13

Анонимен

преди 4 години

От все сърце им пожелавам на тия неканени "медици" да се натъкнат я на мини, я на пукотевица.

12

Бау

преди 4 години

До Само питамЗа пари, майна.

11

Само питам

преди 4 години

Чий ще го дирят там при недостига на медици в България?

10

Анонимен

преди 4 години

кАКЪВ ЩЕ ГО ДИРЯТ НА КРАЯ НА СВЕТА?зАЩО НЕ СИ СТОЯТ В бЪЛГАРИЯ?

9

Кармазъ Сикиш

преди 4 години

Трябва да се прати и последния ни доктор да лекуват "рейнжърите" ни, все пак те пазят маковите полета от лошите талибани. Нали после ще искаме херца и за нашите деца.

8

ба си

преди 4 години

Ба тва нато, ба тая "решителност". От 90-те години бият тия афганистанци и още не могат да ги добият. Само като се сетя, че през 80-те години пака това нато пращаше военни инструктори там да учат талибаните. Пращаше им и "стингъри" и какво ли не въоръжение, а после решиха да ги "демократизират решително" :)

7

МЕДИЦИТЕ ЗАЩО

преди 4 години

ЗАМИНАВАТ? --- ДА НЕ СА СЕ ПОБОЛЯЛИ БАНЯДЖИИТЕ?

6

Анонимен

преди 4 години

Всичко е за наша сметка.Даваме луди пари за да подкрепяме краварите в агресията им.Само и само Цвъко да се докопа до Молитвената закуска.Герберунгелите са предатели и ***.Никой не смее да каже колко пари до сега сме дали за тези никому ненужни мисии.Милиарди отидоха на вятъра.

5

пълна лудница

преди 4 години

"Решителна подкрепа"за кой НАТО са вече 10 г.в Афганистан а там ситуацията е катастрофална,нямаме място в мръсните игри на САЩ.

4

Бау

преди 4 години

До абсурдистанТочно така. За МРТ нормалните хора чакат по половин година и през това време болестите им се влошават, а всеки некадърник с униформа се изследва три дни след назначението. И това го плащаме ние.

3

Анонимен

преди 4 години

В БГ вече всички са излекувани и дойде време да излекуваме и афганистанците.

2

Анонимен

преди 4 години

Мисията в Афганистан е безмислена, защото не може да бъде постигната победа. Колко години са там САЩ и НАТО и колко трлиона са похарчени без ефект?

1

абсурдистан

преди 4 години

за Българина доктори Няма , ама пращаме за Афганистан !тая Вма за Милиони е абсолютно недостъпна за лечение на хората , там влизат само военни, Връзкари ,политици и сродници ,а Народа плаща масрафа !