6

Решение

преди 4 години

Кубрате,Кубрате,спасявай се брате. Там няма сполука,чорбата е тука!Градът е "Студенски" и боят мутренски!

5

Помнете ми думите

преди 4 години

Ще го разсипят този нагъл ***, ако ще и цялата му рода да се изсипят там облечени като мутри и Урви със слънчеви очила срещу комисията.Толкова са нагли и прости, че Сушито и групов секс да е правила, неминуемо буди симпатии, просто гледайте и си вземете пуканки :)

4

Митев

преди 4 години

До Анонимен То пък Пулев е един красавец....... Права е жената : да те награби потен, смърдящ грозник и да те мляска.... Добре, че се е сдържала да не се изповръща.

3

Анонимен

преди 4 години

Признателен съм ви и уважавам желанието ви да се извиня!Мухахаха!Дано го осъдят на малсимално обезщетение.

2

Анонимен

преди 4 години

Този е бил в комоцио ако беше на себе си едвали щеше да я погледне камо ли да се прави на ше.бек. Само тази да е жена в целият свят не бих си хвърлил и плюнката на нея. Тази е с объркам ген не се знае каква е. Нито с белите бела нито с че..рните черна мелес някакъв. Но иначе се прави на интересна, а незнаели че нейните още скачат по дърветата и берат банани.

1

Благой от Минстрой

преди 4 години

Сушито и адвокатката й няма да се кротнат, докато не разтоварят солидно банковата сметка на Кобрьо. Ще има съд, първо ще го грозят 99 години затвор нашенеца, но накрая ще се отърве с 300 бона плюс адвокатския хонорар.