72

добруджанец

преди 4 години

Още преди 4 години в едно търговско село до Само водене двама бивши артисти откриха уще уж за надарени деца точно финансирани от такава датска фондация.Хора по заинтересувайерархия се,има такива уча и приемаха бедни български деца.Питайте Търновската Просвета .

71

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Ето така за има няма няколко милиона норвежки крони, потупвания по гърба и конграджулейшънс от Брюксел една ТИКВА ГУБИ ИЗБОРИТЕ С ПОГРОМ.facebook/groups/344827183050805100К членове ще гласуват против ГРОБАДЖИИ. ЧЕСТИТО!!! Сами си го направихте.За повече информация в ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК и новоприетия закон.ПРЕДЛАГАМ ДА ЗАБРАНИМ НОЖОВЕТЕ ЗА ХРАНЕНЕ ЩОТО С ТЯХ МОЖЕ ДА УБИЕШ ЧОВЕК.

70

преди 4 години

Защо Бисер Петков смята, че българският народ не може да осъзнае какво се случва и да реагира адекватно ?

69

Анонимен

преди 4 години

Началника му каза да отрича И той го прави ама нескопосано,само гафове с натрапени отвън решение и като видят реакцията на народа временно подвиват опашки,но не мислете че се отказват,поели са ангажименти заради това ги търпят от Европа.

68

ами

преди 4 години

Долу ръцете от българските деца!!!!!!!!!!!!!!!!!

67

Време разделно

преди 4 години

Едно време турците взимаха бългрските деца за еничари, сега норвежците ще ги взимат за педофилите си. Теглихме ножа на турците, познайте кой иде на ред.

66

Татко

преди 4 години

За пореден път : "Ние също можем да четем и не ви нярваме на лъжите !"

65

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ-ерската мафия вече продава и децата на България на извратените скандинавци...................но ще стане страшно!!

64

Тинтири Минтири

преди 4 години

Имаше пресконференции, по 2-3 часа, на които хората изложиха надълго и широко какво точно не е наред и какви са вратичките в тази стратегия.Така че с плоски успокоения от тип "няма, няма батьовото, всичко ще е наред" просто няма да мине номерът.

63

Анонимен

преди 4 години

Това с държавен вестник е лъжа, стратегията трябва да е минала през НС за да е публикуване в Държавен Вестник.Не лъжи!

62

Анонимен

преди 4 години

ЧЕТЕМ, какво публикувате в Държавен Вестник!Явно още не сте схванали, че ако не искаха да се разчуе за тази стратегия, щяха да я приемат и нищо да не разберете :)

61

Анонимен

преди 4 години

До До реалистПрочети каКво е фашизъм и се огледай малко у нас И ПО СВЕТА.

60

Анонимен

преди 4 години

Никой не вярва на власт,загубила доверието на народа.

59

Анонимен

преди 4 години

За пореден път: ЧЕТЕМ, какво публикувате в Държавен Вестник!"Стратегията за детето е преименувана на Постановление 104 ДВ бр.37/07.05.2019 стр.22-28и е подписана от Б.Борисов."Дални лъжци и миши душички начело с Борисов!Защо 11 години Борисов не помогнахте на българсикте семейства за повече деца?Защо 11 години Борисов държавата ПРОДЪЛЖАВА да изчезва в демогравска катастрофа?Как имате очи бе?! Вместо да помогнете и стимулирате всички български семейства правещи деца, ви ги мачкате!!!

58

реалист

преди 4 години

До 52 Ще разбереш какво означава.

57

Анонимен

преди 4 години

До РоситоАко край тебе се млатят и т.н....пропускам простотиите ти, край мен са нормални семейства, грижещи се за децата си!

56

Българка

преди 4 години

Този мазник къде беше, като отнеха трите деца на майка от Сливен, след като баща им починал? Дадени на приемни семейства, едното от които ромско! Вместо да помогнат на родната им майка...ама просто бизнес, нали???И новороденото бебе на жената от Смолян тази зима, че нямала кола! Мутри противни и безчовечни!

55

До реалист

преди 4 години

Какво означава "фашистка"?

54

реалист

преди 4 години

Оставка на Шайката съгласила се за въвеждане на Истанбулската Конвенция и на Стратегията за "закрила" на детето!!! Закриване на фашистката партия ГЕРБ и ръководителите й в затвора за злоупотреба с власт и национално предателство !!!

53

8

преди 4 години

До РосиГадно ли, че ще ви спрат лапачката?