимен

преди 4 години

Както казваше един лекар в Пирогов навремето: "Ако българите се бореха за правата си така, както ромите за своите, щяха да са доста по-добре".Само дето българите предпочитат да се вайкат и да пишат километрични жалейки из форумите, вместо да свършат нещо.

42

Анонимен

преди 4 години

Още като се роди то знае, че държавата, ЕС и безброй НПО-та ще осигурят живота му.Ами значи доста добре се ориентира това дете, що не си и ти такъв, а само мрънкаш?

41

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден и всеки час България и бълграскоро общество са атакувани с фалшиви новини и изкуствено създадени проблеми, като целта е само една - дестабилизация на страната и насаждане на чувство за несигурност в обществото.Примерите за това са безбройни.... Хората седящи зад това искат само едно - властта. Така че, направете си хубаво сметката, отворете си очите и ушите и защитете страната си и семействата си. С други думи - гладни партизани дебнат в храстите :)

40

О С Т А В К А !!!

преди 4 години

Не е вярно, господин Борисов !Национална стратегия за детето има, ама за римското дете. Още като се роди то знае, че държавата, ЕС и безброй НПО-та ще осигурят живота му. До пълнолетие ще получава наготово пари и помощи. След това ще има права без задължения. Законите за него няма да важат. Няма да плаща данъци, ток, вода... и други подобни досадни задължения, които са за простите българи. Така че държавата има прекрасна стратегия за ромските деца. Дай Боже и за другите да е така.

39

Анонимен

преди 4 години

Сорос и слугите му трябва да се изгонят от БГ друго спасение няма. Не ни трябва стратегия за детето изрбатена от с о р о с и.

38

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Още 10 дни и ще спре да сече понеже му се изхаби манарчето.

37

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСТРАТЕГИЯТА ПРОТИВ ХИБРИДНАТА РУСКА АГРЕСИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРИЕТА СКОРО..........Как?Сега ще видиш как ще изманипулират изборите от БСП,от раз!

36

Анонимен

преди 4 години

Борисов, като отнемеш децата от родителите им, ти ли ще ги възпитаваш и обучаваш? Пази Боже, ако следват примера ти.....

35

Хрусталина Караахмед

преди 4 години

Асо не беше ББ , досега България да се е разпаднала на части . Българите що си мислят, че като сложат некоя лелка да управлява и тя ще е по-корава от ББ ? България е слаба държава и трябва да лавира между шамарите на големите иначе го отнася като куцо пиле.

34

Анонимен

преди 4 години

Да подхваща бате ромите овреме с пансиони, училища и възпитание и ред, а не да прокарва уж обща стратегия за децата и да почват училище на 5 г., примерно, щото ромите се женели на 12 та да останели по- дълго в училище и прочие интеграции. Българите няма да приемат такива джендер трикове уж защитават жените, ама целта са "права" за особено различните...

33

Българин

преди 4 години

Стратегията за развитие на децата е да се дават децки на всички деца а не само на ромските деца. Нашите деца не са ли българи май само ромските деца са български