12

Анонимен

преди 5 години

Старатегията е приета от министерският съвет тихомълком. НПО-то е взело 200 000 000 и сега ще трябва да ги връщат ако нещо се обърка. А то вече се обърка народа се събуди и видя че царя е гол по тааци. Тази стратегия е приета в целият ЕС по модела на Норвегия. В Норвегия само по анонимен сигнал идват и им прибират децата В тубата има качени клипове как дете пищи а баща му гледа и нищо неможе да направи щото социалните така са решили. Само че ние сме Балканци а не Скандинавци и ще стане страшно.

11

Лъжа след лъжа

преди 5 години

Както винаги герб обвиняват матриала че не ги е разбрал! И че не са казали това което са казали! Граждани за Еничарство на Република България!

10

1234

преди 5 години

За 45 г станахме 9 млн от 5 без стратегии и нго та. Но с 1000 еврейски нго та и 1000 цру стратегии, ще станем и под 3 млн. Аз това вижам, герб да лъжат колкото искат, всички виждат и усещат какво правят

9

стига бе

преди 5 години

Хайде сега, проектът не бил добре представен на публиката.Почти като ИК, не успяхте добре да я разясните на пак тази същата публика, но тя много добре разбра за какво аджеба иде реч!

8

Анонимен

преди 5 години

Проекта не бил представен добре? Абе май на вас не ви е ясно, че ХОРАТА МОГАТ ДА ЧЕТАТ! Отмина времето, когато единствения източник на информация беше пропагандния медиен апарат, стоящ в левия джоб на властта. Що се отнася до промените, те са вече приети тихомълком от сикаджиите. Отворете Закона за закрила на детето и вижте разпоредбите, приети през 2019 г. и влизащи в сила на 01.01.2020 г. Най-общо - въз основа на какъвто и да е сигнал вкъщи ви идват чиновници и МВР и ВИ ВЗИМАТ ДЕТЕТО!

7

Анонимен

преди 5 години

Много са ларж тези норвежци сън не ги хваща да мислят децата на България чак и пари дават без да искат нищо в замяна. :-)

6

Анонимен

преди 5 години

КОЙ е писал тази стратегия?

5

Анонимен

преди 5 години

Не на стратегията точка. Обаче сега получилите финикийски знаци от НПО-та от 10 дерета вода ще донесат за да подлъзнат обществеността.

4

ира

преди 5 години

Махнете я а не замразяване защото пак лъжете народа Гнусни гербери

3

АНОНИМНА

преди 5 години

ВЬВ ВЕЛИКО ТЬРНОВО ДА СЕ ПАЗЯТ ОТ ПЕДОФИЛА МАРТИН СТЕФАНОВ НИК БАЙ КУРТИОТ КВАРТАЛ КАРТАЛА РЕДОВНО ПРИТЕСНЯВА МОМИЧЕТА ОКОЛО ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ ПОКАЗВА СИ СРАМОТИИТИ ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ

2

Анонимен

преди 5 години

НАЙ-ПРОСТИЯ БЪЛГАРИН КОЙТО СЪЩЕСТВУВА Е ИВО ХРИСТОВ

1

Анонимен

преди 5 години

Стратегията за децата няма да ги отнема от родителите-----------------ТУКАШНИТЕ ЧЕРВЕНИ КХМЕРИ ТОВА НЕ МОГАТ ДА ГО СТОПЛЯТЩОТО СА ПРОСТИ КАТО ИВО ХРИСТОВ