111

Опс

преди 4 години

Не съм турчин, но бих се обидил да ми вменяват правото ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да изучавам майчиния си език.

110

killer

преди 4 години

Местанчо да влиза в пандела и много много да не лае,да не му се ехе ***ката *****!

109

Цецка

преди 4 години

Бойко изкам та!Обичамта,ша си махна мустака и силикон ша тура,молятеееее

108

Осман паша

преди 4 години

Турция е велика страна!С храбри маже,красиви булки,работен и морален народ,Само едно не ем харесвам ***,иначе са супер!

107

Сата НАТО

преди 4 години

Местан фактически говори СРЕЩУ ИЗЯВЛЕНИЕТО НА ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО. Някой му е платил да налива масло в огъня, може би си отработва оправдателната присъда за катастрофата.

106

защо

преди 4 години

Не се учудвам, че ДОСТ дърпа България към Азия. Приоритет за нас са западните езици, не турският. Колкото повече ни натрапват турския, толкова повече го намразвам, а аз по принцип харесвам езиците. Защо толкова много искате да бъдете мразени, посланик Улусой?

105

skitnik13

преди 4 години

Ami neka v turskite u4ili6ta da po4vat da u4at zasileno Balgarski.Taka 6te postignat zelania efekt a i balgarskia 6te im e po polezen na tiah ot kolkoto na nas turskia poneze e na kirilica a neq q polzva goliama 4ast ot sveta za razlika ot turskia i taka 6te postignat zelanata cel.A i *** na balgarski sa6to da im pusnat po televiziata-taka 6te imat baza za upraznenia vseki den

104

конкретно

преди 4 години

Посланик Улусой. Смятате, че като говорят турски, бг гражданите по-лесно ще бъдат наемани от турски фирми. Къде? Ако е в България, не нашите граждани трябва да говорят турски, а турските собственици, ако не владеят български, да си наемат преводачи. Ако бг граждани са наемани на работа в Турция, скъпи ми посланик, това си е ваша грижа, обучавайте си ги на турски у вас, след като ги искате на работа.

103

не се цупете

преди 4 години

Нашите нови "приятели" ни разпределиха към Турция. Това също е част от глобализма. Що се отнася до Русия, ами за тях Турция е 100 пъти по-важна като партньор от България. Ние една тръба не пуснахме, за да имат интерес от добри отношения с нас. Отказваш кранчето и таксите, а надавате рев.

102

Вековни Окупатори

преди 4 години

Турция изпревари дори Рассия-в надпреварата по агресия,безскрупулност иТирания.

101

Do 134

преди 4 години

Построили са ви бани та да се къпете ***.

100

питанчо

преди 4 години

Един детеубиец няма морално право да се изказва по общозначими за народа казуси.Местан си беше и остава турско ***.Закриване на турската , антибългарска партия ДОСТ.

99

Анонимен

преди 4 години

другаря местан, който трябва да е в затвора, изцепи поредната простотия, която показва неевропейското лице на сдружението дост. "право"-то не е задължение т.е. турците имат право да изучават турски, руски, китайски но не са задължени. Южна България наистина е пълна с турски фирми, които изнасят предимно за германия, това поставя нашите съграждани в икономическа зависимост от страна агресор, подкрепяна от нашите евро*ейски "партньори", които избягват да инвестират тук

98

Анонимен

преди 4 години

Големи издънки ежедневно на тиквеното правителство....

97

Анонимен

преди 4 години

Едно време държавата беше собственик , строеше заводи и ги откриваше !Днес буржоазия строят , а самозван Мин.чо реже ленти и се хили !

96

Оставка

преди 4 години

Борисов, давай оставка , по добре доброволно сега , че после ще стане страшно, а знаем как вдигаш кръвно като стане напечено

95

Анонимен

преди 4 години

В България има българи, тука официалния език е български и задължителен. Да предпочитат хора с турски е дискриминация.Мохамедани български граждани, желаещи да учат турски имат възможност да си платят за курсове и да учат допълнително.Партии на етническа основа са забранени.Убийци не трябва да се занимават с политика , а да са в затвора.

94

Анонимен

преди 4 години

Докато се занимаваме с Македония ще загубим Родопите. Това е пътя. Първо се иска официализиране на втори език. После се иска автономия. И накрая се прави референдум. Процеса отнема 10-15 години.През цялото време се реве с пълен глас за липса на права.

93

До тва е най големия

преди 4 години

Джендъре, България изнася ток за турция, а не обратното. България внася плодове и зеленчуци, защото заради инфлацията в Ердоганистан турската лира струва жълти стотинки. Хубаво се ежиш, ала чифyтчeтата в САЩ ще ти фалират икономиката за отрицателно време.

92

Анонимен

преди 4 години

Убиецът Лютви защо не е в затвора?