8

Анонимен

преди 4 години

Ах, каква мисъл, какъв изказ! Пиндостанците не искали която и да е страна да се намесва в работите на Венецуела, само искали венецуелският народ да получи своята демокрация.Хитричко казано, но Лавров е по-хитър.

7

Анонимен

преди 4 години

Помпео е пратен да си каже думичките и да чуе думичките на другите. Това е ролята му. Вероятно ще го изслушат с любезно любопитство, ще му направят някой дребен подарък и ще го пратят по живо по здраво да си ходи. Нищо не зависи от него.

6

Анонимен

преди 4 години

Няма да има нормализиране. САЩ няма да го допуснат. Защото Русия няма да им приеме исканията. Защото няма да са приемливи.

5

Мда

преди 4 години

Май наближава Ялта 2....След като не можаха да победят Русия за 5 години,на САЩ ще им се наложи да преговарят.Иначе-"Bye bye life",както се пееше в един популярен мюзикъл.

4

хахахааааа.....

преди 4 години

До Анонимен 1приказки.......нали

3

Анонимен

преди 4 години

МАЙК ПОМПЕО САМО В РАМКИТЕ НА 10 ДНИ ХОДИ ВЕЧЕ В РУССИЯ 2 ПЪТИ НА КРАКА ДА СЕ СРЕЩА С ЛАВРОВ И ПОМПЕО СЕ НАДЯВА ОСВЕН С ЛАВРОВ ДА БЪДЕ ПРИЕТ ОТ ВОВАТА, ТАВА Е МНОГО ПОКАЗАТЕЛНО В ПОЛИТИКАТА СЛЕД КАТО НАЧЕСТО МУ ХОДЯТ НА КРАКА ПРИ НЯКОЙ ЧЕ ТОЗИ НЯКОЙ ВЕЧЕ КОМАНДОРИ ПАРАДА

2

Анонимен

преди 4 години

А кой е военен министър на България? Кракачанката на Помпейо не е министър, а разсилен на Помпейо.

1

Анонимен

преди 4 години

Онзи превратаджия Гуайдо сега бързо ще го заловят руско-американски спецчасти и ще го предадат на съд за опит за военен преврат, конспирация срещу мира и законовия ред. Вече трябва да е избягал, ако е умен.