26

Hermann

преди 4 години

Ще бъдем жестоки, защото вие сте нагли! ВСИЧКИТЕ ВИ РОДНИНИ СЪЩО ЩЕ БЪДАТ ТРЕТИРАНИ КАТО НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ. Точка.

25

Анонимен

преди 4 години

Хехе, евроценносни, уникални сте. Те затова и WV се дръпнаха.

24

God

преди 4 години

А евроценности ли са корупцията и некадърността на ГЕРБавите кадри?

23

Ее

преди 4 години

Крадеш и подаваш оставка - евроценност, работиш и не крадеш-не евроценност. Е, такива са всички гепита - сбъркани изначално.

22

Анонимен

преди 4 години

Поредната калинка на амбразурата за Боко.Аман от фалшиви дипломи

21

ООООХ...

преди 4 години

И КОЕ СА ЕВРОЦЕННОСТИТЕ ЗАТОВА ЧЕ ИЗЛЪГАЛ И Е ОТКРАДНАЛ - СТИГА ДЕЕЕЕЕ - ТАКА НАПРАВИХА И ДРУГИТЕ ИЗЛЪГАХА НО ПЪРВО ОТКРАДНАХА А ЦВЕТАНОВ??????????

20

Анонимен

преди 4 години

Смятам този министър за много отговорен и съмнителен.Нека му видим "икономиката"!

19

бай Иван

преди 4 години

Ценности.... откраднеш 400 хил. и те наказват с оставка. Ба*и правосъдната система.

18

Ментора бай Иван

преди 4 години

Борисов , ти стоиш на върха на тая мрежа от кражби и злоупотреби !Предай се на прокуратурата , излизай в оставка и направи пълни самопризнания : кой колко ти заделя , колко чиновника ти пълнят гушата и да не забравиш да върнеш откраднатото!Иначе ще тръгнеш по стъпките на другия си дядо!

17

Анонимен

преди 4 години

Никога повече чумата ГЕРБ

16

Анонимен

преди 4 години

Кви ценности бе? Излезе,че всички на ключови постове са бандити. Сега преди избори като се раздухаха нещата,взеха да подават оставки,да спасяват кожата гербава на ББ и делаверите до края на мандата. Иначе излезе,че всички са знаели за делаверите им ама като не се вдига шум ................

15

Анонимен

преди 4 години

Бла Бла с оставките си герб показвали своята европейска ориентация,не сме чували по голяма простотия за прикриване на краденето.Защо герб не говорят за очакваното увеличаване на цените на горивата и газа,а след въвеждането на тол таксите и на всичко друго.

14

1

преди 4 години

Толкова много оставки... Време е и правителството да подаде оставка! О***** се! А тези старите, отбор "червени", "турско сини" да не се правят на "момини сълзи". А, по селата и по-малките градове да знаете какво безхаберие е! И няма значение от коя партия са - стига да са "тарикати", единствено се облагодетелстват роднини и приятели. От Герб в момента са най-много. В България никога не е имало демокрация, дори и социализъм, а камо ли комунизъм. Ние си го караме с вождове.

13

Анонимен

преди 4 години

Защо го питате този министър за оставката на колегата му. Попитайте Методиев Борисов защо той все още не си е подал оставката.

12

Анонимен

преди 4 години

Обаче крадците как само се защитават един друг.

11

Анонимен

преди 4 години

Какви евроценности, бе гербави крадльовци и нагляри.В Европа не крадат като вас.

10

Офф ,да се омита

преди 4 години

И този е за затвора.Никакви оставки.Щом заместника му краде ,значи този мушморок му е чадър.Ако не е знаел ,значи не става за министър или лъже.Второто е по-вярно.Всички от Шайката са за затвора.Всички.

9

Анонимен

преди 4 години

Ако това са ви ценностите - мерси! Евро ценностите са да се ходи по затворите за кражби

8

Анонимен

преди 4 години

Скоро като приключи проверката на сметната палата на ЕС ще се рабере колко е крадено от пътища финансирани с европари.

7

браво, бе!

преди 4 години

Ти да видиш! Евроценост било!Когато "усвояваха" милиони евроценност ли беше?!За кражба на пастет, шоколад или дреха от магазин, вкарват хора в затвора и всички ревете, че трябва да отпадне ограничението до 2 МРЗ, а за стотици хиляди, "усвоявани" с години няма присъда, даже било ЕВРОЦЕННОСТ!ПОХВАЛНО!