72

Тъпа Руска пропаганд

преди 4 години

Тъпите руснаци казват че Бойко бил тиква а той не е тиква. ТОЙ е футболист.

71

Анонимен

преди 4 години

До От вътре:А знаеш ли Баце как си сваля кондома в Симитли?Като пръдне.

70

Хм

преди 4 години

Царо и господаро наш пак излъга! Стратегията за детето е преименувана на Постановление 104 ДВ бр.37/07.05.2019 стр.22-28и е подписана от Б.Борисов.Това правителство съсипа нервите на всичкини и с: 1. Инстанбулската конвенция 2. Лекарствата за онкоболните 3. Изборния кодексНо списъка не свършва до тук. Това правителство така и не схвана,че действията му вече сегледат под лупа.

69

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

След десет дни секача спира да сече.

68

От вътре:

преди 4 години

Любим цитат на Борисов на раздумка с близки авери:- "Е.а ги през панталоните" - за кой става дума оставям изводите на вас!!!

67

Oleee

преди 4 години

Прав е! Няма никакви стратегии в управлението на тоя престъпник! Всичко при него е лафмоабет и въздух под налягане.

66

Анонимен

преди 4 години

едно нещо да е ясно-държавата не е над семейството,то е света на детето,и принадлежи на него,единствено в случаите на системно насилие или безпричинно такова,може да става въпрос за спасяване на дете от лоша среда на живот,и въпреки това по-важно е желанието на самото дете ,ако то след изкарването му от семейството за определено време да речем месец,продължава да желае да се върне,да не се пренебрегва неговото желание

65

Анонимен

преди 4 години

Една специална чума върлува по някои хора от властта: те са чумосани да говорят без задръжки каквото им падне, защото знаят, че никой няма да им търси сметка за фалша, който ръсят.

64

Анонимен

преди 4 години

Точно след 2-3 седмици цялата тая пушилка ще е забравена, ама ще са забравени и терасите, и къщите за тъщи, и тол-системата... Всеки път работи тоя номер.Ще се прибере българинът доволен, че не са му взели детето, пък след 15 години, като порасне и замине я за Норвегия, я за Англия, ще се чуди защо.

63

Деница

преди 4 години

Тате Борисов е голям пич

62

...

преди 4 години

Гнусни предизборни лъжи

61

Кратун

преди 4 години

На никой уважаващ себе си човек, още повече висш държавен чиновник не подхожда да се държи като кукувичка на стенен часовник - да обяснява всеки ден едно и също. Борисов с дебелашкото си поведение унижава не само своите съпартийци, но и всички българи.

60

реалист

преди 4 години

Борисов: "Преди да се изготви ще има широко обсъждане:Значи пак ще има. Ще се проведе "обсъждане" и ще се приеме каквото "трябва". Оставка на Шайката, съд и конфискация. !!! Долу на ГЕРБ "морала" и "загрижеността".

59

ПроСоТо

преди 4 години

Тиквун,стратегия ИМА и ти много старателно се придържаш към нея...Дефинирана е от Ран и Ът..Та тия дрънканици ги разправяй на бабите в Банкя!..

58

Анонимен

преди 4 години

"Наш основен приоритет е да се грижим за децата ... Томислав Дончев Не господин Дончев ! Основният приоритет трябва да е да се грижите за семействата!Когато детето не се гледа добре, защото родителите едва свързват двата края: Решението НЕ Е да отнемете детето на родителите и да плащате повече от хиляда лева на приемно семейство да го гледа.Помогнете на родителите да си стъпят на краката, да намерят работа, детска градина или ясла за детето и каквото е нужно.

57

8

преди 4 години

Когато реши да погуби някого, Господ първо му взема ума - този е идеален пример! Явно не му е ясно, че вече не е достатъчно да изрече дежурните лъжи по казионните "медии. Хората се информират от други източници и им е пределно ясно, че лъже! Пък и да не лъже, толкова му е пораснал вече носа, че никой не му вярва

56

В момента няма

преди 4 години

Това явно е опорната точка - че няма стратегия! В момента няма, но се работи по нея и в един по-подходящ момент ще ни я нахулят, че ако го бяха направили вече, гроб няма да постигне и резултата от президентските избори! гербажиите трябва много внимателно да ги слуша човек и да анализира какво ТОЧНО говорят!

55

Анонимен

преди 4 години

Къде покрихте Пацо Терасата?

54

Анонимен

преди 4 години

Хората се запознават с преживяното от Стелияна Станкова, след което въздъхват, гасят лампата, заключват вратата завинаги и тръгват към Терминал 2.

53

Nina

преди 4 години

Г-н Борисов, На база "Замръзената от вас Стратегия", променихте ЗЗК, ЗСУ, СК и други. Вкарахте в законите всички нужни промени, за да се обслужат интересите на "Замразената" Стратегия. Вече не ви е нужна Стратегия! Направихте каквото се искаше от вас, сега ще говорите, че нямало стратегия!