26

Анонимен

преди 4 години

Явно му е малко и продължава да ръси нелепици за жената. Явно е объркал държавата, нищо чудно сега да го съдят за уронване на престижа там с 2500 нема да мине

25

суши-муши

преди 4 години

На това Суши колко са й го мушили в устата, а Кобрата там тръгнал да я целува. Да беше по бузата, никой нямаше да обърне внимание.

24

Ти да видиш

преди 4 години

Кралицата на "голото суши" ...вадила си хляба - гола на маса в ресторант - докато клиентите боцкали суши от пъпа и ( и други пикантни места ) се чувствала сексуално тормозена....и нашите *** - дружно застанахте зад златотърсачката. Единствената причина е , че свирепо му завиждате - или сте приели "американските ценности" ... ако завистта ви - можеше да се трансформира в ток - у нас щеше да е безплатен..Явно и наш Пульо е мислил като теб,и е решил,че може да я боцне дори пред камера!Какво прави Сушито доброволно си е нейна работа,но тук не става въпрос за това!Ако някой олигави пред те

23

Ти да видиш

преди 4 години

До ЦиникЯвно и наш Пульо е мислил като теб,и е решил,че може да я боцне дори пред камера!Какво прави Сушито доброволно си е нейна работа,но тук не става въпрос за това!Ако някой олигави пред теб ***,сестра ти или жена ти как ще се почувстваш......човеко с не американски ценности!

22

Анонимен

преди 4 години

Онази се облякла като за чалга парти и явно Пулев от това се е подвел, но културната ситуация е друга..

21

Анонимен

преди 4 години

Отнет лиценз и глоба !Дали ни харесва или -не ,няма никакво значение !Ние сме Независими !Нищо не зависи от нас !

20

Циник

преди 4 години

Кралицата на "голото суши" ...вадила си хляба - гола на маса в ресторант - докато клиентите боцкали суши от пъпа и ( и други пикантни места ) се чувствала сексуално тормозена....и нашите *** - дружно застанахте зад златотърсачката. Единствената причина е , че свирепо му завиждате - или сте приели "американските ценности" ... ако завистта ви - можеше да се трансформира в ток - у нас щеше да е безплатен..И да го изнасяме!Пулев ...пада...бие...си вади парите с труд и пот.Супер смешни сте!

19

edin evropeec

преди 4 години

tova e amerikanskata svoboda i demokracia

18

Сушито

преди 4 години

Гнус ме беше да му го пипам, за това му го лапнах.....

17

Панталеев

преди 4 години

"Съдът постанови да ходи на училище за сексуален тормоз".Съдът предстои ,това е комисия некомпетентни журналистчета.

16

Анонимен

преди 4 години

Сушито се изложи, това е. Мн селлско, мн проосташко въобще американска работа.

15

Анонимен

преди 4 години

*** много *** тука се надъхали да защитават филипинската парцалеса, *** хващайте самальота да миете чинии в Кали бе, ***!

14

САЩ откачалки

преди 4 години

Сушито да дойде в Бг, костите й няма да намерят! А натопорчената надуваема кукла адвокатката й за 2 лева хонорар ще върти свиpки на Лъвов мост и ще ръкопляска!

13

Анонимен

преди 4 години

Така на запад не се било правило...леле леле, а какво се пеави на запад?! ами да се радваме че сушито не е извадило един автомат AR 16 и не е избило 10 човека някъде щото я били цунали._________________________От ,толкова много съветници и разбирачи ,не се ли намери Един ,за да му каже ,че ,така на Запад Не Се Прави !!Щом ,до сега не го е знаел ?!?Ако ,така смята да си вдига рейтинга ...ще трябва да развърже кисията :))

12

Анонимен

преди 4 години

Моля ви се, не ни занимавайте с простащината на един самозабравил се ***.

11

Анонимен

преди 4 години

От ,толкова много съветници и разбирачи ,не се ли намери Един ,за да му каже ,че ,така на Запад Не Се Прави !!Щом ,до сега не го е знаел ?!?Ако ,така смята да си вдига рейтинга ...ще трябва да развърже кисията :))

10

Анонимен

преди 4 години

Пульо се изложи, това е. Мн селлско, мн проосташко въобще българска работа.

9

Анонимен

преди 4 години

В САЩ хората са задушени от ей такива глупости, и драми, тая суши като я гледам колко е жалка като личност, и употребена от нейната адвокатка ми се свива стомаха. Тя горката...

8

Анонимен

преди 4 години

До 12"Ами то затова там вече всички са сбъркани физически, психически и сексуално, защото заради ненормалните им закони човек не може да си позволи да бъде нормален!"Може, може и се живее прекрасно. Природа, климат и спокоен живот! Имат си закони които държат да се спазват. На който не му харесва да си стои в Милициомерия и Ром-промовете.

7

Анонимен

преди 4 години

Кубрате, не си много умен за това ме послушай! Не прави повече никакви публични/лични изявления по отношение на Джени защото те се събират като доказателства, превеждат ги и после ти ги навиват ...сещаш се къде. Загуби първия рунд сега от глупост гледай да не загубиш много повече. Джени те държи буквално за носа и те насочва както си пожелае. Млъквай, изкарай курсовете, преглътни резила и друг път мисли с главата колкото и силни удари да е изтърпяла!